- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
ucuzmuş aidatlar bizim ilçede 150.sevindimhep bu fiyattan gidiyor aidat, ben de ev bakıyorum o yüzden biliyorum. buranın avantajı kapısında güvenliği bekliyor+ ankastresi olması.
ben de beğendim orayı aslında iyiymiş.Ankarayı bilmiyorum ama su 1+1 guvenlikli çok iyi gibi geldi. İnşallah dilediğin gibi biryer bulursun
Zaten ankarada o kadar uzun surmezki yollar kizilaya inip trafiğe kalmadiktan sonra. Nereden geleceksiniz ankaraya.
hep böyle 700-850 mi kiralar.500-600 e bulamazmıyım ben :)Yapracığı falan bırak.
Bizim orda ev sahibi olanlar var yapracıkta
250 liraya kiracı bulamıyolar
Öyle iğrenç ıssız uzak bi yer
İn cin top oynuyo yalnız bi kadın için uygun bi yer değil bence
bilmiyorum ciddi anlamda kafayı yemek üzereyim.senden başka birisi daha önermişti yapracığı.ama ıssız diyenlerde var.güvenli olması da önemli benm içinZaten ankarada o kadar uzun surmezki yollar kizilaya inip trafiğe kalmadiktan sonra. Nereden geleceksiniz ankaraya.
yapracıkla turkuaz çok uzak, eskişehire daha yakın öyle diyim. mustafa kemal mahallesine bakın, belki biraz pahalı gelirse, eryaman taraflarında yeni yapılan 1+1 ler var. 600 750 arası değişiyor en azından yeni ev sorun yaşamazsınız. ama fırat life sitesini pek önermem içi hep günlük kiralık. zirve loft vardı 600 e+ 110 aidatla veriyodu evi ev sahibi.
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...l-tower-ta-acil-guney-1-plus1-224823970/detay
buraya ben de baktım evin içini de gezdim oldukça geniş ve güzel 1+1 olmasına rağmen.
sanmam olduğunu .650-700 orta halli güvenli biyer lazım canım.800-850 çok msela.yalnız olucam çünkü
yapracıkla turkuaz çok uzak, eskişehire daha yakın öyle diyim. mustafa kemal mahallesine bakın, belki biraz pahalı gelirse, eryaman taraflarında yeni yapılan 1+1 ler var. 600 750 arası değişiyor en azından yeni ev sorun yaşamazsınız. ama fırat life sitesini pek önermem içi hep günlük kiralık. zirve loft vardı 600 e+ 110 aidatla veriyodu evi ev sahibi.
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...l-tower-ta-acil-guney-1-plus1-224823970/detay
buraya ben de baktım evin içini de gezdim oldukça geniş ve güzel 1+1 olmasına rağmen.
yok ben türkakı kazandım.:)Aynı kurumda mıyız acaba? D ile mi başlıyor çalıştığınız kurum
etimesgutta yapracık ve turkuaz toki konutları var .onları düşünüyorum .mesai 9 da başlıyor.servis gelirmi bilmiyorum ama arabayla 20 falan sürüyormuş haritadan baktığım kadarıyla.onlara ne dersiniz kızlar.kiralar da uygun.merkeze de uzak ben sesli ortam istemiyorumAnkara dediğin yer İstanbul gibi değil. İşin eskişehir yolunda diye oraya oturmak zorunda değilsin. Kurum servisinde varsa keçiören de, Çankaya da, Yenimahalle de yarım saat. O yüzden kendini eskişehir yolu diye kısıtlama oralar pahalı gelir yeni memura.
Ben mesela mamak ta oturuyorum, arabayla eskişehir yolu 20 dk. Benim bakanlığımda eskişehir yolunda.
Eryaman, Yenimahalle, keçiören bu ilçelere de bak.
yok ben türkakı kazandım.:)
sağolasın teşekkür ederim .bi de ev bulabilsem .:) ailem çekimser kalıyor göndeermeme gibi durumları varEvet diğer konuna bakıyordum şimdi merak ettiğim için. :) Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Yakınmışız. :)
sağolasın teşekkür ederim .bi de ev bulabilsem .:) ailem çekimser kalıyor göndeermeme gibi durumları var
aynen göbeğim çatladı benimde ben de zor şeyler yaşadım.Allahm çabalarımı boşa çıkarmadı.arıyorum bakalım daha ev toki turkuaz ve toki yapracık iyi gibi geldi yakınmı senin o d ile başlayan kuruma ben seni anladım yakınız :)Yok artık yaa ne göndermemesi. Kötü örnek teşkil etmek istemem ama öyle derlerse bile bence karşı çık, hatta rest çek. Kolay kolay böyle bir tavsiyede bulunmam ama memuriyet yahu bu. Bir daha hiçbir yeri kazanamama ihtimalin var. Ben Ankara'da yaşadığım yerde çalışıyorum ama vakti zamanında Türkiye'nin en doğusunu dahi yazdım hiç ayırt etmeden. Kaç takla attım neler yaşadım düz memurluk için bir bilsen.
çok sağolun dikkate alıcam.kime sorsak babama abi geçinemez burda memur maaşıyla falan dediler dün akşam gece uyuyamadım.900 falan dediler kiraları.Ankara dediğin yer İstanbul gibi değil. İşin eskişehir yolunda diye oraya oturmak zorunda değilsin. Kurum servisinde varsa keçiören de, Çankaya da, Yenimahalle de yarım saat. O yüzden kendini eskişehir yolu diye kısıtlama oralar pahalı gelir yeni memura.
Ben mesela mamak ta oturuyorum, arabayla eskişehir yolu 20 dk. Benim bakanlığımda eskişehir yolunda.
Eryaman, Yenimahalle, keçiören bu ilçelere de bak.
canım etimesgut yapracık merkezde kiralar uygun gibi .kurumada yakın.25 dk arabayla.ne düşünüyorsun.350 falan kiralar.Cok uzak oralar cok ıssız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?