- 3 Şubat 2021
- 249
- 81
- 23
-
- Konu Sahibi burunburun
Arkadaşlar merhaba. Ben 8 şubat pazartesi gününe Mert Çalış'a randevu aldım. Şuan sizin yorumlarınız benim için çok önemli. Eğer Mert beye ameliyat olan iyi veya kötü yorum yapabilecek biri varsa yazabilir mi? Tekrar yaptırma imkanım yok emin olarak gitmek istiyorum doktorun adını çok duymadım.
Daha görüşemedim 8 şubatta görüşeceğim ama kendisi doç dr bi 5 bini vardır benceFiyat nedir acaba
Teşekkürler cevap içinDaha görüşemedim 8 şubatta görüşeceğim ama kendisi doç dr bi 5 bini vardır bence
Rica ederim. Siz hangi doktorlarla görüştünüz?Teşekkürler cevap için
Görüşmedim dahaRica ederim. Siz hangi doktorlarla görüştünüz?
Çok teşekkür ederim Gencay beyi de duydum. Sizin için en güzeli olur umarım. Bende bilgilendirme yaparım pazartesi:)Bende aynı yerde gencay beye olucam bakalım nasip olursa. O da doç . Bilgi alırsam yazarım sizede
görüştünüz mü nasıl geçti acaba ne kadar sürdü ilk görüşmeDaha görüşemedim 8 şubatta görüşeceğim ama kendisi doç dr bi 5 bini vardır bence
yaaa ben de Gencay beyi düşünüyorum siz görüştünüz müüBende aynı yerde gencay beye olucam bakalım nasip olursa. O da doç . Bilgi alırsam yazarım sizede
İyi bir hekim olduğunu duymuştum. Plastik cerrah bir tanıdığımız kendisini önermişti ama ben KBB uzmanı ve İstanbul da olduğum için görüşmedim kendisiyleArkadaşlar merhaba. Ben 8 şubat pazartesi gününe Mert Çalış'a randevu aldım. Şuan sizin yorumlarınız benim için çok önemli. Eğer Mert beye ameliyat olan iyi veya kötü yorum yapabilecek biri varsa yazabilir mi? Tekrar yaptırma imkanım yok emin olarak gitmek istiyorum doktorun adını çok duymadım.
Görüştüm evet çok iyiydi ben söylemeden her şeyi kendisi anlattı. 20 dakika kadar sürdü biraz geç kaldımgörüştünüz mü nasıl geçti acaba ne kadar sürdü ilk görüşme
Bence de çok iyi bir dokktor. İstanbul'da da çok güzel doktorlar vardır.İyi bir hekim olduğunu duymuştum. Plastik cerrah bir tanıdığımız kendisini önermişti ama ben KBB uzmanı ve İstanbul da olduğum için görüşmedim kendisiyle
ya çook çok teşekkür ederim peki tam rendevu saatinde alıyorlar mı içeri acaba benim sonrasında bir işim var da onu ayarlamaya çalışıyorum o yüzden süreyi sorup duruyorumGörüştüm evet çok iyiydi ben söylemeden her şeyi kendisi anlattı. 20 dakika kadar sürdü biraz geç kaldım
Tabii alırlar hoca zaten yerinde oluyor randevu saatinde. Ayarlayabilirseniz gidin bir görüşün bence çok saygılı iyi bir doktor. Hala araştırmalara devam ediyorum ama Mert beye ameliyat olacağım sanırım:)ya çook çok teşekkür ederim peki tam rendevu saatinde alıyorlar mı içeri acaba benim sonrasında bir işim var da onu ayarlamaya çalışıyorum o yüzden süreyi sorup duruyorum
çok teşekkür ederiiim sizin de işiniz gücünüz rast gider umarımTabii alırlar hoca zaten yerinde oluyor randevu saatinde. Ayarlayabilirseniz gidin bir görüşün bence çok saygılı iyi bir doktor. Hala araştırmalara devam ediyorum ama Mert beye ameliyat olacağım sanırım:)
Fiyat konusunda ne dedi peki? Ve istediğiniz değişikliği yapacak mı. Ben Ankara da bir plastik cerrahla görüştüm asla fazla küçültmem burnunu demişti o yüzden sordum.Tabii alırlar hoca zaten yerinde oluyor randevu saatinde. Ayarlayabilirseniz gidin bir görüşün bence çok saygılı iyi bir doktor. Hala araştırmalara devam ediyorum ama Mert beye ameliyat olacağım sanırım:)
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Sizin içinde en güzeli olur umarım. <3 Görüşürseniz buraya yazın lütfen:)çok teşekkür ederiiim sizin de işiniz gücünüz rast gider umarım
Benim burnum için 8 bin civarı dedi. Bir altı bir üstü olur bilemiyorum sekreterlikle görüşmen lazım dedi. Yani fiyat değişiyor. Mert bey zaten çok doğal burunlar yapmış, aşırı küçültme işlemi yapılırsa deri ile ilgili bir takım problemler yaşanıyor sanırım yanlış bilgi vermek istemem ama öyle bir şeyler duymuştum sanki, siz bir araştırın. Biz görüştüğümüzde Mert bey benim istediklerimi kendi sıraladı. Benim burun ucum küçülecek, kemer alınacak başka problemim yok açıkçası. Ben çook estetikli bir burun yapacağını sanmıyorum, önceliği doğallık. :)Fiyat konusunda ne dedi peki? Ve istediğiniz değişikliği yapacak mı. Ben Ankara da bir plastik cerrahla görüştüm asla fazla küçültmem burnunu demişti o yüzden sordum.