- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #2.261
Coskun bey kadar soguk bir dr görmedim.ben gecen sene ona hamileligin başinda gittim.bir hafta sonra kese gormeye gittigimde yanımda annem var diye soguk davrandi.bir daha da gitmeyip medicalpark ertan öztürke gittim.ertan bey her zaman guleryuzlu ve kibardırçok yogun olmasina ragmen.coskun beyin benden başka hastasi yoktu ama buz gibi birisi.2. Gidisinizde gercek haline dönebilir mesafeliye bakmam bunun adi ilgisizlikBen Liv Hospital e gitmeye karar verdim ve coşkun hoca ile ilk randevumu yaptık çok iyi bir doktora benziyor ben sormadan herşeyi anlattı neler yapmam gerekiyor, neler yemeliyim, neler yasak, kaç kilo almam gerekiyor hepsini tek tek anlattı. Kilomu tansiyonumu ölçüler medical park taki doktor yüzüme bile bakmadı ayak üstü test yapıcaz dedi sonra çıktım. Liv Hospital da devam edeceğim. Demir hayatın sağlık sigortasını yaptırmıştım
Ben de hastane paketinin içinde test ücretleri alınmıyor diye biliyorum. Bence bir sonraki randevunuz da hemen girişte bir oda var pakete neler dahil yazılı veriyorlar oraya uğramak lazım. Benim suan ikinci hamileligim yine pınar hnma gidiyorum memnunum. şimdilik kendi özel sağlık sigortam var ama martta bitecek bakalım nasıl olacakKizlar bende pinar hanima gitmek istiyorum demirhayat bana 7.250 tl dedi hastane paketi ise 6.750.. arada kaldim ..hastane paketinde tahlil ucretleri yok diyrn arkdslar var ama telefonda her sey dahil demisti detayli incrlemem lazim ama tecrubeli arkdslar belki yardimci olur
Kalp atısinı duymaya gittigimde oldu pardon.Coskun bey kadar soguk bir dr görmedim.ben gecen sene ona hamileligin başinda gittim.bir hafta sonra kese gormeye gittigimde yanımda annem var diye soguk davrandi.bir daha da gitmeyip medicalpark ertan öztürke gittim.ertan bey her zaman guleryuzlu ve kibardırçok yogun olmasina ragmen.coskun beyin benden başka hastasi yoktu ama buz gibi birisi.2. Gidisinizde gercek haline dönebilir mesafeliye bakmam bunun adi ilgisizlik
İnstagramda bora Coşkun buğra çoskun isimli ikiz doktorlar biliyorum paylaşımları hastalarına ilgiye yönelik takipçileri de memnun doktorlardan gata dan Liv e geçmişler değerlendirmek isterseniz diye yazmak istedim, sağlıklı hamilelikler...Ben Liv Hospital e gitmeye karar verdim ve coşkun hoca ile ilk randevumu yaptık çok iyi bir doktora benziyor ben sormadan herşeyi anlattı neler yapmam gerekiyor, neler yemeliyim, neler yasak, kaç kilo almam gerekiyor hepsini tek tek anlattı. Kilomu tansiyonumu ölçüler medical park taki doktor yüzüme bile bakmadı ayak üstü test yapıcaz dedi sonra çıktım. Liv Hospital da devam edeceğim. Demir hayatın sağlık sigortasını yaptırmıştım
Ben herhangi bir olumsuz davranışıyla karşılaşmadım eşimde yanımdaydı oda memnun kaldı. Ama haftaya cumartesi tekrar gideceğim gözlerim o halde tekrar doktoru. İnsan bu süreçte güler yüz bekliyor sonuçta bebeğimizi ve kendimizi ona teslim ediyoruz.Coskun bey kadar soguk bir dr görmedim.ben gecen sene ona hamileligin başinda gittim.bir hafta sonra kese gormeye gittigimde yanımda annem var diye soguk davrandi.bir daha da gitmeyip medicalpark ertan öztürke gittim.ertan bey her zaman guleryuzlu ve kibardırçok yogun olmasina ragmen.coskun beyin benden başka hastasi yoktu ama buz gibi birisi.2. Gidisinizde gercek haline dönebilir mesafeliye bakmam bunun adi ilgisizlik
Zehra Candan hocaya gittim ama hiç memnun kalmadım o yüzden Liv Hospitale gidiyorum.Medicalparkta kime gittiniz?
