ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Kızlar Merhaba. Ben de 12. Haftadayim. Ozel saglik sigortamiz yok. Merak ettigim sey doğum paketlerinin fiyati nedir neler dahil biliyor musunuz? Yardımcı olursaniz sevinirim. Bu arada doktorum pınar hanım ve cok memnunum kendisinden

Kızlar Merhaba. Ben de 12. Haftadayim. Ozel saglik sigortamiz yok. Merak ettigim sey doğum paketlerinin fiyati nedir neler dahil biliyor musunuz? Yardımcı olursaniz sevinirim. Bu arada doktorum pınar hanım ve cok memnunum kendisinden
en son türk nippon sigorta mustafa baran celtemen, ahmet süha özer, aytekin aydın 5500, ertan öztürk pınar telli celtemen... 7700 tl idi..bundan 2 ay önce.. şimdi de fiyatlar böyledir diye düşünüyorum. Bu arada biz baran celtemen e gidiyoruz ve memnunuz.

en son türk nippon sigorta mustafa baran celtemen, ahmet süha özer, aytekin aydın 5500, ertan öztürk pınar telli celtemen... 7700 tl idi..bundan 2 ay önce.. şimdi de fiyatlar böyledir diye düşünüyorum. Bu arada biz baran celtemen e gidiyoruz ve memnunuz.
Ben baran hocayla doğum yaptım şuan kızım 6 aylık hayatımda bukadar muhteşem bir doktor görmemiştim en doğru yoldasınız

merhaba, ben de baran hocaya gidiyorum ve sezeryan olacağım. epidural mı oldunuz genel anestezi mi ? bir de doğumdan sonra hangi çocuk doktoruna devam ettiniz ?
Canım,ben spinal oldum çok rahat geçti hiç baş ağrım olmadı...Çocuk doktoru olarakta kesinlikle engin Yurdakul. Zaten inanılmaz hastası var...Biz önce gülsüm hanıma gittik hiç memnun kalmadım..Engin hocaya birkez gittiğinde anlıcaksın zaten...Sana o ay bunlar bunlar olabilir diyor..mesela..o ay dedikleriyle Karşılaştığında haa doktor demişti diosun aklında soru işareti kalmıyor...çok bilgilendiriyor kesinlikle engin hocayı öneririm..Erkek doktorlar gerçekten başka oluyor..

İyi gunler ben 14 haziranda sezeyan dogum yapacagim dokrorum ahmet suha ozer muayenelerde gayet ilgili ve gulur yuzlu bir doktor ama dogum yapanlar yardimci olabilir mi dogum sirasinda ve sonrasinda nasil bir davranis sergiliyor

İyi gunler ben 14 haziranda sezeyan dogum yapacagim dokrorum ahmet suha ozer muayenelerde gayet ilgili ve gulur yuzlu bir doktor ama dogum yapanlar yardimci olabilir mi dogum sirasinda ve sonrasinda nasil bir davranis sergiliyor
Ben normal doğum yaptım ahmet Sühada daha önce de yazdığım gibi hiç memnun kalmadım. Sezeryan olmak istiyorum demedim diye mi bilmiyorum. Kontrollerde sıkıntı yaşamadım ama doğumda çok ilgisizdi ebeler de öyleydi. Doğumda kesi atmış.ki bebeğim 2800 gramdı. Doğum bitince anesteziden gelip damardan bişey yaptırdı bayılmışım. Dikiş için o kadara gerek var mıydı bilmiyorum. Bebeğimi üç.dört saat sonra kucağıma alabildim kendime gelemedim. Hiç birşey söylemedi açıklama bile yapmadı. Doğumdan sonra kontrole geleyim mi dedim gerek yok dedi ama ben başka doktora gittim. Her doğum farklıdır bilmiyorum ama Sezaryenda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çünkü hep sezaryen yapıyorlar özelde.
İnşallah sıkıntısız bir doğum olur. Allah yardımcın olsun

Ben normal doğum yaptım ahmet Sühada daha önce de yazdığım gibi hiç memnun kalmadım. Sezeryan olmak istiyorum demedim diye mi bilmiyorum. Kontrollerde sıkıntı yaşamadım ama doğumda çok ilgisizdi ebeler de öyleydi. Doğumda kesi atmış.ki bebeğim 2800 gramdı. Doğum bitince anesteziden gelip damardan bişey yaptırdı bayılmışım. Dikiş için o kadara gerek var mıydı bilmiyorum. Bebeğimi üç.dört saat sonra kucağıma alabildim kendime gelemedim. Hiç birşey söylemedi açıklama bile yapmadı. Doğumdan sonra kontrole geleyim mi dedim gerek yok dedi ama ben başka doktora gittim. Her doğum farklıdır bilmiyorum ama Sezaryenda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çünkü hep sezaryen yapıyorlar özelde.
İnşallah sıkıntısız bir doğum olur. Allah yardımcın olsun
Tesekkur ederim benim tedavi ile oldugu icin doktor ilk bastan seni normal dusunmuyorum riske atamam dedi ama gercek.dusuncesi mi bu yoksa dediginiz gibi ozeller sezeryan dusunuyor o yuzden mi soyledi bilemiyorum tabi

