- 4 Ocak 2016
- 35
- 19
- 32
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #2.161
medicalpark, medicana, memorial, liv hospital gibi pahalı hastanelerde doğum yapmak isteyenler için, demir hayat sigortanın doğum sigortası paketi çıkmış yeni 4200 tl imiş. Doktor ve hastaneye göre fiyat değişmiyor sabit. Sadece 10 muayene değil 8 muayene var pakette.Büyük fırsat bence, bilginiz olsun.
evet ben yaptırdım şuanda hamileyim ve medicalparka gidiyorum daha doğum yapmadım ama şuan için herşeyi karşılıyor sadece katkı payı 15tl veriyorum hastaneye gittiğimdeFiyat hastanelere göre baya uygunmuş. Demir hayat doğum sigortası yaptıran oldu mu? Sıkıntı yaşadınız mı?
Doktorunuz kim acaba yeri bana uzak oldugu halde orayı tercih edeyim diyorum.cunku 8 doktor var.liv hospitalda 3 dr var.ben riskli gebeliktede uzmanlıgı olan pınar tecelli ve bir bey var biraz onlari düşünüyorum arastırmak istiyorum.fikriniz nedirevet ben yaptırdım şuanda hamileyim ve medicalparka gidiyorum daha doğum yapmadım ama şuan için herşeyi karşılıyor sadece katkı payı 15tl veriyorum hastaneye gittiğimde
Biz mustafa baran celtemene gidiyoruz.Oldukca memnunuz. Sakin rahatlatıcı neşeli güleryüzlü bi yapısı var.Tavsiye ederizDoktorunuz kim acaba yeri bana uzak oldugu halde orayı tercih edeyim diyorum.cunku 8 doktor var.liv hospitalda 3 dr var.ben riskli gebeliktede uzmanlıgı olan pınar tecelli ve bir bey var biraz onlari düşünüyorum arastırmak istiyorum.fikriniz nedir
teşekkür ederimBiz mustafa baran celtemene gidiyoruz.Oldukca memnunuz. Sakin rahatlatıcı neşeli güleryüzlü bi yapısı var.Tavsiye ederiz
Doktorunuz kim acaba yeri bana uzak oldugu halde orayı tercih edeyim diyorum.cunku 8 doktor var.liv hospitalda 3 dr var.ben riskli gebeliktede uzmanlıgı olan pınar tecelli ve bir bey var biraz onlari düşünüyorum arastırmak istiyorum.fikriniz nedir
Biz mustafa baran celtemene gidiyoruz.Oldukca memnunuz. Sakin rahatlatıcı neşeli güleryüzlü bi yapısı var.Tavsiye ederiz
Spinal ve epidural anestezi dahil mi değil mi, bebek doğduktan sonra işitme testi dahil mi değil mi bunları öğrenin bence...Demirhayat ın sigorta sı yeni..bşr arkadaşm kullanıyor.Bizimki türknippon ve 5500 tl..ona bakınca çok avantajlı..Ben de Liv' i araştıyorum. Sigortanın fiyatı oldukça uyguna geliyor, sorun çıkar mı diye düşünmüyor değilim. Bu sigortayı kullanarak doğum yapan var mı yoksa daha çok yeni mi bilginiz var mı?
Spinal ve epidural anestezi dahil mi değil mi, bebek doğduktan sonra işitme testi dahil mi değil mi bunları öğrenin bence...Demirhayat ın sigorta sı yeni..bşr arkadaşm kullanıyor.Bizimki türknippon ve 5500 tl..ona bakınca çok avantajlı..
Medicalpark ve liv hospital aynı şirketin hastaneleri..biz 2, 3 hafta içerisinde doğum yapacağız allahın izniyle.. Medicalpark la ilgili yenidoğan bakım ünitesi..ticari kaygı..şeklinde bir şey duymadık biz...
Mustafa baran celtemen i öneririm.İlk kez medical parka giden biri olarak kim neden ahmet süha hocaya gidiyo çözebilmiş değilim.Bu kadar asık suratlı ve ters bi doktoru bi de akay lokman hekim kadın doğumda görmüştüm onun adı da ahmetti sanırım.Özel hastanede paramızla surat çekiyoruz.Gittiğim devlet hastanelerinde bile daha güler yüzlü ve ilgili doktorlar görmüştüm açıkçası.Bidaha da gitmeyi düşünmüyorum.Oraya gitmeye mecbur kalırsam da başka doktora giderim.
Ayrıca medical parkın devlet hastanesinden farkı kalmamış.O kalabalık, o hengameyi paramla çekeceğime gider memorial veya koruda doğum yaparım.
Evet karşıladı. Sezaryenin bir parcasi oldugu icin sanirim extra bir odeme olmuyor. Zaten tercih meselesi degil. Doktor direkt spinal yapti.Spinal demi$siniz..sigortaniz spinal anesteziyi karsiladi mi?
Nobetci cocuk doktorlari dogumdan sonra sabah aksam kontrole geliyor. Benim bebegime sutum olmasına ragmen 2.gece mama verdiler ve gaz olduğu icin sabaha kadar agladi. Halbuki bir miktar kilo kaybı normalmis. Cok aglayinca kan alindi kanda bir enfeksiyon degeri yuksek cikti. Bu sebeple bir gece daha hastanede kaldik. Taburcu etmediler. Ertesi sabah deger dusunce taburcu olduk. Dusmese yogun bakima alip 1 hafta antibiyotik tedavi uygulayacaklardi. Sonra dediler ki dogum sonrasinda yapilan aşı sebep olabilir. Bosu boşuna bir gece daha kaldik ve sigorta 2 geceyi karsiladigi icin 3. gecenin parasini odedik.Herkese meraba. Medicalparkla ilgili bir sorum var bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilirlerse çok sevinirim. Hastanede bebeklerin maalesef ticari kaygılarla yenidoğan yogun bakım ünitesine alınması şeklinde bir eğilim olduğunu duydum ve okudum. Genellikle de aynı sebeplerle. Sanırım "anne karnında enfeksiyon" gibi bir sebep bir tanesi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba . Teşekkürler herkese.