Ankara Hacettepe hastanesinde Mert Çalış'a burun estetiği olanlar

burunburun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
249
81
23
Arkadaşlar merhaba. Ben 8 şubat pazartesi gününe Mert Çalış'a randevu aldım. Şuan sizin yorumlarınız benim için çok önemli. Eğer Mert beye ameliyat olan iyi veya kötü yorum yapabilecek biri varsa yazabilir mi? Tekrar yaptırma imkanım yok emin olarak gitmek istiyorum doktorun adını çok duymadım.

En iyisi devlet hastahanesi. Ben özele oldum da ne oldu? Sonuç fiyasko. Devlet hastanelerinde çok ameliyat yaptıkları için daha tecrübeli oluyorlar ve sonuçlar da daha güzel oluyor. Güvenebileceğim bir doktoru bulsam ben de devlet hastanesinde olacağım.
Kesinlikle katılıyorum. Geçmiş olsun size.

Benim burnum için 8 bin civarı dedi. Bir altı bir üstü olur bilemiyorum sekreterlikle görüşmen lazım dedi. Yani fiyat değişiyor. Mert bey zaten çok doğal burunlar yapmış, aşırı küçültme işlemi yapılırsa deri ile ilgili bir takım problemler yaşanıyor sanırım yanlış bilgi vermek istemem ama öyle bir şeyler duymuştum sanki, siz bir araştırın. Biz görüştüğümüzde Mert bey benim istediklerimi kendi sıraladı. Benim burun ucum küçülecek, kemer alınacak başka problemim yok açıkçası. Ben çook estetikli bir burun yapacağını sanmıyorum, önceliği doğallık. :)
Doktorun tarzı ve sizin kafanızdaki uyuyorsa ne güzel. Umarım planladığınız gibi olur her şey

Çok güzel bir kadınken bir burun yüzünden bir aranda cadıya dönüşüverdim. Kendime gelemiyorum yıllar geçse de.
Öyle demeyin bence hala güzelsinizdir. Tabii kendinizi nasıl hissettiğiniz çok önemli ama düzelmeyecek şey değil, canınızı sıkmayın.

peki sizin fikriniz nedir 30 yaşından sonra ameliyat olmakla ilgili?
Bence kendini iyi hissetmenin yaşı olmaz. İster 20 yaşında olun, ister 30. Eğer kendinizi daha iyi hissedecekseniz, güvenebileceğiniz bir doktor bulabilecekseniz ben olun derim. Çünkü anladığım kadarıyla mutlu değilsiniz, bu durum tüm yaşantınızı etkiler.

Bence kendini iyi hissetmenin yaşı olmaz. İster 20 yaşında olun, ister 30. Eğer kendinizi daha iyi hissedecekseniz, güvenebileceğiniz bir doktor bulabilecekseniz ben olun derim. Çünkü anladığım kadarıyla mutlu değilsiniz, bu durum tüm yaşantınızı etkiler.
O iyi doktoru bir bulabilsem..

Revizyon için Tural Fatullayev'in ismini çok okudum burada, bir görüşün isterseniz.

İnanmıyorum.. İnternette before after diye kendisinin ameliyat sonuçlarını arattım. Resmen harikalar yaratmış. Şu burna bakar mısınız? Aynı benimki gibi facia olmuş fakat o kadar harika revizyon yapmış ki Tural Bey, durun fotoğrafını koyayım hatta. Çok çok beğendim. Bu burnu bu hale getiren benimkini de mükemmel yapar herhalde. Ama bende bu şans varken Tural bey bile düzeltemez burnumu. fakat yarattığı harikalığa bakar mısınız...Hayran kaldım. O kadar feci burnu nasıl bu kadar güzel yapabilmiş. Üstelik estetik olduğu da hiç belli değil. Yıllar sonra ilk kez heyecanlandım ve bir düzelme ümidim var gibi geldi.

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 358
İnanmıyorum.. İnternette before after diye kendisinin ameliyat sonuçlarını arattım. Resmen harikalar yaratmış. Şu burna bakar mısınız? Aynı benimki gibi facia olmuş fakat o kadar harika revizyon yapmış ki Tural Bey, durun fotoğrafını koyayım hatta. Çok çok beğendim. Bu burnu bu hale getiren benimkini de mükemmel yapar herhalde. Ama bende bu şans varken Tural bey bile düzeltemez burnumu. fakat yarattığı harikalığa bakar mısınız...Hayran kaldım. O kadar feci burnu nasıl bu kadar güzel yapabilmiş. Üstelik estetik olduğu da hiç belli değil. Yıllar sonra ilk kez heyecanlandım ve bir düzelme ümidim var gibi geldi.
Yaaa hayattan ümit kesilmez :) Ben tam olarak hangi hastanede çalışıyor bilmiyorum ama Ankara'da olduğunu biliyorum. Bence en kısa zamanda gidip görüşün, eğer içinize sinerse ameliyat olursunuz. Gerçekten revizyon için Tural beyi çok okudum. Attığınız öncesi sonrası fotoğrafı da şahane :)

Yaaa hayattan ümit kesilmez :) Ben tam olarak hangi hastanede çalışıyor bilmiyorum ama Ankara'da olduğunu biliyorum. Bence en kısa zamanda gidip görüşün, eğer içinize sinerse ameliyat olursunuz. Gerçekten revizyon için Tural beyi çok okudum. Attığınız öncesi sonrası fotoğrafı da şahane :)

Fakat ameliyat ücreti ne kadardır kim bilir? Kesin bir ev parasıdır :KK43: Bir de acaba muayene ücretli mi?

Fakat ameliyat ücreti ne kadardır kim bilir? Kesin bir ev parasıdır :KK43: Bir de acaba muayene ücretli mi?
Bence de pahalıdır. İlk muayeneler ücretsiz oluyor genelde ama siz arayığ sorun, bilgi alın bakalım. Umarım içinize siner, cebinize uyar :)

Bence de pahalıdır. İlk muayeneler ücretsiz oluyor genelde ama siz arayığ sorun, bilgi alın bakalım. Umarım içinize siner, cebinize uyar :)
uymayacağından çok eminim de... ama bir görüşmeye gitmeyi isterim, en azından umut olur benim için "düzelir" derse, burnuma nasıl bir şekil verilebileceğini anlatırsa.

Arkadaşlar ben Gencay üstün e ameliyat oldum süreç için konu açıcam herşeyi detaylı anlatıcam. Ama çok çok şükür herşey yolunda Gencay beyi şiddetle tavsiye ediyorum. Bi gidin ön görüşme yapın derim. Ben hiç yorum bulamamıştım onun hakkında ama şu an iyiki diyorum.

X