• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Hacettepe Burun Estetiği

Merhabalar, ben çok uzun yıllardır burun estetiği olmayı düşünüyorum ve olmalı miyim olmamalı mı diye çok düşündüm ve en sonunda olmak istediğime kesin olarak karar verdim. Bu konuda doktorun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hacettepe doktorlarından iki kişi var aklımda Mert Çalış ve Galip Gencay Üstün. Acaba bu platformda bu doktorlara ameliyat olan var mı? Ya da bilgi sahibi olan? Paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba iki hoca da gayet iyi ve ilgili, hacettepe genel olarak estetikte iyi zaten. Galip hocadan ameliyat olan birisini biliyorum ameliyat olup olmadığı belli bile olmuyor. Tabi bütün hacettepeliler böyle değil Hacettepe mezunu bir doktor vardı ali klavuzlu muydu neydi ona gittik, Geçen sene hoca gayet ilgili ama sanki alanında tam yetisememis gibiydi. Böyle hoca gibi değil de magazinci gibi geldi bana.TV'lere falan da çıkmış diye guveniyorduk az daha. Denk geldik google yorumu vardı olumsuz bir şeyler yazıyordu. Hemen silindi nasıl olduysa. Emin değilim ama hocalar bu yorumlara çok para ödüyormuş. Neyse asıl konu geçti. Galip Gencay üstün çok çok iyi.

Back