ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Topuk kanı alımı ve işitme testi yaptılar mı? Onlarda sigortaya dahil miydi

devlet hastanesinden farkı kalmamış bir hastane. özel hastane olup bu kadar kalabalık olan bir kadın doğum polikliniği görmedim.

merhaba Liv Hospital Ankara için demir sigortayla görüştüm, hastaneden randevumu da aldılar. sanırım hafta sonu paketi alacağım. Giden bir arkadaşım var ve oldukça memnun. Pakette sezeryanda epidural ve dörtlü tarama yer almıyor. Bebeğin ilk muayenesi ve topuk kanı dahil. Normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece yatışı ve refakatçiyi karşılıyor. Paket alıp giden arkadaşlar ya da doğum yapmış arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa son derece faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Merhaba herkese Yakın zamanlarda Medical Park Ankara hastanesinde doğum yapan kimse yok mu acaba? Özellikle normal doğum yapanlar ve doktoru Esra Aktepe olanlar var mı acaba? Tesekkürler :)

Çok gecmiş olsun korkunç şeyler anlattığınız olay.ben ertan öztürke gidiyorum.insallah dr.da bir zarar görür davada bunun bir karşılığı olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba medical parkta doğum yapmış olan ve mustafa baran beyin hastası olan var mı ?
Evet canım ben 2016 kasımda Doğum yaptım doktorum Baran beydi ben kendi isteğimle sezaryen oldum ve çok memnun kaldım ameliyat sırasında telkini şakalarıyla Ne zaman oldu bitti anlamadım bile..Şahane bir doktor tek kelimeyle

Medikal park Batıkent'te 4 boyutlu renkli ultrason var mı ,bunu daha çok muayenehanesi olan doktorlar mi yapıyor

Medikal park Batıkent'te 4 boyutlu renkli ultrason var mı ,bunu daha çok muayenehanesi olan doktorlar mi yapıyor
Benim dr.da 4 boyutluya sonra bakacağız demisti.medicalparka gidiyorum ve bence de yok.dr uma pek inanmadım bu konuda.bende bir 4 boyutlu foto istiyorum.bunun için fazladan 250 de veremem baskasının muayehanesine

Benim dr.da 4 boyutluya sonra bakacağız demisti.medicalparka gidiyorum ve bence de yok.dr uma pek inanmadım bu konuda.bende bir 4 boyutlu foto istiyorum.bunun için fazladan 250 de veremem baskasının muayehanesine
Evet web sitelerinde de bu bilgiyi bulamadım ama olsaydi keşke, ayrıntıli ultrasonu oldunuz mu onda da 4 boyutlu gibi görüntü oluyor mu

Evet web sitelerinde de bu bilgiyi bulamadım ama olsaydi keşke, ayrıntıli ultrasonu oldunuz mu onda da 4 boyutlu gibi görüntü oluyor mu
Ayrintili ultrason 2 boyutlu bakılıyor ve dr um ertan öztürkün önerdigi yere gittim ismi eyüp ekici.o ara senin gibi 3 ve 4 boyutu araştırdım pahalı 450 tl vs.hem de bu ayrintilıya girmiyor.birsey göstermiyor sadece bebeği görüyorsun 4 boyutluda.foto bakalım bende istiyorum.ertan bey su an bebeğin fotosunda birsey goremezsin demisti 20. Haftaya girer girmez ayrıntılı ultrasona girmistim.
28 haftalarda o istedigimiz fotolar çıkarmiş

Anladım canım senin haftan daha yakinmis öyle çıkmasına , sağlıklı olsun da bebek önemli olan o ama yine de renkli usg de olsaydı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…