medikalparka bakmaya gittim hem bana uzak geldi hem de memoriale baktıktan sonra aynı parayı vereceksem tabı ki memorıal daha guzel bır yer dıye düşündüm . medıcakparkı listemden silmiştim gittiğim gün. fiyat sorugum yerde ki kadının kabalıgı da canımı cok sıktı. saygısız bir tavrı vardı
bana normal mi dogum dedi ben de ılk dogumum doktor karar verecek bilmiyorum dedim. tersleyerek konustu kocamın yanında cok canım sıkıldı. hala ben onu sormuyorum normal dogum mu dıyor daha hamıleıgımın basındayım ne bıleyım ben normal mı ! 28 haftada gıtmıstım. bılmıyorum dıyorum hala ısrar edıyor.
galıba arkadasımsınız sohbet edeceksınız benımle ayyy canım sne normla mı ıstersın dıye ! ne sacma bır tavır ben ne bıleym ne olacak doktora ve gelişime baglı . doktor ve ortak kararımıza baglı senın işin her iki fiyatı da vermek
en sonunda 2 fıyatı da öğrenemez miyim mutlaka bılemm mı gerekıyor yanı dedim sustu
sen bana hem sezeryan hem normal fıyatı versene kadın. ben kalkıp 7-8-9 bın para ödeyecegım bır de azarlanacagım hamıle halımle. dunyanın en ıyı hastanesı olsa bıle o kabalıkta personel calıstıran bır yerde 1 dakıka durmam . hastane mı btmş sanki . o kadar parayla heryerde dogum yaparım ülkede doktor mu kalmadı
sinirlenip çıktım