• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

ben ıpl ile bir kere yaptırdım yarım bacak. Hiç bir etkisi olmadı dökülme falan olmadı. Ama alexsandrite ye gittim yaklaşık 15 gün önce ve koltuk altı tamamen döküldü genitalde de çok az kaldı. Bacaklarımda batık çok fazla var benim. Siyah siyah nokta halindeler henüz yüzeye çıkmadı kıllar. Ben gittiğim yerden çok memnunum çok temiz bir yer. çalışanlarda çok iyi. Güleryüzlü ve ilgileniyorlar. Isim verilmiyo sanırım burdan. Yerini tarif edeyim sana. Kızılayda şeker lokalinin üstünde. Paket 1 de tüm vücut 1590 peşin fiyatına ama taksitte yapıyorlar. Tabi taksit yapılınca vade farkı alıyorlar. Birde paket 2 var onda da yarım bacak genital bikini bölgesi falan var.
Dediğim gibi benim bacaklarımda batıklar çok fazla o yüzden hiç düşünmeden paket 1 e başladım. Inşallah memnun kalırım.

sagol canım ya ne büyük dertmiş bu.. bu ıpl ile 890 olan yer bitene kadar dediği için insanın aklı karışıyo.. yani sonuçta bitene kadar diyor.. ama senin dediğin yerde iyi gibi sonucta alex. acaba tüm bacak ne kadara yaparlar ki? bi de şeker lokalinin yerini bilmiyorum da akannehir baska nasıl tarif edebilirsin canım..

sagol canım ya ne büyük dertmiş bu.. bu ıpl ile 890 olan yer bitene kadar dediği için insanın aklı karışıyo.. yani sonuçta bitene kadar diyor.. ama senin dediğin yerde iyi gibi sonucta alex. acaba tüm bacak ne kadara yaparlar ki? bi de şeker lokalinin yerini bilmiyorum da akannehir baska nasıl tarif edebilirsin canım..[/QUO
ykm nin ordan karşıya geçiliyoya hani ışıklardan cebeciye giden yol var o yol üzerinde. altında garanti banlkası var. ama çok temiz bir yer. ben ıpl ile tüyler bitene kadar 990 olan bi yere gittim bulvar pastanesinin üzerinde isim belirtmiyorum yine ama hiç memnun kalmadım. bu gittiğim yer çok iyi ama. tüm bacak 500 demişlerdi sanırım.ama paket almak daha iyi bence. 8 seans 1590 istelik tüm vücut. istersen bi merkezle görüş.

sagol canım ya ne büyük dertmiş bu.. bu ıpl ile 890 olan yer bitene kadar dediği için insanın aklı karışıyo.. yani sonuçta bitene kadar diyor.. ama senin dediğin yerde iyi gibi sonucta alex. acaba tüm bacak ne kadara yaparlar ki? bi de şeker lokalinin yerini bilmiyorum da akannehir baska nasıl tarif edebilirsin canım..[/QUO
ykm nin ordan karşıya geçiliyoya hani ışıklardan cebeciye giden yol var o yol üzerinde. altında garanti banlkası var. ama çok temiz bir yer. ben ıpl ile tüyler bitene kadar 990 olan bi yere gittim bulvar pastanesinin üzerinde isim belirtmiyorum yine ama hiç memnun kalmadım. bu gittiğim yer çok iyi ama. tüm bacak 500 demişlerdi sanırım.ama paket almak daha iyi bence. 8 seans 1590 istelik tüm vücut. istersen bi merkezle görüş.

canım cok sagol.. bişey daha sorayım o zaman 500 tek seans mı yoksa bacak bitene kadar ya da 8 seaans mı.. yarın bi gidip görüşmeyi düşünüyorum.. bakalım..

