ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Doğumun saati belli olmaz gün içinde bi doğum geliyorsa dr gitmek zorunda ve randevulu hastası varsa mecburen beklemeli, başka yolu yok.. aynı şekilde biz de doğuma gittiğimizde dr umuz gelecek ve muayene olmak isteyenler bekleyecek

Ama sezeryani varsa saati bellidir onlar da ona göre randevu verirler, veriyorlardir bence... ben bi kere gittim banu hanıma öğleden sonraydi yoğun değildi memnun kaldım açıkçası o da pratik hemen ben sormadan açıklama yaptı

Ya emin değilim kafam karışık. Tel no vermedi. Bir sıkıntı olursa ara demedi ben sıre beklerken sekreteri aradı birisi aylin hanım çok yoğun suan tele bağlayamıycam dedi. Belki kanaması oluyo çok acil bi durum var. Bunlar önemli... Beslenmem aşılar hakkında bişey söylemedi. İlgili ama apar topar olunca ben hiç rahat olamıyorum. Bel ağrım oluyo kanamalarım oluyor diyince hemen progesteron başlayalım dedi fakat reçete yazarken unuttu. Ben bel ağrısını hatırlatınca yazdı.

Ses Dalgalarıyla bakıldığı için zararlı değil diye biliyorum. Gidince onu da sorayım.

Evet ya. O zaman sadece gebe takibi olacak şekilde randevu alsın. Bir de riskli gebelikler alanında uzman kendisi. Onu da diğer kadın doğumcular istemez. Benim knamam oldu ben rahat edemedim bebeği görmek istedim randevu almak istedim doluymuş. Banu hanıma aldık. Baktı bilglendirdi. Haftaya gel tekrar bakarız dedi. Kadın çok ilgilendi. Eger tekrar geçiştirirse banu hanımla değiştiricem çünkü aylin hanım yoğunluğunun farkında ve bu da doğum fiyatlarını artırmış olabilir bence..... Buradan duyan gidiyor cünkü...

Yuh 3200 mu ?? Bu ne ya 15 günde bir doğum ücreti mi artarmış.....

Evet skıntı o hastane yeni yoğunluğu daha da artacak. Artı eğer yurt dışında olmazsam gelirim diyor doğumuna..... Eğer yoksa icapçı kimse o. Çok skıntı ya...

Ben de çalıştığımdan bi türlü gidemedim. Foto paylaşırmısın budan gidebilirseN.?
Evet sanırım herkes aylin hanıma yöneldi bende dahil olmak üzere :) bilemedim ki canim

Hanimlar bende medicalde ilk aylin hanimin ismini duydum ona gidecem dedim ama ertan beye basladim. Cok memnunum gayet guzel ilgileniyor. Aceleci degil. Bence bu kadar aylin hanim diye diretmeyin bence hastanedeki butun dr.lar iyi.

baran beye giden yok mu halaaa?? doğuma kadar olumlu yanıt alamıycam galiba bu soruma :KK70: aslında doktorumdan memnunum sakin olması bana iyi geliyor. muayenesini aceleye getirmiyor. ama yine de ona giden biri yok muuu???
ben de baran beye gidiyordum ve cok memnundum...ancak dun aradılar ve hastaneden ayrıldığını söylediler...ertan bey ile devam etmeyi düşünüyorum..umarım iyidir...

:KK43:( içime mi doğmuş ne . çok üzüldüm ama randevumuz bile vardı. keşke söyleseydi bi şekilde. ulaşıp sorayım dediğin gibi. inşallah yakın bir hastaneye geçiş yapmıştır.

:KK43:( içime mi doğmuş ne . çok üzüldüm ama randevumuz bile vardı. keşke söyleseydi bi şekilde. ulaşıp sorayım dediğin gibi. inşallah yakın bir hastaneye geçiş yapmıştır.
Hastaneyle anlaşamamış demekki, randevun varsa hastanenin seni araması lazım... dr unu da ara hastaneyi de bence. Üzülme herseyde bi hayır vardır.

şu an gözyaşlarına boğuldum
BEN DE AYNI DURUMDAYIM....DUN BIR KAÇ KERE ARADIM MAIL ATTIM HATTA WHATS UP TAN BİLE YAZDIM HATTA GÖRDÜ ANCAK CEVAP VERMEDİ...DUYARSIZ KALINCA BEN DE ERTAN BEYİ ARAŞTIRDIM BİRAZ....SONUÇLARIM ÇIKICAK BU HAFTA O YUZDEN GITMEK ZORUNDAYIM...İNAN BÜTÜN GECE UYKU GİRMEDİ GÖZÜME..:KK43:

Canım üzme kendini diğer dr.lar da iyiler ama illa baran bey diyosan dr un nereye gittiğini öğrenip o hastaneye gidebilirsin. Benim bi arkadaşım dr.undan memnundu dr.unun gittiği hastaneye gitti

Hastaneyle anlaşamamış demekki, randevun varsa hastanenin seni araması lazım... dr unu da ara hastaneyi de bence. Üzülme herseyde bi hayır vardır.

