Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

sevgili drbeauty06 sizin hangi hastanede görev yaptığınızı öğrenebilir miyim açık bir şekilde belirtmek uygun olmayacağı için şifreli olarak da alabilirim bu arada görev alanınız lazeri kapsıyor mu dermatolog musunuz?

arkadaşlar ben sincandaki bilgi tıp merkeziyle bu konuyu görüşmek istiyorum cihazları nd yağ tipiymiş bakalım yakınlarda bir uğrayacağım

arkadaşlar ben sincandaki bilgi tıp merkeziyle bu konuyu görüşmek istiyorum cihazları nd yağ tipiymiş bakalım yakınlarda bir uğrayacağım

size ankarada fotona nd/YAG kullanan özel herion polikliniğini,macgicare güzellik merkezini,özkan kliniği önerebilirim arayıp fiyat alın bence,
nd/YAG için fotona yada cutera,
alexandrıte için epicare yada apogee markasını tercih edebilirsiniz

bu sektörde 6 yıllık deneyime sahip bir hekimim ancak şuan özelde değil devlette çalışıyorum,elimden geldiğince teknolojiler hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim

Benim de özel bir ünv hastanesindeki dermatoloğum (o hastanede yapılmadığı için) Bayındır hastanesini tavsiye etmişti ama ben henüz gitmedim.Alexandrite yapılıyormuş sanırım giden ve memnun kalan var mı acaba???

merhabalar. ben 2 gün önce aleksandrite ile lazere başladım. bacaklarımda çok fazla batık var. tüyleri alsam bile etek giyemiyordum çünkü siyah siyah noktalar var bacaklarımda. hem de çok fazla. lazerle bunun düzeleceğini duydum ve başladım. bacaklarınde çok fazla batık olupta lazerden sonra batıklarından kurtulan ve rahatça etek giyen varsa lütfen yazsın... kurtulmak istiyorum bu batıklardan...

lütfen bana da bu gittiginiz merkezlerin adresini yazarmisiniz özelden ve yüzünüz su anda ne durumda tsk

Merhabalar
Uzun zamandır lazer epilasyon olayını araştırıyorum pek çoğunuz gibi. burada yazılanlar çok faydalı oldu çok sağolun.vereliniortak Anakara da bulunan pek çok yerle telefonla görüşüp kullanılan cihaz, fiyat, adres vs. gibi konularda en uygun gelen 3 yere gittim bugün. ilki Özkaya tıp merkezi. koltukaltı + alt bacak için aldığım fiyat 300 lira seans başı. cihaz olarak alex var. gayet şık bir ortamdı. ikinci merkez clinic lazer adında bir yer. çok ilgililerdi. onların verdiği fiyat 260. kullandıkları cihaz alex candella. kontrol seansları var ve ücretsiz. 3. yer elmas lazer.yine alex candella kullanıyorlar verdikleri fiyat 270. ama seanslar arttıkca %25 indirim yaptıklarını söylediler. bir de koltuk altı için ilk seans 35 lira dediler. test atışı yapalım dediler. merak ettim kabul ettim. bacağımda deneme yaptık hiç acımadı diyebilirm. sonrasında hem ilk seans ucuz olduğu için hemde bu işe kalkışmadan önce bir deneme olsun diye koltuk altıma lazer yaptırdım. çok kısa sürdü ve nerdeyse hiç acı hissetmedim. 1 hafta içinde dökülme olur dediler. merakla bekliyorum. hoşuma gitmeyen konu ise hijyen oldu. yapmadan önce jiletle almak istediler. elektrikli traş makinesi gibi bişeyle lmaz: kim bilir kimlere kullanıyorlar. bu yuzden soğudum açıkcası oradan. birde gittiğim yerlerdeki her uzman yüzüme yaptırmamam konusunda uyardı. çok istersem iğneli yaptırmamı tavsiye ettiler ama o da iz brakıyormuş :sinifsinif: bu merkezler hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Son düzenleme:

Ben de bir yerde Fotona'yla yaptırıyorum. Daha önce Diod'la yaptırmıştım pek bir sonuç alamadım. Bu arada göğsümü yaptırıyorum. Benim anlamadığım; yapan eleman 5 dakikada bitiriyor. Bazı kıllar sanki hiç etkilenmemiş gibi yerlerinde duruyor ve dökülmüyorlar. Normalde bütün kılların dökülmesi gerekmiyor mu? Acaba seans sayısını artırmak için böyle bir şey yapıyor olabilir mi? Çünkü kontrole de çağırmıyorlar. Bir de, lazer ayvacık tüylerinin kalkmasına sebep olabilir mi?

kızlar bende 10 gün önce gittim koltuk altı bacak ve genitale. koltuk altım döküldü gibi ama bacaklarım henüz dökülmedi siyah siyah noktalar halinde kıllar yüzeye çıkmadılar hala. ama koltuk altımdaki ve genitaldeki tüyleri hafif bi şekide çektiğim zaman elime geliyor. kendiliğinde dökülmediler. yaptığım yanlış mı acaba?