İnş memnun kalırsınız.bence de güleryüzlü dr istiyor insanBen herhangi bir olumsuz davranışıyla karşılaşmadım eşimde yanımdaydı oda memnun kaldı. Ama haftaya cumartesi tekrar gideceğim gözlerim o halde tekrar doktoru. İnsan bu süreçte güler yüz bekliyor sonuçta bebeğimizi ve kendimizi ona teslim ediyoruz.
Gittiğim zaman tekrar yazarım sonucu inşallah yine güler yüzle karşılar bizi.
Zaten medicalparkta ertan ve pinar hanimi oneriyorlar bir..liv arasinda kaldim ama livdekilerin cok yogun olacagini dusunuyorum basak hanim mesela ismi cok duyulmus ama nedense cok taninanlardan cekiniyorum artik..livi hastane olarak begeniyorum medicalparki doktorlarindan..arada kaldimZehra Candan hocaya gittim ama hiç memnun kalmadım o yüzden Liv Hospitale gidiyorum.
6 bine gldi hastane demirhayat 2can..hamile kaldigimda yaptirdim beklemelide kalmayadabilirsinDogum sigortası yaptıranlar ne kadar oduyorsunuz ve beklemeli bende hamilelik planlıyorum ama beklemeli mi beslemesiz mi daha iyi yardımcı olur musunuz
Deniz Hanım ı bilmiyorum. Pınar Hanım a gittim. 1 şubat ta doğum yaptım. Memnunum kendisinden.
6. Ayda Pınar hanımla kontrollere başladım. Doğumu da o yaptırdı dolayısıyla. Mesai saatinde oldu evet çünkü sezeryandı:) ama normalde olsa her saat geliyolar zaten.
Merhaba ben ilk bebegimi medikalpark’ta yaptım, normal doğum oldu. Ben memnun kaldım. İnsan ister istemez heyecanlaniyor ama o an geldiğinde çok daha güçlü oluyorsun akışına bırak bence hemşireler gayet ilgili güzel yonlendiriyorlar seni. Ben doğum haneye girdim 15 20 dk içinde bebegimi kucağıma vermişti doktorum. Bebeğimi de beni de hazırlayıp öyle dogumhaneden çıkarıp odaya almışlardı, Odam filan suslenmisti zaten hastane tarafından. Sonrasında da bebegimi de beni de iyi takip etmişlerdi. Sadece bir hemsireden memnun kalmamıştım bebegime mama vermişti ama o kadar hızlı vermişti ki snyesine kusmustu öyle aceleciydi gece gece çok uzulmustum.Kızlaaar içimizde doğum yapan var mı? Aylin hocanın hastasıyım. 29. Haftamdayım. Heyecan bastı. Doğumunuz nasıl geçti? Hastane ne gibi imkanlar sağlıyor? Doğumuyla ilgili bilgi verebilecek olan var mı acaba?
Merhaba sezeryan mi normal doğum mu?bende ağustosta pınar hanımla sezeryan yapacağım kısmet olursa doğum hastane nasıldı anlatabilir misin canım teşekkürler.Deniz Hanım ı bilmiyorum. Pınar Hanım a gittim. 1 şubat ta doğum yaptım. Memnunum kendisinden.
Merhaba ben dem8 haftalık hamileyim Batıkent’te medikal parka gidicem Pınar hanım hakkında düşünceleriniz nedir? Nasıl geçti ? Bilgi verirseniz çok sevinirimPınar Hanıma gideceğim bakalım inşallah güler yüzlü davranır durumları yazarım memnun kalırsam.