ya kızlar bu okuduklarımdan kafamda bir sürü şey kaldı ama hepsi karışık.. yani sonuçta bunların hangisi iyi.. onun orası iyi bunun burası.. peki sonuç ne offf ya biri kesin birşey söylesin.. yokmu şurası kesin iyi diyen ve fazla tuzlu olmayan.. ben tüm bacak istiyorum.. uygun olursa k.altı ve kol da olur.. bir yyer seans bası 350 tüm bacak ama kaç seans sürecek beli değil.. baska bir yer tüm vücut bitene kadar 890 diyor, ıpl kullanıyorlarmıs... ne yapayım ya.. off ne zor işmiş bunlar..

bence alex yaptır o daha kalıcı.

rica ederim umarım faydası olur, kurtuluruz şu dertten:)) tek seans 500 tl canım

canım bugün gidip görüştüm senin dediğin yerle bayagı güzel bir yer. dediğin gibi bacagın tek seansıymış.. bir de bir prof. ün yeri sanırım o da bayagı bi güven verdi.. valla ben begendim. ama tek bacak pahalı oluyo, paket olarak da aslında ucuz ama ben sadece bacak düşündüğüm için biraz fazla.. bakalım akşam eşim gelince ne karar vericez.. olur derse ben de paket 1 e başlıycam.. bi de ben daha önce iğneli epilasyonla bacagımın bir bölümünü yaptırmıstım. 40 gün oluyor. bayagı bi yara olmustu. şimdi geçti bayagı ama hala o bölge tamamen düzelmedi. o yüzden orası iyileşmeden yapmayalım dediler.
tekrar sagol canım yardımın için.. umarım hepimiz kurtuluruz bu dertten..

1 hafta oldu ilk seansımı yaptıralı ama hala dökülmediler :( bazıları çekince geliyor bir kısmı ise gayet sağlam yerine :sinifsinif: kontrol seansından sonra dökülür değil mi??

merhaba arkadaşlar bende lazer yaptırmayı düşünüyorum.bloom polikliniği duyan yada giden varmı aranızda.kendi sitelerinde gördüm.kampanyaları varmış,her çeşit lazer yapıyolarmış.ithalatçı firma oldukları için bütün makinaları mevcutmuş.8 seans için peşin 1000 tl. taksit 1250 tl. tek seas içinde 250tl.(kampanya fiyatı) fiyat verdi.fiyat k.altı,g.bölgesi ve tüm bacak için. ayrıca bir yılda garanti veriyor tüyler konusunda.sizce nasıl,topikte yazılan onca şeyden sonra biraz tereddüt ettim doğrusu.

merhaba arkadaşlar bende lazer yaptırmayı düşünüyorum.bloom polikliniği duyan yada giden varmı aranızda.kendi sitelerinde gördüm.kampanyaları varmış,her çeşit lazer yapıyolarmış.ithalatçı firma oldukları için bütün makinaları mevcutmuş.8 seans için peşin 1000 tl. taksit 1250 tl. tek seas içinde 250tl.(kampanya fiyatı) fiyat verdi.fiyat k.altı,g.bölgesi ve tüm bacak için. ayrıca bir yılda garanti veriyor tüyler konusunda.sizce nasıl,topikte yazılan onca şeyden sonra biraz tereddüt ettim doğrusu.
tüm vücut bitene kadar kampanyaları konu başlığını sonuna kadar okumanızı öneririm

bak şimdi aklım karıştı diğer yer 1590 bu 1000.. ama oraya gidip memnun kalan var.. napıcam ben ya.. kızlar bu bloom a giden varmı durduk yere 600 fazla vermeyelim..:bbo:

bike, sen iğneliyi nerede yaptırdın canım. Ben göğüs için 6 seans lazer yaptırdım bayağı bi azaldı ve inceldi bundan sonra iğneli yaptırmak istiyorum.