Ben Aylin hocaya gittim gayetde memnun kaldım hatta çok pimpirikliyim sizi sürekli rahatsız ediyorum demiştim olur mu öyle şey panik olduğun şüphelendiğin en ufak şeyde gel beni aramana bile gerek yok demişti hatta güldü sen hiçbirşeysin her sabah bebek geliyor diye hastaneye gelen bir hastam vardı nihayet sabah doğum yaptı o da bende kurtulduk demişti drun ultrasonda uzun uzun durması değil de bebeğinizle sizinle ilgilenmesi önemli

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Aylin hocaya gittim gayetde memnun kaldım hatta çok pimpirikliyim sizi sürekli rahatsız ediyorum demiştim olur mu öyle şey panik olduğun şüphelendiğin en ufak şeyde gel beni aramana bile gerek yok demişti hatta güldü sen hiçbirşeysin her sabah bebek geliyor diye hastaneye gelen bir hastam vardı nihayet sabah doğum yaptı o da bende kurtulduk demişti drun ultrasonda uzun uzun durması değil de bebeğinizle sizinle ilgilenmesi önemli
medikalparka bakmaya gittim hem bana uzak geldi hem de memoriale baktıktan sonra aynı parayı vereceksem tabı ki memorıal daha guzel bır yer dıye düşündüm . medıcakparkı listemden silmiştim gittiğim gün. fiyat sorugum yerde ki kadının kabalıgı da canımı cok sıktı. saygısız bir tavrı vardı

bana normal mi dogum dedi ben de ılk dogumum doktor karar verecek bilmiyorum dedim. tersleyerek konustu kocamın yanında cok canım sıkıldı. hala ben onu sormuyorum normal dogum mu dıyor daha hamıleıgımın basındayım ne bıleyım ben normal mı ! 28 haftada gıtmıstım. bılmıyorum dıyorum hala ısrar edıyor.

galıba arkadasımsınız sohbet edeceksınız benımle ayyy canım sne normla mı ıstersın dıye ! ne sacma bır tavır ben ne bıleym ne olacak doktora ve gelişime baglı . doktor ve ortak kararımıza baglı senın işin her iki fiyatı da vermek

en sonunda 2 fıyatı da öğrenemez miyim mutlaka bılemm mı gerekıyor yanı dedim sustu

sen bana hem sezeryan hem normal fıyatı versene kadın. ben kalkıp 7-8-9 bın para ödeyecegım bır de azarlanacagım hamıle halımle. dunyanın en ıyı hastanesı olsa bıle o kabalıkta personel calıstıran bır yerde 1 dakıka durmam . hastane mı btmş sanki . o kadar parayla heryerde dogum yaparım ülkede doktor mu kalmadı

sinirlenip çıktım

Valla arkadaslar gercekten merakimdan sabahtan beri medical park ankara yorumlarini okuyorum hatta ozellikle ahmet suha ozeri cok sukue ben ona gidiyorum asiri zor begenen pinpirikli biriyim frekansim zor tutar kirk doktor degistirdim ve cidden tek icime sinen o oldu hala devam ediyorum 3 aylik hamileyim sagolsun acayip rahatlatiyor benide esimide benden cok esim sevdi cok ilgili birisi ilk ogrendigimiz zaman falan saatlerce bizimle test sonucumuzu bekledi sagolsun heyecanimiza ortak oldu beni gayet iyi taniyor adimi vs hepsini biliyor en onemli seylereden biride benim icin bu doktora gidince yuzumu ilk defa gormus gibi bakinca tedrgin oluyor insan ama ahmet bey cok gittik belki bu 3 ayda ama sanki yillardir beni taniyor gibi hic unutmuyor adimi vs. Sadece acikcasi tedirgin oldugum ilk sey su olmustu kendimi baska doktora gidenlerle kiyasladigimda falan acaba ahmet hoca herseyi cok mu geciktiriyor diye dusunmustum mesela atiyorum kalbini gec dinletti yada ne bilim cinsiyetini 13 haftada ogrenen varmiz bize doktorum 15 veya 16 dedi ama sonra anladimki dogrusunu yapiyor tarzi bu yani emin olmadan asla aceleci davranmiyor ins. Bundan sonrada hep iyi gecerde dogumum vs. Rahat sekilde orda olur

