• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara kiralık ev.

Bir memur ankarada da geçinemezse başka hiçbir yerde geçinemez adı ustunde memur kenti.biz ankaraya gelebilmek için ugrasiyoruz. Babanızı yanlış bilgilendirmişler. İyi ki İstanbul çıkmamış yoksa babaniz hiç daha istemezdi.

etimesgutta yapracık ve turkuaz toki konutları var .onları düşünüyorum .mesai 9 da başlıyor.servis gelirmi bilmiyorum ama arabayla 20 falan sürüyormuş haritadan baktığım kadarıyla.onlara ne dersiniz kızlar.kiralar da uygun.merkeze de uzak ben sesli ortam istemiyorum

Ben bilmiyorum oraları ancak oturan iş arkadaşları var turkuazda. Ama 350 TL kira ankara için çok düşük, vardır bi bit yeniği. Etimesgutun o kadar uzağına değilde, biraz daha yakına bak derim.

selam kızlar.ankara çankayada eskişehir yolu üzerinde bir kuruma atandım.tabi çankaya merkezde kiralar aşırı pahalı.ankaralı arkadaşlardan rica etsem bana yardımcı olabilirler mi hangi semtlere bakmalıyım yabancısıyım oraların il dışından geliyorum
Kesinlikle Batıkent , hem kirası ucuz , hem güzel , metroyla istediğin Zaman Kızılay'da olursun, Yapracık tarafı çok ıssız ve çok uzak,Etimesgut Sincan düşünme , Eryaman da tercih edebilirsiniz

Ben bilmiyorum oraları ancak oturan iş arkadaşları var turkuazda. Ama 350 TL kira ankara için çok düşük, vardır bi bit yeniği. Etimesgutun o kadar uzağına değilde, biraz daha yakına bak derim.
hayır orda kiralar öyle çünkü toplu taşım aracı yok 350 ye kiraya veriyorlar çünkü çok veren adam daha ulaşımı rahat yerde otururum diyor arkadaşım orda oturuyordu 350 ye

ayrıca sincan etimesgut falan bilmeden kötü diye yorum yapmayın derim ailem o tarafta oturuyor ki büyük ilçeler çok kötü yerleri olduğu gibi sitelerin olduğu kiraların 500 600 olduğu yerler var kötü yerlerinde kiralar 300 mesela site taraflarında da gittikçe artıyor bağlıca tarafıda etimesgut mesela kiralar 900 :KK66:
konu sahibi elvankent mahallesi diye geçiyor etimesgut yani normal zamanda da bir sürü otobüs geçiyor servis varsa zaten harika kızılaya uzaklık otobüsle 40 dk site olan evler var hep orda eski binalar ama çok eski değil kiralarda 600 falandır ki ben karadenizde bir ildeyim yeni atandım ben annemlerden daha pahalı oturuyorum annemler ankarada bahsettiğim yerde 900 kirası olan evde oturuyor site ben burda ilçede 650 ye oturuyorum ve küçük biyer :KK43: sırf merkezde işe yakın falan diye eğer bu nedenle aileniz göndermiyorsa haberiniz olsun erzurumda okudum mesela orda 3 yıl önce kiramız 600 dü öğrenci evi küçük olduğu halde:KK57:

selam kızlar.ankara çankayada eskişehir yolu üzerinde bir kuruma atandım.tabi çankaya merkezde kiralar aşırı pahalı.ankaralı arkadaşlardan rica etsem bana yardımcı olabilirler mi hangi semtlere bakmalıyım yabancısıyım oraların il dışından geliyorum
eğer düşünürsen ben Bilkentte oturuyorum ve bir ev arkadaşı arıyorum ama fiyatı 700tlden daha pahallı eğer düşünürsen:)

yapracıkla turkuaz çok uzak, eskişehire daha yakın öyle diyim. mustafa kemal mahallesine bakın, belki biraz pahalı gelirse, eryaman taraflarında yeni yapılan 1+1 ler var. 600 750 arası değişiyor en azından yeni ev sorun yaşamazsınız. ama fırat life sitesini pek önermem içi hep günlük kiralık. zirve loft vardı 600 e+ 110 aidatla veriyodu evi ev sahibi.