şu aşamaya kadar gelipte olması zor oldu. muhakkak vardır bir hayır :KK61:

BEN DE AYNI DURUMDAYIM....DUN BIR KAÇ KERE ARADIM MAIL ATTIM HATTA WHATS UP TAN BİLE YAZDIM HATTA GÖRDÜ ANCAK CEVAP VERMEDİ...DUYARSIZ KALINCA BEN DE ERTAN BEYİ ARAŞTIRDIM BİRAZ....SONUÇLARIM ÇIKICAK BU HAFTA O YUZDEN GITMEK ZORUNDAYIM...İNAN BÜTÜN GECE UYKU GİRMEDİ GÖZÜME..:KK43:

acil durumlar olduğunda gecenin bi vakti bile geri dönüştü hemen. çok şaşırdım ve üzüldüm. ama iyi ki yazmışsın sağolasın gidip hastanede öğrenecektim az daha. ertan beyle ilgili görüşlerini merakla bekliyorum lütfen bana yazar mısın? ayln hanım falan bana göre değil onun enerjisi bana ekstra heyecan ve stres olarak dönüyor.

bir de hastaneden nezaketen arasalardı yani saçma değil mi. başka doktorlarımız var diyorlar bir de..ayy neyse şimdi ankaraya gel de doktor araa. pofff poff

acil durumlar olduğunda gecenin bi vakti bile geri dönüştü hemen. çok şaşırdım ve üzüldüm. ama iyi ki yazmışsın sağolasın gidip hastanede öğrenecektim az daha. ertan beyle ilgili görüşlerini merakla bekliyorum lütfen bana yazar mısın? ayln hanım falan bana göre değil onun enerjisi bana ekstra heyecan ve stres olarak dönüyor.

bir de hastaneden nezaketen arasalardı yani saçma değil mi. başka doktorlarımız var diyorlar bir de..ayy neyse şimdi ankaraya gel de doktor araa. pofff poff

dün aradılar söylediler bana da istanbul merkez sube den....hem de ablamla beraber gidiyorduk biz. o da hamiş...çok ayıp etti baran bey gerçekten ve güvenimi kırdı..dün çok üzgündüm ancak bugun biraz daha farkına vardım her şeyin.....

ben den önce ablam gidecek ertan beye onun görüşlerini yazarım önce sonra da kendiminkileri....ancak bn 30 martta gidebilecegim...iş durumum ve doktor randevuları ancak o zaman uyuştu..inşallah iyidir bebişlerimiz...

ben de kesinlikle kadın doktor istemiyorum ve kadın doktorlara güvenmiyorum.. o yuzden bu hastanede tek seçenegim ertan bey kaldı...o da araştırdığım kadarıyla alanında uzman ve oldukça başarılı....

beni aramadılar :KK43: senden öğrendim şimdi.
hakkımızda hayırlısı olsun. bekliyorum merakla haberlerini.
normal doğum konusunda ısrarcıdır umarım. hayırlısııı diyip geçeceğim mecburen.

Herkese merhaba arkadaşlar. Benim ikinci hamileliğim, 15. haftadayım. İlki epiduralli normal oldu ve çoook memnun kaldım. Ancak şimdi ilk doktorum çok pahalıya yaptırıyor. Tüm sayfaları okudum ancak epiduralli normal yaptıran göremedim. Malumunuz epidural anestezistin işi ve çok önemli, acaba bu konuda bilgisi olan var mı?
Ben de inşallah sizleri her tecrübemde bilgilendirmeye çalışacağım, doğum dahil :)

Bu arada Medical Parka gideceğim bundan sonra, Banu hanım düşünüyorum. MP'de epidural normal doğumdan haberi olan varsa lütfen bilgilendirsin!!

Baran beyin bence muayeneye giden hastalarina bunu soylemesi gerekiyordu acaba cokmu ani oldu. Benim eski dr.umda korudan ayrildi ben arkadasimi goturmustum ayrilacam haberiniz olsun dedi ve biz ona gore davranip baska hastaneye gittik. uzulen arkadaslar biliyorum can skici bi durum ama hakkinizda hayirlisi olsun cok istiyorsaniz gittigi hastaneyi ogrenip gidebilirsiniz yada medicaldeki diger degerli dr.larla devam edersiniz. Bizim koruda oyle bi sansimiz olmadi sehir degistirdi dr.umuz

sil baştan bı daha arastırmak gerekıyo. :KK43: önceden olsa hemen msj atılır cvb verılır. ayrılınca tanımıyolar:KK43: karsılarındakı hamıle bı bayan ya. gece uyuyamamıs:KK43: valla yanlıs anlamayında paramızla rezıl oluyoruz ya.

sormayın hanımlar bi de şehir dışından gelip gidiyorum yani o kadar üzücü bir durumki. daha geçen hafta görüştük bir günde mi karar verdi. ya da bir sonraki randevuyu ayarlarken nezaketen söyleseydi. hayır parasındada değilim afyonda özel hastanede 850 liraya sezeryan yapıyorlar özelde ama gitmek istemiyorum. doktor doktordur deyip geçemiyor ki insan.

başka hastaneyle anlaşmadığı için cevap vermiyor gibi geliyor bana işin açığı ama günahını almak istemem.

X