medikalparka bakmaya gittim hem bana uzak geldi hem de memoriale baktıktan sonra aynı parayı vereceksem tabı ki memorıal daha guzel bır yer dıye düşündüm . medıcakparkı listemden silmiştim gittiğim gün. fiyat sorugum yerde ki kadının kabalıgı da canımı cok sıktı. saygısız bir tavrı vardı

bana normal mi dogum dedi ben de ılk dogumum doktor karar verecek bilmiyorum dedim. tersleyerek konustu kocamın yanında cok canım sıkıldı. hala ben onu sormuyorum normal dogum mu dıyor daha hamıleıgımın basındayım ne bıleyım ben normal mı ! 28 haftada gıtmıstım. bılmıyorum dıyorum hala ısrar edıyor.

galıba arkadasımsınız sohbet edeceksınız benımle ayyy canım sne normla mı ıstersın dıye ! ne sacma bır tavır ben ne bıleym ne olacak doktora ve gelişime baglı . doktor ve ortak kararımıza baglı senın işin her iki fiyatı da vermek

en sonunda 2 fıyatı da öğrenemez miyim mutlaka bılemm mı gerekıyor yanı dedim sustu

sen bana hem sezeryan hem normal fıyatı versene kadın. ben kalkıp 7-8-9 bın para ödeyecegım bır de azarlanacagım hamıle halımle. dunyanın en ıyı hastanesı olsa bıle o kabalıkta personel calıstıran bır yerde 1 dakıka durmam . hastane mı btmş sanki . o kadar parayla heryerde dogum yaparım ülkede doktor mu kalmadı

sinirlenip çıktım
off neden böyle davranırlar ki kraldan çok kralcı heryerde var akılsız normal desek son dakika birşey olur sezeryan olur ben gibi mesela benim sağlık güvencem herşeyi karşıladığı için hiç o şekilde muhattap olmadım kimseyle belki de o yüzden memnun kaldım az muhabbet çok huzur oldu demek ki keşke şikayet etseydin

Değerli KadınlarKulu Üyeleri,

Medical Park Doktorların dan Pınar Celtemen hakkındaki yorumlarım "mahkeme kararı ile haklılığımı kanıtladıktan sonra yazabilirsiniz" gerekçesi ile kaldırıldı.
Severek takip ettiğim bu platformun bu tutumu açıkacası beni büyük hayal kırıklığına uğrattı, buradaki olumlu yorumlar sonucu söz konusu doktor ve hastaneyi seçmiş ve hayatım en büyük pişmanlıklarından birini yaşamıştım. Bu platformda olumsuz yorum yada eleştiri yapmak yasak mı? Ya da eleştiri yaptığımız kişi yada kurumlara dikkat etmemiz mi gerekiyor!!

Ayrıca aynı mantıkla gidersek yorumlarıma şikayet eden kişilere bunlar iftiradır şeklinde "mahkeme kararı getirin" de denebilirdi.Böyle platformların daha özğürlükçü ve bağımsız olmasını vede tekil bireylerin sesi olmasını bekliyorum. Mail ve Telefon yoluyla "Kadınlar Kulubü Editör" ekibinede ulaşmaya çalışıyorum. Umut ederim bu karar tekrar değerlendirilir ve yorumlarım geri yüklenir.

Sevgi ve Saygılarımla

off neden böyle davranırlar ki kraldan çok kralcı heryerde var akılsız normal desek son dakika birşey olur sezeryan olur ben gibi mesela benim sağlık güvencem herşeyi karşıladığı için hiç o şekilde muhattap olmadım kimseyle belki de o yüzden memnun kaldım az muhabbet çok huzur oldu demek ki keşke şikayet etseydin
evet şikayet etmek gerekiyor gercekten de sanki otel babasının oteli saygısızlık diz boyu hem 8-9 bın para odeyecegım doguma hem bu saygısızlıkla karsılasacagım. ne sacma derdım ne hastane mı kalmadı kafadan eledım bu hastaneyı. personelini denetlesınler ve özel personel alsınlar bu hastanenın hatası

arkadaslar medıcal parkda pınar telli celtemen dogum ucretı ne kadar bılıyormusunuz.bana hastahane 6700 dedı ama doktor farkıda varmı ıcınde yada eklenecek bır tutarda varmı.bılgısı olan varmı

doğum sigortası 5 ay önce 5500 ve 7500 tl idi. hastanenin doğum sigortası paketide 6700 tl idi. Şuan nasıldır fiyatlar bilmiyorum.4000 tl ve altına başka hastanelerin sigorta paketleri var..Mesela sincan lokman hekim, sincan koru, eryaman hastanesi..

X