ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Arkadaşlar aylin hanım bana da 3 hafta sonra gel dedi. Çok aceleci bir tipi var evet ama ne söylwdiğinin farkında gibi. Beni çok rahatsız etmedi. Normalde ben 2 haftada bir gidiyordum. Sorun olmaz demişti daha önce gittiğim doktor. Ben cumartesi gebe eğitiminden sonra hastane hakkındaki nihai kararımı vericem. O gün ayrıca oda süslemesi ve fotocu ile ilgili bilgi de alıcam. Doğum ücretini yazarken kaç haftalık diye soruyo. Eğer erken haftalardaysanız belki ondan dolayı farklı para söylemiştir

Arkadaşlar aylin hanım bana da 3 hafta sonra gel dedi. Çok aceleci bir tipi var evet ama ne söylwdiğinin farkında gibi. Beni çok rahatsız etmedi. Normalde ben 2 haftada bir gidiyordum. Sorun olmaz demişti daha önce gittiğim doktor. Ben cumartesi gebe eğitiminden sonra hastane hakkındaki nihai kararımı vericem. O gün ayrıca oda süslemesi ve fotocu ile ilgili bilgi de alıcam. Doğum ücretini yazarken kaç haftalık diye soruyo. Eğer erken haftalardaysanız belki ondan dolayı farklı para söylemiştir
Canım geldiğinde görüşlerini bizle de paylaşırsan seviniriz:) 28den sonrası için 1775 tl diyolar

Ben yanlış hatırlamıyorsam 24.haftadan beri gidiyorum.O zaman gittiğimizde de konuşmuştuk.Burada konuşulanlar üzerine tekrar sordum.Bu defa sezeryan ve normal aynı fiyat da 2775 dendi.Daha önce 1775 normal 2277 sezeryan demiştiniz deyince ve 24 ten beri geldiğimizi söyleyince sizi eski pakete göre değerlendirmeye alacağız dediler.Fiyat yeni güncellenmiş.

Ben yanlış hatırlamıyorsam 24.haftadan beri gidiyorum.O zaman gittiğimizde de konuşmuştuk.Burada konuşulanlar üzerine tekrar sordum.Bu defa sezeryan ve normal aynı fiyat da 2775 dendi.Daha önce 1775 normal 2277 sezeryan demiştiniz deyince ve 24 ten beri geldiğimizi söyleyince sizi eski pakete göre değerlendirmeye alacağız dediler.Fiyat yeni güncellenmiş.
Yeni Güncellenmiş demekki bize 10 martta bu fiyat söylenmişti.. aslında sezeryanla normalin aynı fiyat olması çok iyi böylece dr larda sezeryana yönlendirme çok olmaz

Canım kaç hafta sonra geleceğin genelde kaç haftalık hamile olduğuna ve riskli olup olmamasına bağlı. Benim 32. Haftaya kadar ayda 1 di, 32den sonra 2 haftada 1 oldu, 36dan sonra da her hafta olacakmış banu hanım öyle söyledi, inş sağlıkla ilerlersek

Ya emin değilim kafam karışık. Tel no vermedi. Bir sıkıntı olursa ara demedi ben sıre beklerken sekreteri aradı birisi aylin hanım çok yoğun suan tele bağlayamıycam dedi. Belki kanaması oluyo çok acil bi durum var. Bunlar önemli... Beslenmem aşılar hakkında bişey söylemedi. İlgili ama apar topar olunca ben hiç rahat olamıyorum. Bel ağrım oluyo kanamalarım oluyor diyince hemen progesteron başlayalım dedi fakat reçete yazarken unuttu. Ben bel ağrısını hatırlatınca yazdı.

