Ben sırf bu geri kafalılık ikililik yüzünden bu ülkenin insanlarını sevemiyorum abi... Erkek her haltı yiyor, istediğiyle yatıp kalkıyor, ama iş evlenmeye gelince bakire kız istiyor. Yok kardeşim yok! Öyle bi hakkın yok! Sen bakir değilsen bakire kız arayamazsın!! Nur suresinin mealini okursanız orda diyorki ''zina eden bi kadın temiz erkekle evlenemez bu haramdır.''
Amaa... devamında da diyorki ''zina eden bir erkekte temiz kadınla evlenemez'' ''Zina eden kadınlar zina eden erkeklere, temiz kadınlar da temiz erkeklere yaraşır'' diyor. Vee zinadan dolayı kadına kaç kırbaç vurulmasını söylüyorsa aynı şekilde erkeğe de bu cezanın verilmesini söylüyor. İşte burası çok önemli !...
Bizim ''müslüman bi ülkeyiz'' diye geçinen cahil toplumumuz, maalesef ki Kuran'a göre hareket etmiyor. Allah'ın kurallarına değil, kendi uydurdukları kurallara bağlılar.
Allah diyorki ''zina eden erkek temiz kadını alamaz hakkı yok.''
Toplumumuz diyorki ''Erkektir yapar, elinin kiri. kadınsa yapamaz, hiçbi erkek o zaman onu almamalı.''
Hayır efendim, Allah diyorki ''erkekte yapamaz.''
ve şimdi gel de böylesine kör cahil bi toplumun yetiştirdiği erkeğe ''ben bakire değilim'' de. Onun o nohut kadar beyni, sadece ilişkiye girdiğindeki gelecek kana odaklandığı için ve ''ilk ben yapacam'' diye düşündüğü için, namusun iki bacak arasında olduğunu zannettiği için bakire olmayan kızı kabullenmeyecektir. Ama kendisine sorsan kaç kadınla yatmıştır kaç kere bakirliği gitmiştir kim bilir? Ama kendisi erkek yaa... ona günah yazılmaz canıımm (!)
İşte böyle erkeklere gel de dürüst ol hadi. Diktirmekten başka ne şansın var?
Bak benim 6 senelik bi ilişkim var, güvendim ve birlikte oldum. Bakire değilim. Sevdim güvendim ne var bunda? Ama Allah göstermesin bi gün işler ters gider de ayrılırsak, ben onu sevip birlikte olma isteğini kabul ettim diye başkasıyla evlenemeyecek miyim?
Önemli olan birlikte olduğun kişiye olan sadakatin, bağlılığın, onunla mutlu olman değil midir? Bugün hayatına giren adam geçmişin yüzünden seni nasıl suçlayabilir ki? Allah bilir kendisi neler yaptı?
Öyle kızlar biliyorumki, iki gün onunla üç gün ötekiyle çıkıyorlar hepsiyle de yatıyorlar ama kızlıklarını bozmadan.
Yarın bunlar evlenince adam bakacak ki bakire, ''hee tamam o zaman sorun yok'' diyecek. Halbuki bilmiyor ki senin o gördüğün yeri kaç kişi gördü senden önce?
Önemli olan iki bacak arasından çok ruhun bakire olmasıdır.
Sen bunu yaptın ama evlendiğinde kocana sadık kalacak mısın? İyi bi eş olacak mısın? Eğer cevabın evet ise sen benim gözümde tertemiz bi kızsın Malig....