ankara kızlık zarı dikimi

malig

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
10
14
Söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum.. Tek isteğim ön yargılı olmamanızdır.

1 yıl boyunca siteyi takip ettim. Bu konu hakkında her yazılanı satır satır okudum. Bu durumda olan insanlara çok acımasızca eleştiri yaptınız.. Ben de zamanında böyle bir olay duysam belki bende aynı tepkileri verirdim bilemiyorum.. Ama insan başına gelmeden, o acıyı yaşamadan gerçekten karşısındaki insanın ne hissettiğini düşündüğünü anlamıyomuş..

Şu an hayatımda biri yok olur mu onu da bilmiyorum..

Bugün Ankara'da benim için zor da olsa gerçekleştirdim. Ve dedim ki keşke bir yıl bekleyeceğime hemen yaptırsaymışım..

Muayene odasına girdim de sağ kolumda uyuşma ve sağ bacağımda titremelerim vardı.. Anestezi alacağım için bir şey yiyip içemedim o anda.. Sekreter 53 yaşında bir bayandı.. Bu konuyu hiç açmadan gündelik konulardan bahsedip beni rahatlattı. Doktorum jinekoloji de uzman çok hanımefendi bir bayan.. Beni yargılamadan dinledi, ağladım, sakinleştirdi.

Bu zamana kadar bilincim açıkken belden aşağımı kimse görmemişti. Bunun utancı ve korkusuyla ameliyata hazırlandım.. O masaya oturmak cidden çok zor ve çok ağır.. Sadece hamile olduğumda otururum dediğim masadaydım.. Üstümdeki örtüyü kaldırıp kendimi doktoruma bıraktım.. Genel anestezi ilaçlarım yapıldı.. Uyandığımda sadece 20 dk geçmiş ve her şey bitmişti.

Uyandıktan sonra da çok ağladım.. Çok fazla bir yırtığımın olmadığı, sadece bir kez bu durumun yaşandığını doktorum anlayabildi. Arka ve ön olmak üzere sağlamlaştırmak adına çift zar yapıldı. kullanacağım ilaçlarım getirttirildi. şehir dışından geldiğim ve yola gideceğim için başka bi muayene odasında bir saat bacağım kapalı şekilde uyudum..

Uyandığımda acım ve ağrım vardı.. Wc ye gittim.. Ameliyattan kaynaklı çok az bir kanama vardı ve idrarımı yaparken hiç bir yanmam olmadı. Uyarılara gelince; bir ay spor yok, taşıyabileceğinden ağır kaldırmak yok, bacak açık yürümek ve uyumak yok.. Antibiyotik düzenli kullanacak. Bir de dikişin daha çabuk ve hijyenli bir ortamda tutması için jel krem verdi, günde 3 kez kullanılacak..

Şu an hala acım var ama dayanılamayacak kadar değil. 1 ay sonra kontrolüm var.. Hayatımda biri ne zaman olur ben ne zaman evlenirim bilmiyorum ama bir an önce bu durumdan kurtulmak istedim..

Ankara'da ünlü bir doktordan bahsedildi. İyidir hoştur bir şey diyemem.. Ama ben doktorumu ablam gibi gördüm.. Çok ilgilendiler benimle. Ne zaman istersen ara dedi. Bu olaydan dolayı 4 ay antidepresan kullandım ben ve hala da devam ediyorum.. Umarım antidepresanı da bırakabilecek psikolojiye en yakın zamanda gelirim..

Ücrete gelince 2000 lira verdim. 1 ay sonraki muayene içinde 200 lira ödücem..

Sitede yeni olduğum için özel mesaj atarsanız cevap veremeyebilirim ama burdan her türlü yardımcı olurum.. Ben bu site sayesinde cesaret alıp gittim. Biraz da olsa kendimi iyi hissediyorum. Psikolojinizi düzeltmek adına lütfen bu durumu ertelemeyin. Ben 1 yıl boyunca kendimi yedim bitirdim. Bir ilişkiye başlayamadım.. Evet diğerlerinin de dediği gibi bu durumun üstünü örttüm/örttük..Ama yine diyorum umarım konuşanların başına gelmez ve bu ağır depresif durumu yaşamazlar..