http://www.sahibinden.com/ilan/emla...l-tower-ta-acil-guney-1-plus1-224823970/detay
buraya ben de baktım evin içini de gezdim oldukça geniş ve güzel 1+1 olmasına rağmen.
Ben iki senedir o onermediginiz sitede yasiyorum bugune kadar ne oyle bir durumla karsilastim ne de biri yanlislikla kapimi caldi. Bilakis kapiyi kilitlemeden yattigim oluyor. Ustelik ailelerinde oturdugu bir yer. Dediginiz tarzda kullanilan dairelerde vardir illaki ama dedigim gibi rahatsiz edici hic bir durum olmadi bugune kadar.

Tam olarak iş yeriniz nerede acaba?
Eskişehir yolu üzerindeyse ve çok sosyal hayatım olmaz diyorsanız Turkuaza bakabilirsiniz.400-500 TL.

Yapracık toki de 250 ye bulursun fakat çok sapa Turkuazında arkası.Turkuaz tam Çankaya Üniversitesinin karşısı ve kendi içinde okul,marketi olan bir yer.

Onun harici Eryamanda 500-600-700 e bulabilirsiniz.Genelde merkezi ısıtmadır.

Dikmen merkeze yakın ve evin eskiliği giriş kata aldırmazsanız 600e bulursunuz.

Eğer 750 gözden çıkarıyorsanız Öveçler,Balgat,Dikmen,Keklikpınarı,Dikimevi,Cebeci,Kurtuluş gibi merkezi yerlerde bakmanızı tavsiye ederim.Yani iş harici dışarı çıkıp gezmek isterseniz tam merkez buralar.

Eryamanda güzel nezih ve sakin bir yer her gün her gün Kızılaya merkeze çıkmak zorunda değilsiniz buradan tutun derim.
He ben ayda yılda bir çıkarım onda da hava karanlığına kalmam derseniz Turkuazı tavsiye ederim.400e tutarsınız ordan para birikimi yaparsınız.Ama sosyal hayatınız olmaz.

canım ben elvankentte yakın oturuyorum, buradan eskişehir yoluna tek araçla ulaşırsın, gerçi etimesgutun her yerinden eskişehir yoluna kolay ulaşırsın :)
bence turkuazı yapracığı bağlıcayı düşünme oralarda toplu ulaşım sıkıntı ola ki kış şartları oldu, mesai uzadı, gece hastalandın, gelenin oldu vs. oralarda yaşamak aracı olmayan tek bir kadın için biraz zor. etimesgutun kalan kısımlarını düşünebilirsin, bazı yerleri çok da parlak değil ben de kabul ediyorum ama fiyatlar uygun ve heryer çarşı pazar burada geçinmekte sıkıntı yaşamazsın
eryaman zaten toplu yerleşim bölgesi, gerekirse tek tek gezer bakarsın hangi sitenin dolmuşu, otobüsü nasıl kurumun servisi nereden geçiyor diye, ben bazı kurumların servislerini buralarda anacaddelerde görüyorum ama her kurumun servisi olmayabilir tabi
sincanı pek tavsiye etmem tek bayan memura uymaz
eskişehir yolu epey geniş bir alan bu arada, neresi?
ters yönden düşünürsek ümitköy öte yandan da kısmen balgat/emek, çetin emeç, dikmen-öveçler vs. pek çok yer olabilir
benim macunköyde evim var (batıkente yakın) kiracım olan kız hacettepeye gidiyor hergün metroyla, uzak ama metroya binince fark etmiyor. atıyorum batıkent-demet hattı arasında metroya yürüme mesafesinde bir yerde ufak bir ev bulursun metroyla gider gelirsin.
olur yani baban da lütfen göndermem filan demesin, en olmadı ev arkdaşı bulursun onun yanına glelirsin, sonra kendine uyan bir yer blursun
hepimiz geçtik bu yollardan kendini olur, yaparım diye motive et