bak şimdi aklım karıştı diğer yer 1590 bu 1000.. ama oraya gidip memnun kalan var.. napıcam ben ya.. kızlar bu bloom a giden varmı durduk yere 600 fazla vermeyelim..:bbo:
öncelikle lazerin sonuçları ile ilgili garanti veren ya yalan söylüyordur yada çok cahildir,bu arada 1 yıl garantili yazılmış! IPL yani fotoepilasyonu 1 yıl boyunca 45 günde bir uyguladıklarında kıllar yandığı için çıkmayacaktır nezamanki 3-4 ay ara verdiniz hepsi fazlasıyla geri gelir ancak bu durumdada biz 1 yıl garanti vermiştik diyerek sizi reddederler,bu tip reklam yapan çoğu yerin amacı 1000 liradan 150 müşteri bulup bir yıl sonra kliniği kapatmak yada devretmektir çünkü bu hastalar 1 yıl sonra sonuç alamadıklarını gördüklerinde başlarına bela olurlar?
size önerim TÜM VÜCUT BİTENE KADAR KAMPANYALARI konu başlığı altında yazanları dikkatle okumanız ve oradaki madurları dinlemeniz olacaktır,
şunu unutmayın etin kilosu 30 tl iken siz 20 tl ye köfte yiyorsanız yediğiniz şey ya et değildir yada birşeylerin etidir:) lazer ve teknolojilerde aynen böyledir! lütfen aldanmayın...

ben missi lazere 3 seans gittim ve bugün öğrendim ki milleti dolandırıp kaçmışlar. ıpl vardı orda ve tüylerimde azalma, incelme oldu. ama iğneli epilasyondan bahsetmiyorlar bu kampanya yapanlar. diğer makineleri denemedim ama pek tatmin edici değildi. seanstan sonra tüylerin sadece % 60 dökülüyordu ki bu oran oldukça az. ayrıca canımı çok yakıyordu. genital bölgeye emla krem sürsem bile sedyeden zıplıcak kadar acıtıyordu. ucuza kaçmayın derim ben. tüm vücut bir anda bitmese bile az az yaptırın ama bir sonuca varın. ve kesinlikle paranıza peşin ödemeyin. sanki kolay kazanıyoruz çok sinirlerim bozuk.

ben missi lazere 3 seans gittim ve bugün öğrendim ki milleti dolandırıp kaçmışlar. ıpl vardı orda ve tüylerimde azalma, incelme oldu. ama iğneli epilasyondan bahsetmiyorlar bu kampanya yapanlar. diğer makineleri denemedim ama pek tatmin edici değildi. seanstan sonra tüylerin sadece % 60 dökülüyordu ki bu oran oldukça az. ayrıca canımı çok yakıyordu. genital bölgeye emla krem sürsem bile sedyeden zıplıcak kadar acıtıyordu. ucuza kaçmayın derim ben. tüm vücut bir anda bitmese bile az az yaptırın ama bir sonuca varın. ve kesinlikle paranıza peşin ödemeyin. sanki kolay kazanıyoruz çok sinirlerim bozuk.

maalesef bahsettiğiniz yeri biliyorum bir yıl önce birkaç estetisyen birleşip açtı IPL kullanılan ve tüm vücut kampanyaları yapan yerlerden birisidir,yasal olarak sıkıştıkları şu günlerde daha pek çok kaçak işletme bunun aynısını yapacak ve insanları mağdur edecek...

:bbo:
öncelikle lazerin sonuçları ile ilgili garanti veren ya yalan söylüyordur yada çok cahildir,bu arada 1 yıl garantili yazılmış! IPL yani fotoepilasyonu 1 yıl boyunca 45 günde bir uyguladıklarında kıllar yandığı için çıkmayacaktır nezamanki 3-4 ay ara verdiniz hepsi fazlasıyla geri gelir ancak bu durumdada biz 1 yıl garanti vermiştik diyerek sizi reddederler,bu tip reklam yapan çoğu yerin amacı 1000 liradan 150 müşteri bulup bir yıl sonra kliniği kapatmak yada devretmektir çünkü bu hastalar 1 yıl sonra sonuç alamadıklarını gördüklerinde başlarına bela olurlar?
size önerim TÜM VÜCUT BİTENE KADAR KAMPANYALARI konu başlığı altında yazanları dikkatle okumanız ve oradaki madurları dinlemeniz olacaktır,
şunu unutmayın etin kilosu 30 tl iken siz 20 tl ye köfte yiyorsanız yediğiniz şey ya et değildir yada birşeylerin etidir:) lazer ve teknolojilerde aynen böyledir! lütfen aldanmayın...

