ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

merhaba,

bende şu an esra aktepe keskin nin takipli hastasıyım. yazdıklarınız gerçekten çok üzücü. geçmiş olsun öncelikle. bir dava açıldığını söylediniz. süreç nedir bu konuda? gerçekten doktorun yapmış olduğu bir hata varsa bende hemen bu doktoru bırakmak isterim. çünkü şuan için benim doktorla bir sorunum yok. muayeneleri iyi gidiyor.fakat ben 15 haftalık hamileyim. doğumunun nasıl olduğu konusunda bir bilgim yok. bu sebepten sizin yazdıklarınız benim için çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Medikal park olayinda son durumu ben de merak ediyorum...
Bugün kontrolüm vardı Ertan bey 4 boyutlu da baktı ve 1 foto verdi :KK24:4 boyut varmış meğerse.muayene koltuğunda hic bir yere gitmeden aynı ekranda 4 boyut gösterdi.megerse bu haftadan itibaren 4 boyut bakıyormuş erken olduğundan bakılmamış.sevindim.bebek tam yüzünü göstermedi yandan yüzünü :KK75:gördüm.

Bugün kontrolüm vardı Ertan bey 4 boyutlu da baktı ve 1 foto verdi :KK24:4 boyut varmış meğerse.muayene koltuğunda hic bir yere gitmeden aynı ekranda 4 boyut gösterdi.megerse bu haftadan itibaren 4 boyut bakıyormuş erken olduğundan bakılmamış.sevindim.bebek tam yüzünü göstermedi yandan yüzünü :KK75:gördüm.
Aa çok güzel birşey bu,sevindim valla

Merhaba ben medical parkta Ahmet Süha Özer e gidiyorum. Benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde bebeğimde bazı sorunlar vardı. Ahmet hocam sağolsun erkenden teşhis etti ve beni bu sürece hazırladı. Detaylı ultrasonda da aynı sorun gözükünce gebeliğim sonlandırıldı. Şimdi ikinci bebeğimi kucağıma almama çok az kaldı yine Ahmet hocaya gidiyorum. Çok anlayışlı ve tecrübeli bir doktor.

Arkadaşlar ben yeni katıldım. Medikal park a yeni gelen Neslihan yerebasmaz adındaki doktora hiç gittiniz mi? Onun ile ilgili bir fikriniz var mı?

Medikalpark 'a giden arkadaşlar, ayrıntılı ultrason öncesi kendi doktorunuz da ultrasonla muayene ediyor mu yoksa sadece istekte bulunup radyolojiye mi gonderiyor

Medikalpark 'a giden arkadaşlar, ayrıntılı ultrason öncesi kendi doktorunuz da ultrasonla muayene ediyor mu yoksa sadece istekte bulunup radyolojiye mi gonderiyor
Ayrıntılı ultrasona girmeden bir ay önce muayene ye gittiğinden Dr ultrason yapıyor.bir ay sonraya ayrıntılı ultrasona gitmen gereken tarihleri verip tekrar çıkışta kendi için gün veriyor.

Ayrıntılı ultrasona girmeden bir ay önce muayene ye gittiğinden Dr ultrason yapıyor.bir ay sonraya ayrıntılı ultrasona gitmen gereken tarihleri verip tekrar çıkışta kendi için gün veriyor.
Bir ay önce şu tarihte ayrıntılı USG randevusu al ama yarım saat önce buraya randevu al istem yapip radyolojiye gidersin demişti, yarınki gidişimde önce kadın doğum doktoruma gideceğim demekki, o da kendi ultrasonuna bakacak mi yoksa sadece gönderecek mi

Bir ay önce şu tarihte ayrıntılı USG randevusu al ama yarım saat önce buraya randevu al istem yapip radyolojiye gidersin demişti, yarınki gidişimde önce kadın doğum doktoruma gideceğim demekki, o da kendi ultrasonuna bakacak mi yoksa sadece gönderecek mi
L lady8 ben cevap yazana kadar sen işini bitirdin.doktor Ertan Öztürk kendi hastanesinden değil Dr. Eyüp Ekici ve bir isim daha vererek bu iki isimden birinde ama daha çok eyüp ekicide ayrıntılı ultrason yaptırabileceğimi söyledi.senin doktorun medicalparkta yaptırmanı söyledi anladığım kadarıyla.eyüp ekici bu konuda en iyi isimmiş diğer doktor Ali İpek'di baktım onu bulamayacağım eyüp ekiciye gittim.herşey güzeldi doktor iyiydi.sen bakalım neler yapacaksın öncelikle güzel haberler alman dileğiyle haberini bekliyoruz

Merhaba,
Aylin hanıma Polikistik Over tedavisi için giden ve çocuk sahibi olanlar var mı ? Yardımcı olabilir misiniz
Teşekkürler

Değerli KadınlarKulu Üyeleri,

Medical Park Doktorların dan Pınar Celtemen hakkındaki yorumlarım "mahkeme kararı ile haklılığımı kanıtladıktan sonra yazabilirsiniz" gerekçesi ile kaldırıldı.
Severek takip ettiğim bu platformun bu tutumu açıkacası beni büyük hayal kırıklığına uğrattı, buradaki olumlu yorumlar sonucu söz konusu doktor ve hastaneyi seçmiş ve hayatım en büyük pişmanlıklarından birini yaşamıştım. Bu platformda olumsuz yorum yada eleştiri yapmak yasak mı? Ya da eleştiri yaptığımız kişi yada kurumlara dikkat etmemiz mi gerekiyor!!

Ayrıca aynı mantıkla gidersek yorumlarıma şikayet eden kişilere bunlar iftiradır şeklinde "mahkeme kararı getirin" de denebilirdi.Böyle platformların daha özğürlükçü ve bağımsız olmasını vede tekil bireylerin sesi olmasını bekliyorum. Mail ve Telefon yoluyla "Kadınlar Kulubü Editör" ekibinede ulaşmaya çalışıyorum. Umut ederim bu karar tekrar değerlendirilir ve yorumlarım geri yüklenir.

Sevgi ve Saygılarımla

İftira atmışsınız demek ki madem henüz sonuçlanmamış.

Bugün Pınar Telli Celtemen’e gittim. Çok kibar güler yüzlü ve anlayışlı bir doktordu. Ayrıntılı inceledi her şeye cevap vermek istedi. Bilgili ve kibar bir doktor. Tavsiye ederim.

bu yorum için çok teşekkür ederim bende pınar hanıma gidiyorum en baştan beri ve inanılma memnunum bende normal doğum istiyorum herkes bana normal değil sezeryan yaptırıyor demişti ama bunu duyduğuma çok sevindim :))))
Üzerinden baya geçmiş ama konunun normal mi yaptınız Pınar Hanımda nasıldı memnun kaldınız mı ben de şu an ona devam ediyorum şimdilik bi ekstrasını görmedim kısa duruyoruz sanki yanında pek rahat da hissedemedim açıkçası

X