ankara kızlık zarı dikimi

Allah yardimcisi olsun onunda.en yakin zamanda sorunu halleder.

benim yasadigim annelerin asil dayaktan once cocuklarin agzina vurmasi gibiydu. ve ben bunu ilk carpmada anlayabildim.

Allah daha beterinden korusun herseyin.

Ben bu yaptığınızı karşınızdakini kandırmak olarak görmüyorum. Toplum baskısı gibi bişey. Aptal kafa yapısı yüzünden.. Ama ne olursa olsun net düşüncem seni o halinle kabul etmeyecek hiiç etmesin. Eğer onu her şeyden üstün görüyorsa. Sonuçta çok sevip aşık olupta bunu yaşayanlardanız diğer kızlar gibi değil! Ama bu yaptığının arkasında durmanı isterdim. Kabul etmeyen de etmesin keyfi bilir! Demek o zaten doğru kişi değilmiş senin için.. Bunu da şuna dayanarak söylüyorum. Temiz erkek yok pek, o sebepten yani..

Allah yardimcisi olsun onunda.en yakin zamanda sorunu halleder.

benim yasadigim annelerin asil dayaktan once cocuklarin agzina vurmasi gibiydu. ve ben bunu ilk carpmada anlayabildim.

Allah daha beterinden korusun herseyin.
Nasılki bir bebek bir sobaya dokunmaması gerektıgını ancak elı yada ufak bıyerı yandıktan sonra anlıyor bu öyle birşey bence.

yazdiklarinin cogunu okumustum ve tekrar okumak cok iyi geldi. tesekkur ederim.

elestirmeyi dozunda yapmak lazim ve bu kadar hassas ve gergin bi konuda empati cok onemli. kusurlari ortmede gece gibi olun denir ..

1 yıl kadar zaten kendi psikolojimin alt üst olmasıyla uğraştım. Ne zaman hayatıma birini alacağım bile değilken hayatıma biri girene kadar ki geçen sürede kendimi kendim ezmek istemedim. Sonuçta benden kaynaklanan bir sorun değildi. Evet ileri de karşımdaki adama bunu anlatabilirdim belki de anlatıcam bilmiyorum. Yine aşık olup güvenip böle bi olayı anlattıktan sonra hayatımdan giden erkeğin bıraktığı acı 2.kez yasanmış olcak. Gerçekten artık bu olumsuzlukları kaldıracak guçte değilim. Ömür boyu hayatıma biri girmese de olur belki de evlenmicem bilmiyorum. Ben sadece benden kaynaklanmayan bi olay yüzünden kendime haksızlık yapmak istemedim..

Beni bakireliğim için mi alacakmış kocam? Yürüsün gitsin o zaman. Beni ben olduğum için sevsin, dürüst olduğum için sevsin. Sevmeyecekse de yolu açık olsun.

Arkadaslar anlamiyosunuz. Kandirmak degil karsindakini olay bu degil yani hadi sevgilim kabul etti beni boyle diyelim nolcak gecmiste yaptigin bi hatanin ustune kurcaksin yeni iliskini ve kendi adima ben bunu kendim bile unutup sanki herseyi ilk onla yasiyomus gibi olmak istiyorum cunku gecmisteki bi hataydi ve pismanlikti o olmamis gibi olmak istenmesi cok dogal degilmi

Aynı tavrı alırdım, benim olayınzı yadırgadığım yok, dar baktığım da yok. Herkes özgüdür kimse kimsenin hayatına müdahale edemez. Ben sadece insanlara yalan söyleyip kandırmaktansa, yerin dibine batmayı yeğlerim. O insan degerlidir gözümde. Asıl dar bakan sizsiniz, yaptığınız şeyin arkasında durup zorluklarla mücadele etmek yerine yalan söyleyip insanların hakkına giriyorsunuz..

ya kim kimin hakkına giriyor? o erkek her şeyi yapıp bakirliğini kaybedip sonra da gelip bakire kızla evlenmek isteyince o kızın hakkına girmiş olmuyor mu?

ha şunu söyliyim eğer karşıdaki erkek bakir ise hiç ilişki yaşamamışsa onu kandırmak doğru olmaz. ya anlatıcaksın seviyorsa kabul edecek ya da gidip bakire bi kızla evlenecek.

ama o erkek bakir değilse -ki %99'u değil- o zaman ben bunu gizlemeyi onu kandırmak olarak görmem. kendisi çok mu temiz de ben ona dürüst olmadım diye acı çekeyim?

kendileri her haltı yiyip gelip bakire kızla evlenirken hiç vicdan azabı duymuyorlar ama.

Her haltı yediği kişiler gibi çıkacaksınız diye korkuyordur belki ? Tek taraflı değil bu sanki erkel erkeğemi yapıyolar ?

Karşındaki ne ise siz de o olmak zorunda değilsiniz hem nefret edip şikayet ettiğiniz bi insanla niye bir ömü4 yaşama derdindesiniz bakire olmadığı halde olduğu gibi kabul eden zar ile karakteri ayıran "adam"lar var onlar ile evlenin niye illa kul hakkına girmek zorundasınız hem et parçasımıyız biz onur gurur olmalı.

Evlilik yalan üzerine kurulmaz yalanın olduğu yerde kesin çıkar vardır

Erkekler ne ise ne onlardan farkınız olsun aynı onlardan farkınız kalmıyor kabul etmeyene kapı gösterecen sahte karakter yaratıp nikah kıydırmaktan daha iyi hemde kadnlığı ezmezsiniz siz o şikayet ettiğiniz erlekleri haklı çıkartıyorsunuz böyle yaparak bu hakkı verip sonra şöyle böyle demeyin bari

Sizi eleştirmiyorum ancak madem geniş düşünüyorsunuz neden dar düşünenler gibi diktirme gereği duyuyorsunuz?

henüz yontma taş devrine bile geçememiş tiplerin konuları. harikasınız ^_^

Eğer gerekli görüyorsan bunu kendince iyi yapmışssın.
Senin neyi nasıl istediğin önemli sadece.
Malum her haltı yiyip bekaretine toz kondurmayan hatunlar çok.

Bende biliyorum bunu. Çok doğru, geçmiş gitmiş. Kız eşine söylese ne olacak ki. Dürüstlük madalyası mı takacaklar.
Benim bildiğim eş sormadıkca söylemek gerekmiyormuş zaten.

Arkadaşlar mühim olan mutlu olmaktır, bende kızlık zarı dikimi yaptırmıştım ve çok iyi sonuç aldım , sonuçta mutlu oldum. Önce ben derim herzaman. Diktiren kızlara tam destek veriyorum bir diktiren olarak :)

Yaptıklarınızdan utanmayın. Doğanın gereğinden kaçamazsınız. Bir de üstüne ağrıyla sancıyla boşuna operasyon geçiriyorsunuz, yazık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…