Bende aylın hanimin hastasiyim bir ay sonraya randevu verdi çok uzun ama sorun olmayınca sık sık ultrason da zararlı bi sıkıntı olsa erken çağırırdı zaten.ikili test yaptıran var mi ne kadar fiyati

Ses Dalgalarıyla bakıldığı için zararlı değil diye biliyorum. Gidince onu da sorayım.

bende 36+4 gunluk hamileyim hastaneden doktorum ayrıldığı için aylin hanıma gitmiştim fakat cok ilgilenmediğini daha önce söylemiştim ve erken doğum söz konusuydu 33. Haftada yattım hastaneye oğlum tesrif ediyordu az kalsin :) ve ilk ayda düşük tehlikemde vardı aylin hanıma bunları söylediğim halde 3 hafta sonraya randevu verdi ne malum dogurmayacagim 3 haftada doğum şekline bile daha karar veremedi bi dahaki geldiğinde muayene eder söylerim dedi benimde kafam karışık gidince görüşlerini paylasirsan çok sevinirim

Evet ya. O zaman sadece gebe takibi olacak şekilde randevu alsın. Bir de riskli gebelikler alanında uzman kendisi. Onu da diğer kadın doğumcular istemez. Benim knamam oldu ben rahat edemedim bebeği görmek istedim randevu almak istedim doluymuş. Banu hanıma aldık. Baktı bilglendirdi. Haftaya gel tekrar bakarız dedi. Kadın çok ilgilendi. Eger tekrar geçiştirirse banu hanımla değiştiricem çünkü aylin hanım yoğunluğunun farkında ve bu da doğum fiyatlarını artırmış olabilir bence..... Buradan duyan gidiyor cünkü...

Ben 21.haftadayim bugün medicalpark Banu hanima gittim doktor değişikligi yapacağım normalde Bayındır a gidiyorum çok ilginç ama doğum ücretini sordum epidural doğum sezaryen farketmez 3200 dediler herkEse farkli fiyat mi veriyorlar anlamadim

Yuh 3200 mu ?? Bu ne ya 15 günde bir doğum ücreti mi artarmış.....

Bugün Aylin Hanım la randevum vardı.Doktorumuzdan çok memnunuz tek sıkıntımız yoğunluğundan ötürü biraz apar topar hareket ediyoruz.Yine de her şeyi sorabiliyorum.Sağolsun çok ilgili.

Evet skıntı o hastane yeni yoğunluğu daha da artacak. Artı eğer yurt dışında olmazsam gelirim diyor doğumuna..... Eğer yoksa icapçı kimse o. Çok skıntı ya...

Ben de çalıştığımdan bi türlü gidemedim. Foto paylaşırmısın budan gidebilirseN.?

şimdi telefonla aradım normal 1800 sezaryen 2275 epidural istersek ekstra ödemesi var ben anlamadım bu hastaneyi hem de hiç anlamadım anlaşırsam sözleşme yapacağım valla

şimdi telefonla aradım normal 1800 sezaryen 2275 epidural istersek ekstra ödemesi var ben anlamadım bu hastaneyi hem de hiç anlamadım anlaşırsam sözleşme yapacağım valla

Bugun ben de sorcam bakalım yazarım burdan detayını bir skalası var mı diye...

ıkı dakıka once sorum. normal 1775, sezeyan 2275. cokta fazla aklımızı bulandırmayalım bence.bende bıcok ozel hastaneye gıttım hepsınde yurttdısında olmazsam gelırım dıyo gayette normal yanı bunu soylemelerıde sezeryan deıl kı zamanı bellı olsun. bence hepımız burdn okuyup aylın hanıma yoneldık. bence banu hanımda cok ıyı bı doktor. 3 haftada bır cagırmasında rısk yoksa bısey aramamak lazım bence sonucta 7 aya kadar bebek cm cm buyuyo. her hafta cagırsada para ıcın cagırıyo derız. hakkımızda hayırlısı olsun hepımız ıcın. saglıklı sıhhatlı hıjyen ıcınde yawrumuzu kucagımıza alalım da. ıcınıze sındıyse doktor ne derse onu yapın,yapalım.yoksa bole işin içinden cıkamıycaz.

