Ankara Hacettepe hastanesinde Mert Çalış'a burun estetiği olanlar

burunburun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
249
81
23
Arkadaşlar merhaba. Ben 8 şubat pazartesi gününe Mert Çalış'a randevu aldım. Şuan sizin yorumlarınız benim için çok önemli. Eğer Mert beye ameliyat olan iyi veya kötü yorum yapabilecek biri varsa yazabilir mi? Tekrar yaptırma imkanım yok emin olarak gitmek istiyorum doktorun adını çok duymadım.

Fiyat nedir acaba

İyi bir hekim olduğunu duymuştum. Plastik cerrah bir tanıdığımız kendisini önermişti ama ben KBB uzmanı ve İstanbul da olduğum için görüşmedim kendisiyle

ya çook çok teşekkür ederim peki tam rendevu saatinde alıyorlar mı içeri acaba benim sonrasında bir işim var da onu ayarlamaya çalışıyorum o yüzden süreyi sorup duruyorum
Tabii alırlar hoca zaten yerinde oluyor randevu saatinde. Ayarlayabilirseniz gidin bir görüşün bence çok saygılı iyi bir doktor. Hala araştırmalara devam ediyorum ama Mert beye ameliyat olacağım sanırım:)

Tabii alırlar hoca zaten yerinde oluyor randevu saatinde. Ayarlayabilirseniz gidin bir görüşün bence çok saygılı iyi bir doktor. Hala araştırmalara devam ediyorum ama Mert beye ameliyat olacağım sanırım:)
Fiyat konusunda ne dedi peki? Ve istediğiniz değişikliği yapacak mı. Ben Ankara da bir plastik cerrahla görüştüm asla fazla küçültmem burnunu demişti o yüzden sordum.

En iyisi devlet hastahanesi. Ben özele oldum da ne oldu? Sonuç fiyasko. Devlet hastanelerinde çok ameliyat yaptıkları için daha tecrübeli oluyorlar ve sonuçlar da daha güzel oluyor. Güvenebileceğim bir doktoru bulsam ben de devlet hastanesinde olacağım.

Fiyat konusunda ne dedi peki? Ve istediğiniz değişikliği yapacak mı. Ben Ankara da bir plastik cerrahla görüştüm asla fazla küçültmem burnunu demişti o yüzden sordum.
Benim burnum için 8 bin civarı dedi. Bir altı bir üstü olur bilemiyorum sekreterlikle görüşmen lazım dedi. Yani fiyat değişiyor. Mert bey zaten çok doğal burunlar yapmış, aşırı küçültme işlemi yapılırsa deri ile ilgili bir takım problemler yaşanıyor sanırım yanlış bilgi vermek istemem ama öyle bir şeyler duymuştum sanki, siz bir araştırın. Biz görüştüğümüzde Mert bey benim istediklerimi kendi sıraladı. Benim burun ucum küçülecek, kemer alınacak başka problemim yok açıkçası. Ben çook estetikli bir burun yapacağını sanmıyorum, önceliği doğallık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…