Bizim hatamız veya değil. Hiç bir kadın bu kadar ağır eleştirilmeyi hak etmez. ve erkeklerin genel tavrıdır onlar istediğini yaşar ama evlendiği insan bakire olsun ister. Bu türk kadını ya da müslüman ülkeler için bayanda bir tabudur ve aileden de hep namusu korumak adına uyarı/öneri/öğüt hepimiz almışızdır.. Hayatın diğer cilvelerinden bir tanesi olarak bakmak lazım bu duruma.. Önceden kalıcı yöntem diye bir şey yoktu.. Çoğu kadın bu durumdan dolayı zor anlar yaşadı ve yaşattırıldı. Tıp ilerlemişken, diğerlerinin de dediği gibi ayıbımızı (!) kapatacak ortam varken bunu ertelemeyelim..

Sağlık, huzur ve mutlulukla kalın..

Gecmis olsun canim. Ebru hocaya yaptirdin anladigim kadariyla dimi. Ben ankaraya yakin degilim istanbula yakinim oyuzden istanbulda bi doktora yaptircam ve bayan guvendigim bi doktor bulamadigim icin erkek doktora gitcem malesef cok korkuyorum:/

bu durumun ne reklami olabilir. yazinin basinda on yargili olmayiniz demistim. ebru hanima degil derya hanima gittum ben. bugun ikinci gunum acisi cok azaldi. alinan ilaclari da duzenli kullanmak ve hareketlere dikkat etmek gerekiyor.

İğrenç kafa yapısıyla gelmiş bir de burada tavsiye veriyor.
Zardan bahsediyor.
Yazık sana!

Ayrıca reklam kokusu da aldım tabii ki. =D

reklam filan yok. umarim senin basina gelmez. hikayeleri dertleri sikintilari okumak zorunda degilsin. ozel bi ilgin ya da merakin yoksa sen neden bu konunun icindesin. kadin kadinin yaninda degil karsisindaysa eger bunun altinda cok fazla sey vardir. belki sende diktirdin ve tuttugundan emin degilsin baska doktor aramak icin burdasin diye bisi diyor muyum ben sana. seviyeni bilerek konus lutfen

nevar bunda ya ön yargılı olmak gerekmio insanız başımıza nezaman ne geleceği belli değil

Ben sırf bu geri kafalılık ikililik yüzünden bu ülkenin insanlarını sevemiyorum abi... Erkek her haltı yiyor, istediğiyle yatıp kalkıyor, ama iş evlenmeye gelince bakire kız istiyor. Yok kardeşim yok! Öyle bi hakkın yok! Sen bakir değilsen bakire kız arayamazsın!! Nur suresinin mealini okursanız orda diyorki ''zina eden bi kadın temiz erkekle evlenemez bu haramdır.''

Amaa... devamında da diyorki ''zina eden bir erkekte temiz kadınla evlenemez'' ''Zina eden kadınlar zina eden erkeklere, temiz kadınlar da temiz erkeklere yaraşır'' diyor. Vee zinadan dolayı kadına kaç kırbaç vurulmasını söylüyorsa aynı şekilde erkeğe de bu cezanın verilmesini söylüyor. İşte burası çok önemli !...

Bizim ''müslüman bi ülkeyiz'' diye geçinen cahil toplumumuz, maalesef ki Kuran'a göre hareket etmiyor. Allah'ın kurallarına değil, kendi uydurdukları kurallara bağlılar.

