ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Medikalparkta doğum yapan arkadaşlar,anne ve bebek için neler veriyorlar (bez,tulum vs) doğumdan çıkınca odaya anne giyinip mi geliyor yoksa ameliyat önlüğü ile mi

Medical parka gidiyorum takip için ama hiç 3 boyutlu ultrasonla bakılmadı. Medicalparkta 3 boyutlu ultrason var mı biliyor musunuz?

Medical parka gidiyorum takip için ama hiç 3 boyutlu ultrasonla bakılmadı. Medicalparkta 3 boyutlu ultrason var mı biliyor musunuz?
Var var bende yok sanmıstim.28. Haftadan itibaren 3 boyutlu bakiliyor.5dk bakıliyor.bebek fotograf verirse her defasında foto alinamiyor bebegin elleri yuzunu kapatırsa alamiyorsun

Medical park batıkentte dogum yapan arkadaşlar, ebe ve hemşireler nasıldı,anne bebek dostu muydu,bebek ve anne için bez, ped vb. veriyorlar mıydı

Pinar hanimda muayne kac dk suruyor?

Pınar hanım ne kadar gerekirse o kadar bakıyor. Ben her girdiğimde 10 dakika ultrasonda bebeğin her yerini görmek için bayağı uğraşıyor. İkili tarama testinde bebek uyuyordu bir türlü uyandıraladık yapmadıpı kalmadı bebek uyansın diye çikolata ye gel dedi kahve iç gel dedi vs üç kere o gün içinde gittik gittik geldik hiç yüzünü asmadı çok ilgiliydi. Bir de ne zaman mesaj atsam arıyor ve seninle ilgili ayrıntıları hatırlıyor. Ben tavsiye ederim açıkçası.

ben normal doğum için 41. haftada kanama ile gittim gittiğimde 4 cm açılmam vardı yatış yapıldı 4 saat sancı çektim ama bebek eşinden ayrılmaya başladığı için acil sezeryana almak zorunda kaldılar.. pınar hanım da normal doğum taraftarı bi doktor ve çok ilgili ki ben hala görüşüyorum kendisi ile

Pınar hanım çok harika birisi önce Rabbim sayesinde sonra onun sayesinde oğluma sağlıkla kavuştum... Çok problemli çol sıkıntılı bir gebelik geçirdim hep motive etmeye çalıştı saolsun... Kordonumda tıkanma olduğu için ve hipertansiyon rahatsızlığı artı idrar yolu enfeksiyonu hepsi bir arada 33. Haftada doğum yaptım ama zorunlu sezeryandı bebeğimin kalp atışları çok yavaşlamıştı.. Gerek gebelik döneminde gerekse doğumda küvözde ki bebegimle ve bizimle çok ilgiliydi...o normal doğum istiyordu ben sezeryan istiyordum ama kısmet olmadı sağlık herşeyden önemlisi

Dr aylın ayrım ı kesinlikle tavsiye ETMİYORUM uzak durun. Bende bebeğim de ölümden döndük hataları yüzünden benim yaşadığımı kimse yaşamasın
Tamam dikkat ederiz neler oldu bebegini iyi günlerde büyüt.bende dogumumu 26 nisanda ertan özturkle yaptik gayet guzeldi sağolsun

Özel sağlık sigortam sebebiyle Medicalparka gideceğim. Hangi doktoru önerirsiniz. Pınar Telli Celtemen ve Zehra Candan İltemir arasında kararsız kaldım.

Aslında bende merak ediyorum. Zehra hocaya gidiyorum bende ama çok iyi hissetmiyorum kendimi soru sormak bile zor gibi o yüzden ilgilenen doktor önerilerinizi bekliyorum kime gitmeliyim?

Aslında bende merak ediyorum. Zehra hocaya gidiyorum bende ama çok iyi hissetmiyorum kendimi soru sormak bile zor gibi o yüzden ilgilenen doktor önerilerinizi bekliyorum kime gitmeliyim?

Ben hamileliğimden önce bir kontrol için Zehra hanıma gitmiştim ve sizle aynı hissettim çok samimi gelmedi bana☺ o yüzden sormuştum. Şimdi 2 kontroldür Pınar Hanıma başladım şuan gayet memnunum. Doğuma da o girecek bakalım☺

Ben burada okuyarak Ertan Özturke gittim cok iyi bir dr hasta sayısi cok biliyorsunuzdur sevildigi icin tercih ediliyor guleryuzlu ilgili bir doktordur tavsiye ederim.muayenelerim ve sezaryen dogumum onda oldu yas ve tup bebek sebebiyle spinal sezaryan yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…