ıkı dakıka once sorum. normal 1775, sezeyan 2275. cokta fazla aklımızı bulandırmayalım bence.bende bıcok ozel hastaneye gıttım hepsınde yurttdısında olmazsam gelırım dıyo gayette normal yanı bunu soylemelerıde sezeryan deıl kı zamanı bellı olsun. bence hepımız burdn okuyup aylın hanıma yoneldık. bence banu hanımda cok ıyı bı doktor. 3 haftada bır cagırmasında rısk yoksa bısey aramamak lazım bence sonucta 7 aya kadar bebek cm cm buyuyo. her hafta cagırsada para ıcın cagırıyo derız. hakkımızda hayırlısı olsun hepımız ıcın. saglıklı sıhhatlı hıjyen ıcınde yawrumuzu kucagımıza alalım da. ıcınıze sındıyse doktor ne derse onu yapın,yapalım.yoksa bole işin içinden cıkamıycaz.

Canım öyle de benim kanamalarım oluyor sürekli. Progestan başladı. Bir kılavuz vermedi benim ilk gebeliğim nasıl davranacagımı bilemiyorum. her hafta çağırsa para için olmuyor. 10 güne kadar kontrol randevusu var zaten. aynı parayı ödüyorsun yani. Kesinlikle banu hanım çok iyi bir doktor bunu geçen hafta gidip de aylin hanımın hastasıyım ama kanamam oldu yoğunluğundan randevu alamadım dediği halde yeterince hatta fazlasıyla ilgilendi.....

gene sana aylın hanım Progestan başlamış. bana baska bı hastanede doktor kortızonlu (hamılelerın kesınlılkle kullanmasının yasak oldugu bı ılaç) verdı. once gıdıp herseyın bebegın saglıklı normal deyıp bır hafta sonra dusuk rıskın var demesıyle dunyam yıkılmıstı. aylın hanımla tekrar başladık kontrole allaha şukur hersey normal ve saglıklı. bılıyorum 10 un ıcınde gıdınce ucret odemıyosun ama her hamıleyı 10 gun ıcınde cagırırsa vayy oranın halıne,vede doktorun halıne yanı. benımde ilk gebelıgım banada hıc bısey soylemedı, normal hayatına devam et dedı. dıger ozel hastalere batıkent uzak oldugu ıcın cogumuz medıcalparkka yoneldık. kalabalıgı fazlasıyla var.hakkımızda hayırlısı olsun.

gene sana aylın hanım Progestan başlamış. bana baska bı hastanede doktor kortızonlu (hamılelerın kesınlılkle kullanmasının yasak oldugu bı ılaç) verdı. once gıdıp herseyın bebegın saglıklı normal deyıp bır hafta sonra dusuk rıskın var demesıyle dunyam yıkılmıstı. aylın hanımla tekrar başladık kontrole allaha şukur hersey normal ve saglıklı. bılıyorum 10 un ıcınde gıdınce ucret odemıyosun ama her hamıleyı 10 gun ıcınde cagırırsa vayy oranın halıne,vede doktorun halıne yanı. benımde ilk gebelıgım banada hıc bısey soylemedı, normal hayatına devam et dedı. dıger ozel hastalere batıkent uzak oldugu ıcın cogumuz medıcalparkka yoneldık. kalabalıgı fazlasıyla var.hakkımızda hayırlısı olsun.

Evet orası oyle tabiki. Önceden bilgi hastanesine gitmiştik. kanamam var dediğim halde ne progestan başladı ne de dikkat et suna buna dedi. Aylin hanım hızlı ama ne yaptığını biliyor bunun farkındayım. Ama banu hanımda iyimiş aslında kanamam oldu da gidip öyle anladım. Şimdi bir skışıklık olursa banu ya kayabilirim gönül rahatlığıyla. Kalabalığından dolayı da doğum ücretleri artabilir haliyle talep fazlaysa. Bakalım bugun bakıcam duruma artık. Gidip gelince anlatırım.