Kendiliğinden pek dökülmüyor zaten zorlamadan çekilecekmiş. Dökülme varsa zaten kıllar hemen ele geliveriyor. Hatta bana yapan eleman, kese yap, dedi.

öncelikle fotona markasının hangi modeli xp/max modeli ise scaner başlık kullanılıyordur yani alanı kendisi taradığı için kontrol seansı gerekmez,ayrıca işlemin hızını çok yüksek tutuyorlarsa etki çok az olur özelden gittiğiniz yerle ilgili bilgi verirseniz size doz önerileri yaparım ve gittiğiniz yere bu dozlardan ve uygulama şeklinden bahsederseniz daha başarışı olabilirler diye düşünüyorum

Kendiliğinden pek dökülmüyor zaten zorlamadan çekilecekmiş. Dökülme varsa zaten kıllar hemen ele geliveriyor. Hatta bana yapan eleman, kese yap, dedi.

Tam hatılamıyorum ama bir yerde uygulamadan sonra 3 gün kese peeling yapılmamalı diye okumuştum. yanlış biliyor olabilirm ama.

ya kızlar bu okuduklarımdan kafamda bir sürü şey kaldı ama hepsi karışık.. yani sonuçta bunların hangisi iyi.. onun orası iyi bunun burası.. peki sonuç ne offf ya biri kesin birşey söylesin.. yokmu şurası kesin iyi diyen ve fazla tuzlu olmayan.. ben tüm bacak istiyorum.. uygun olursa k.altı ve kol da olur.. bir yyer seans bası 350 tüm bacak ama kaç seans sürecek beli değil.. baska bir yer tüm vücut bitene kadar 890 diyor, ıpl kullanıyorlarmıs... ne yapayım ya.. off ne zor işmiş bunlar..

ben ıpl ile bir kere yaptırdım yarım bacak. Hiç bir etkisi olmadı dökülme falan olmadı. Ama alexsandrite ye gittim yaklaşık 15 gün önce ve koltuk altı tamamen döküldü genitalde de çok az kaldı. Bacaklarımda batık çok fazla var benim. Siyah siyah nokta halindeler henüz yüzeye çıkmadı kıllar. Ben gittiğim yerden çok memnunum çok temiz bir yer. çalışanlarda çok iyi. Güleryüzlü ve ilgileniyorlar. Isim verilmiyo sanırım burdan. Yerini tarif edeyim sana. Kızılayda şeker lokalinin üstünde. Paket 1 de tüm vücut 1590 peşin fiyatına ama taksitte yapıyorlar. Tabi taksit yapılınca vade farkı alıyorlar. Birde paket 2 var onda da yarım bacak genital bikini bölgesi falan var.
Dediğim gibi benim bacaklarımda batıklar çok fazla o yüzden hiç düşünmeden paket 1 e başladım. Inşallah memnun kalırım.

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Evet, scanner başlık kullanıyorlar. 2 hafta önce gittim. Uygulama yapılan yerlerde iğne başı kadar çizikler oluştu ama 4, 5 gün içinde geçti. Bu normal bir durum mu acaba? Diğer taraftan çok meydanda olan kıllarda bir etkilenme yok. Bir de lazerden dolayı ayvacık tüylerde canlanma olur mu, ondan çok korkuyorum. Bana bir doz ayarlaması yaparsanız çok sevinirim. Mesaj sayım 50'nin altında olduğu için özelden gönderemedim.

Tam hatılamıyorum ama bir yerde uygulamadan sonra 3 gün kese peeling yapılmamalı diye okumuştum. yanlış biliyor olabilirm ama.

Evet canım, yapılmamalı. Zaten lazer yapılan bölge kızarıyor hafif yanma hissi oluyor. Tutup da bir de kese yapmak, yaraya tuz basmak olur. 1 hafta geçmesi lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…