Allah diyorki ''zina eden erkek temiz kadını alamaz hakkı yok.''
Toplumumuz diyorki ''Erkektir yapar, elinin kiri. kadınsa yapamaz, hiçbi erkek o zaman onu almamalı.''
Hayır efendim, Allah diyorki ''erkekte yapamaz.''

ve şimdi gel de böylesine kör cahil bi toplumun yetiştirdiği erkeğe ''ben bakire değilim'' de. Onun o nohut kadar beyni, sadece ilişkiye girdiğindeki gelecek kana odaklandığı için ve ''ilk ben yapacam'' diye düşündüğü için, namusun iki bacak arasında olduğunu zannettiği için bakire olmayan kızı kabullenmeyecektir. Ama kendisine sorsan kaç kadınla yatmıştır kaç kere bakirliği gitmiştir kim bilir? Ama kendisi erkek yaa... ona günah yazılmaz canıımm (!)

İşte böyle erkeklere gel de dürüst ol hadi. Diktirmekten başka ne şansın var?

Bak benim 6 senelik bi ilişkim var, güvendim ve birlikte oldum. Bakire değilim. Sevdim güvendim ne var bunda? Ama Allah göstermesin bi gün işler ters gider de ayrılırsak, ben onu sevip birlikte olma isteğini kabul ettim diye başkasıyla evlenemeyecek miyim?

Önemli olan birlikte olduğun kişiye olan sadakatin, bağlılığın, onunla mutlu olman değil midir? Bugün hayatına giren adam geçmişin yüzünden seni nasıl suçlayabilir ki? Allah bilir kendisi neler yaptı?

Öyle kızlar biliyorumki, iki gün onunla üç gün ötekiyle çıkıyorlar hepsiyle de yatıyorlar ama kızlıklarını bozmadan.
Yarın bunlar evlenince adam bakacak ki bakire, ''hee tamam o zaman sorun yok'' diyecek. Halbuki bilmiyor ki senin o gördüğün yeri kaç kişi gördü senden önce?

Önemli olan iki bacak arasından çok ruhun bakire olmasıdır.

Sen bunu yaptın ama evlendiğinde kocana sadık kalacak mısın? İyi bi eş olacak mısın? Eğer cevabın evet ise sen benim gözümde tertemiz bi kızsın Malig....

Gecmis olsun..
Namus ve temizlik zardan ibaret degildir..Bunun aksini iddia edip her fırsatta iliski yasayan kadınlara pacavra muamelesi yaparak namusuna namus katan, ama icraate geldi mi aklı ürolojik bölgesinden baska bir yere calısmayan erkek cinsi bunu tamamen hakediyor..

Tabi bu pacavra muamelesini yapan hemcinslerimiz de var söylenecek söz ama burası yeri degil..Birazdan görürülürler burada..

Kimse kimsenin başına ne geldiğini bilemez.Belki başına kötü bir olay geldi ki hislerim bu yönde oldugunu söyluyor bana ayrıca huzurgizemm arkadaşda çok haklı temiz olan temiz arasın.Tabi toplumda eline kadın eli degmemiş erkek varsa varmı bence çok nadir.Sonra kalk aman bakıre alıcam ben oldu canım üstüne kahvede verelimmi ?

olayi cok guzel anlatmissin. benim de 5 yillik iliskimdi. ve ben aldatildim. kendi istegimlr yani bilincim varken bu olay olmadi. klasiktir diye bilirsiniz ama alkol aldigimda olmus ve bana bir sey olmadigini solemistim. sabah kalktigimda bacagimda agri vardi bu durumda aklima hic gelmemisti. ama yataktada kan gibi bisi hatirlamiyorum genital bolgemde de bi agri aci hissetmedim. dun doktora gittigimde kontrolde cok asiri bir yirtilma olmagini soledi. kanaman olmus muydu dedi bende hayir dedim.

ben her zaman sadik kaldim. basima gelenlerde sucum varsa eger o da sudur ki alkol almis olmam, karsimdaki insana guvenmis olmam ve taniyamamdir.

peki nasil ogrendim de ben bu ameliyati yaptirdim. adam hic bisi olmamis gibi karsima geldi ben su su kisiyle sunlari sunlari yasadim dedi. ve o alkol alinan gun ben neye ugradigima sasirdim. karsisinda aglamamak icin kendimi tuttum. onu affetmemi bekliyodu ama ben iliskiyi bitirdim. simdi bu durumda gercekten kim sucluu ?