sakın kirayı falan düşünüp işinden vazgeçme. Benden tavsiye, bi yakının falan varsa biraz idare et yada misafirhane falan olab,ilir. ya da ankaraya gitme şansın varsa işe başlamadan önce, servis güzergahını öğren, hiç acele etme. servis gittikten sonra hiç önemli değil. ama servisin gitmediği bi mahalleden ev tutarsan bide yol parası vereceksin üstüne ki, epey tutar. iş ortamında da illa ki birileri yardımcı olur.ankarada yaşıyorum ve yapracık falan çok uzak. sadece iş-ev olacak die düşünme. bi süre sonra sıkılmaya başlayacaksın :) dikmen, yenimahalle, demet,etlik, etimesgut tarafına servis gidiyorsa bence sıkıntı yok. keçiören biraz daha uzak. dediğim gibi bence bi servis güzergahlarını öğren iş arkadaşlarının da yardımını görürsün illa ki

kızlar hepinizin yazdığını okudum ölçüp tartma aşamasındayım babam gönderiyor sıkıntı çıkarmayacak gibi.500-600 lira kirası olan servisimin de geldiği çok merkezi olmasa da etrafında marketi falan olan beni zor durumda bırakmayacak bi yer umarım bulurum.gideceğim yakında ankaraya önerdiğiniz yerlere bakacağım

Eskişehir yolu üzerindeyse ve çok sosyal hayatım olmaz diyorsanız Turkuaza bakabilirsiniz.400-500 TL.

Yapracık toki de 250 ye bulursun fakat çok sapa Turkuazında arkası.Turkuaz tam Çankaya Üniversitesinin karşısı ve kendi içinde okul,marketi olan bir yer.

Eğer 750 gözden çıkarıyorsanız Öveçler,Balgat,Dikmen,Keklikpınarı,Dikimevi,Cebeci,Kurtuluş gibi merkezi yerlerde bakmanızı tavsiye ederim.Yani iş harici dışarı çıkıp gezmek isterseniz tam merkez buralar.

Eryamanda güzel nezih ve sakin bir yer her gün her gün Kızılaya merkeze çıkmak zorunda değilsiniz buradan tutun derim.
He ben ayda yılda bir çıkarım onda da hava karanlığına kalmam derseniz Turkuazı tavsiye ederim.400e tutarsınız ordan para birikimi yaparsınız.Ama sosyal hayatınız olmaz.
eskişehir yolunda tobb var ya da diyanet işleri başkanlığı oraya yakın.mustafa kemal mahallesinde canım işyerim çok gezmem ama arada bi ççıkarım ama akşam erken dönerim zorluk olmassa yapracık ya da turkuaz düşünüyorum etimesgutta eğer sapa kalmazsa orada da uygun evler var gibi ama..

turkuazda gündüz ulaşım sıkıntısı olur mu ya da yapracıkta.dolmuş servis ?

Ablamlar Turkuazda oturuyor. 2+1 ler 400-450 tl. Kışın çok güzel ısınıyor evler. Ulaşım için minibüsler ve metroya ring otobüsleri var. İşyerinin servisi de varmış. Rahat edersin bence. Ama yapracık düşünmeni tavsiye etmem.

canım bende evleniceğim için ev bakıyorum bağlıca tarafında en düşük ev fiyatı 650 ama orda ulaşım sıkıntı cadde üzerinde bir yerden tutman lazım en az ikiesait yapıcaksın ring ile koru metroya ordan da metroyle iş yerine dediğin yer biraz içerdeyse birde ordan bir vasıtaya daha biniceksin, yapracık falan düşünme bence bağlıca da zaten yeni yapılaşan bir yer tek olucaksan korkabilirsin,etimesgut caddeye yakın yerlere bak bence eryaman gene olur ama ordan da çokuzun zamanda gelirsin hem eryamanın kirasıile işine yakın yerden tutabilirisn metro gelincekiralar arttı çok işe yaramış gibi!

Back