Biraz önce konuştum normal sezarr-yen fark etmiyor 2775 dediler. 2275 fiyat verildiğini söyledim call center hata yapmış fiyatlar 2 gün önce güncellendi dedi siteden şikayet e-maili doldurdum yolladım

Biraz önce konuştum normal sezarr-yen fark etmiyor 2775 dediler. 2275 fiyat verildiğini söyledim call center hata yapmış fiyatlar 2 gün önce güncellendi dedi siteden şikayet e-maili doldurdum yolladım

gebelik haftanızı sordular mı ?

kızlar 22 haftalık hamileyim 8. hatadan beri Aylin hanıma gidiyorum gayet memnundum ama bir önceli randevumu öne aldılar zor yetiştim bu randevumda da gittim aylin hanım yoktu oysa sonuçlarımı gösterip ilaç dozu ayarlatmam lazımdı. bu durum tedirgin etti beni yoğunluk arttıkça işler aksıyor galiba haftam ilerlemeden doktoru mu değiştirsem acaba siz ne düşünüyorsunuz yoğunluk hakkında

evet ikisinde de 21.hafta dedim aslında bugün 22.haftaya girdik

24. Haftadan sonrakilere daha düşük söylemişler de.

kızlar 22 haftalık hamileyim 8. hatadan beri Aylin hanıma gidiyorum gayet memnundum ama bir önceli randevumu öne aldılar zor yetiştim bu randevumda da gittim aylin hanım yoktu oysa sonuçlarımı gösterip ilaç dozu ayarlatmam lazımdı. bu durum tedirgin etti beni yoğunluk arttıkça işler aksıyor galiba haftam ilerlemeden doktoru mu değiştirsem acaba siz ne düşünüyorsunuz yoğunluk hakkında

Aynen canım. İşte ben de bundan dolayı endişelyim. Olmama gerekçesi neydi acaba?
Bir de farklı farklı odalarda hasta bakıyorlar. Hangi usg ye denk gelirsen....
Bu kötü bir durum bence. Zaten 3 haftada bir bkılıyor onda da usg fotosu alamıyorsun. Yogunluk benim de kafamı karıştırıyor.

Zaten aylin hanim bekleme salonunda ki kalabaligi görünce heycanlandigini belli ediyo hemen. Sekreterine diyo hizli olalım diye. Valla arkadaşlar zormus ya hamilelik. Bana yuzde doksan erkek bebek dedi 13.haftamda umarim yanilmistir.:) galiba kiz bebek istiyorum. Tabiki hayırlısı da insanin gonlunde yatan oluyo illa ki :KK66:

Merhabalar , ben de 11.haftadayım. En basından beri Aylin hanıma gidiyorum. Evet gercekten çok yoğun ama o da bu durumdan cok memnun degil ameliyattan cıkıyor , muayene ediyor tekrar ameliyata giriyor. Hastanenin belli bir kontenjan ayarlaması lazım her doktor için , ve ameliyat oldugu saatlere hasta almaması lazım tabi acil çıkan bir ameliyat değilse. Ama her zaman güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Atom karınca gibi her yere yetişiyor. Bir kere ameliyatta oldugu için Özhan Beye muayene oldum ondan da çok memnun kaldım daha müsait oldugu için daha açıklayıcı , tavsiyeler veren bir doktor. Zaten medicalpark gibi bir hastane tercih edilen doktorları toplamıştır, hangisine gitseniz olur. Ama ben Aylin Hanımdan vazgeçmem

baran beye giden yok mu halaaa?? doğuma kadar olumlu yanıt alamıycam galiba bu soruma :KK70: aslında doktorumdan memnunum sakin olması bana iyi geliyor. muayenesini aceleye getirmiyor. ama yine de ona giden biri yok muuu???

X