aldatan ben degilim, biiliskim varken baskalariyla yatan kalkan gezip tozan ben degilim. 5 yillik emegimin karsiligi bu muydu?? o kadar yil bana dokunmasina izin vermemisken ve o bunu anlamiskrn ben bunu hak edecek ne yaptim.

sadik kaldim, sevdim, guvendim, inandim. ihanete ugradim...

kendimi toparlamam bi yil surdu. dun doktorum hayatina yeniden basladin aglamak yok dedi. ben dimdik ayaktayim. yine sevicem yine guvenicem yine sadik kalicam ama bu sefer her ortamda biluncim acik olmali ben bunu yapicam. kimse kimseninde moralini bozmasi. insanlar el ele verip tum sorunlari hallederken bayan bayanin dusmani olmamali.. ben kendimi bu kadar korurken basima bu geldi. bende basima gelmez insallah diyodum ama oldu. ne yapsaydum intihar mi etseydimm?? cok sukur nefes aliyorum yasiyorum gelecegimden umutluyum ve lutfen burbirimi yermeyelim burda.

doktorumun adi derya korkmaz

Ayıp sizin şu anda yaptığınız şey değil, ilerde evleneceğiniz insanı kaldıracak olmanızdır bence.

ayni sey kardesinizin, ablanizin, kuzeninizin basina geldiginde o karsinizda cok kotu bi durumdayken ve tek caresinin bu oldugunu dusunurken de yine ayni tepkiyi verir miydiniz??

erkek arkadasina solediginde yarin bir gun herhangi bir tartisma halinde yanlarinda biri varken veya yokken sende ikinci el olarak geldin bana dese keske anlatnasatdin diyenlerden mi olcaksin yoksa ayni tavri mi takuincaksin karsindaki yakinin depresif bi haldeyken??

damadin bu dyurumu anne babaya soleme durumundaki depresifligi hic anlatmiyorum.

olaya dar bakmaktan artik vazgecin. kolay degil bu durum.

psikologlara diktirip psikolijisi bozulan ve bu durumdan dolayi vicdan azabi ceken insanlarin oldugunu biliyo musunuz??

inan hiçbi suçun yok... tek suçun sevmek güvenmek mi? ama karşındaki erkek bunu anlamaz biraz önceki bahsettiğim sebeplerden ötürü.. emin ol ilerde evlendiğin erkek bakir olmayacak.. bakir erkek mi kaldı bu dönemde? biz onları öyle kabul ediyorsak onlar da bizi böyle kabul etmeliler.. bu bizim toplumumuzun cahilliğinden başka bişey değil.. kadına mal gibi nesne gibi bakıyolar.. sanki bu dünyaya erkekler özgürce yaşamak için gelmiş, kadın ise ezim ezim ezilmek için gelmiş.. eğer benim burda sevdiğim olmasaydı ve Türkiye'den gitme imkanım olsaydı hiç durmaz giderdim.. kadına değer veren bi ülkeye giderdim... ve ordan biriyle evlilik yapardım..

ve sana şunu da söyliyeyim.. ben şuanki 6 senelik ilişkim olan sevgilimle ilk kez birlikte olduğumda kanamam olmadı.
sanırım esnek bilemiyorum neden olmadı ilk olmasına rağmen.. sevgilim önce bu durumu kafaya taktı doktora gideceğiz falan dedi.. ki ona daha önceden başka konularda yalan söylemiştim onun da güvensizliği vardı üzerinde haklı olarak...

ama sonradan bana ''öyle bişey yapacağını düşünmüyorum esnektir'' dedi ve biz konuyu kapatalı yıllar oldu.. ama ben çok dua ettim.. Allah biliyor sonuçta ona yalan söylemediğimi gerçekten onun ilkim olduğunu.. doktora gitmek de mesele değildi sonuçta ben kendimi biliyorum eminim, ama oraya gitmenin hele de onunla gitmenin utancından korktum..

sonuç olarak da Rabbime şükürler olsun ki bana inandı.

gitsen de zaten doktor sebebini solerdi. erkrkler zaten bi zar oldugunu iliskiye girdiklerinde anlayabiliyormus.. insallah iliskinizin sonu guzel olur..

gitsen de zaten doktor sebebini solerdi. erkrkler zaten bi zar oldugunu iliskiye girdiklerinde anlayabiliyormus.. insallah iliskinizin sonu guzel olur..