bilgileriniz için çok sagolun.. ama şimdi bu ilk yer lazerlife diye bir yer alexandr. ve diode kullanacaklar, bir prof.dr. un yeri.. baska estetik işlemlerde yapan bir poliklinik güzellik merkezi değil.. ve 1590 peşin fiyat. 1 yıl, 8 seans ya da bitene kadar bunlardan hangisi önce olursa kampanya ozaman sona eriyor.. şimdi burası içime sindi gibi..
ama bu diğer klinik yani bloom ise söylendiğine göre bütün makineleri var ve lazer diyor ıpl değil.. yani yine de buraları tavsiye etmezmisiniz.. bir de kampanya peşin ya da kredi kartına taksit yapıyorlar acaba paranın tamamını vermemk için ne yapayım ???

bike, sen iğneliyi nerede yaptırdın canım. Ben göğüs için 6 seans lazer yaptırdım bayağı bi azaldı ve inceldi bundan sonra iğneli yaptırmak istiyorum.

canım ben bi aradaşın tavsiyesi ile iki kere gittim sadece etimesgutta bir yer dakikası 60 kuruş yani saatı 36 tl ye geliyor.. ama bacagım da baygı yara oldu ve henüz tam olarak gecmedi. kadın yüksek derecede verdi bitsin diye. istersen tel numarasını ya da adresini verebilirim..

:bbo:

bilgileriniz için çok sagolun.. ama şimdi bu ilk yer lazerlife diye bir yer alexandr. ve diode kullanacaklar, bir prof.dr. un yeri.. baska estetik işlemlerde yapan bir poliklinik güzellik merkezi değil.. ve 1590 peşin fiyat. 1 yıl, 8 seans ya da bitene kadar bunlardan hangisi önce olursa kampanya ozaman sona eriyor.. şimdi burası içime sindi gibi..
ama bu diğer klinik yani bloom ise söylendiğine göre bütün makineleri var ve lazer diyor ıpl değil.. yani yine de buraları tavsiye etmezmisiniz.. bir de kampanya peşin ya da kredi kartına taksit yapıyorlar acaba paranın tamamını vermemk için ne yapayım ???
bence peşin ödemeden kaçının seans seans ödeyin,ayrıca bu mevsimde nd/yag öneririm

bence peşin ödemeden kaçının seans seans ödeyin,ayrıca bu mevsimde nd/yag öneririm

neden nd/yag öneriyorsunuz ben kapalı gıyınıyorum ve tatil de yok onumuzdeki günlerde yine de nd/yag mı dersiniz.. onun dısında peşin ödeme dışında sizce bu yerler nasıl?

ben oraya 1 seans gittim ve dökülme falan hiç olmadı. o yüzden bi daha da gitmedim. desene direkten dönmüşüm. sana üzüldüm canım ya... hepimizin başına gelebilir böyle şeyler. sözleşme falan yapmışmıydınız peki???

canım ben bi aradaşın tavsiyesi ile iki kere gittim sadece etimesgutta bir yer dakikası 60 kuruş yani saatı 36 tl ye geliyor.. ama bacagım da baygı yara oldu ve henüz tam olarak gecmedi. kadın yüksek derecede verdi bitsin diye. istersen tel numarasını ya da adresini verebilirim..

Canım o zaman ben de almayım ya. Kıllar dururken bir de yarayla bereyle uğraşmayalım. Gerçi fiyatı da makulmüş ama sağlıklı değil işte. Doktora sormuşsun da, sen şimdi lazer yaptırabilirsin. Yazın uygun görülmemesinin nedeni, tenin esmerleşmesidir. Esmer tenlerde lazerin etkisi azalıyormuş. Bir de lazer yaptırdığın bölgeyi güneşten 15-20 gün koru, lekelenme olabilir. Güneş kremi kullan.

Back