İnşallahh... evet gitsem doktor söylerdi ama oraya gidip bunu sormaktan utandım. Allah'a şükürler olsunki buna gerek bırakmadı.. Onun da ilk olduğu için anlayamadı zar olup olmadığını tabii.. daha önce tecrübe ettiği bişey olsa anlardı belki..

Şimdi bunu burda okuyup da cahil kesimle aynı düşüncede olan hemcinslerimiz kim bilir neler söyleyecekler bana :)

bi söz var ya ''sevişti bir bakir ile bakire, erkeğe milli dediler kadına fahişe''

derler.. bizim cahil toplumumuz her şeyi der..burda sana kötü yorum yazanlara hiç aldırma.. kendilerinin başına gelmediğinden atıp tutması kolay olur onlara.. evlendiğin erkek eğer olgun ve anlayışlı olmayacaksa, geçmişe bi çizgi çekip geleceğimize bakalım demeyecekse bırak kandırılsın.. tabi bu ne kadar kandırmak sayılırsa.. sen kendi isteğinle bile yapmamışsın. içini rahat tut... ve hergün dua et.. Allah sana hayırlı kapılar açacaktır...

Asla suçlu değilsin tabiki.Hayatın pembe yönunu görmeyip diğer tarafınıda gorup bılenler duyanlar asla senı suclayamaz.Hiç birşey toz pembe degıl dunyada hiç kimseninde kınamaya v.s hakkı yok.Ne insanlar var her haltı yiyip bakıre kalıyorlar noluyor onlar dahamı dürüst.Namus ruhta kalpte herhangi bir organda degıl. İnsanın basına 5 dk sonra ne gelecegı bellı degıl o yuzden buyuk konusmamak lazım hayatta.Yani kısacası demem oki ınsanın basına hiç ama hiç ınanamayacagı seyler gelır o yuzden kımsenın kımseyı kınamaya haksız görmeye hakkı yok.Siz şükredin beterın daha beterıde var basınıza gelen bu olay sadece bır ders size daha kotu seylerde olabilirdi Allah korusun.
Edit ....

Son düzenleme:

insallah dedigin gibi olur. cok dua ediyorum. hakkimizda herseyin hayirlisi olsun. Allah bu durumda olan herkese yardim etsin. Allah karsimiza da hayirli insanlat cikarsin.

Bir rivayet anlatayım sana.. islamiyetin ilk geldiği zamanlarda bir adam Hz.Ömer'e gelmiş demişki ''size birşey danışacağım'' sonra da demişki ''benim kızım islamiyet gelmeden önce bir takım hatalar yaptı, bir erkekle beraber oldu ama o zaman daha islamiyet gelmemişti ve bizim günah sevap bilgimiz yoktu.. ve şimdi benim kızımı falanca kişi istiyor. ne yapayım ona gerçeği anlatayım mı?'' diye sormuş. Hz.Ömer de ''gerçeği anlatmayın'' demiş, ''bırakın hayırlı bi yuva kursun kızınız, kimsenin ayıbı kimseye anlatılmaz'' demiş.. ''kızınız için mağfiret dileyin o da tövbe etsin.. günah daima Allah ile kul arasında kalmalıdır, ifşa edilmemelidir'' demiş..

Ben bunu Nihat Hatipoğlunun programında dinledim ve şaşırdım cidden.. Bu rivayet ne kadar gerçektir bilemem ama şu ayetin gerçek olduğunu biliyorum ''birbirinizin kusurunu araştırmayın''

Ve şu hadisi şerifin de gerçek olduğunu biliyorum: ''Siz insanların ayıbını örtün ki Allah da kıyamet günü sizin ayıbınızı örtsün'' ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…