ben ıpl ile bir kere yaptırdım yarım bacak. Hiç bir etkisi olmadı dökülme falan olmadı. Ama alexsandrite ye gittim yaklaşık 15 gün önce ve koltuk altı tamamen döküldü genitalde de çok az kaldı. Bacaklarımda batık çok fazla var benim. Siyah siyah nokta halindeler henüz yüzeye çıkmadı kıllar. Ben gittiğim yerden çok memnunum çok temiz bir yer. çalışanlarda çok iyi. Güleryüzlü ve ilgileniyorlar. Isim verilmiyo sanırım burdan. Yerini tarif edeyim sana. Kızılayda şeker lokalinin üstünde. Paket 1 de tüm vücut 1590 peşin fiyatına ama taksitte yapıyorlar. Tabi taksit yapılınca vade farkı alıyorlar. Birde paket 2 var onda da yarım bacak genital bikini bölgesi falan var.
Dediğim gibi benim bacaklarımda batıklar çok fazla o yüzden hiç düşünmeden paket 1 e başladım. Inşallah memnun kalırım.
sagol canım ya ne büyük dertmiş bu.. bu ıpl ile 890 olan yer bitene kadar dediği için insanın aklı karışıyo.. yani sonuçta bitene kadar diyor.. ama senin dediğin yerde iyi gibi sonucta alex. acaba tüm bacak ne kadara yaparlar ki? bi de şeker lokalinin yerini bilmiyorum da akannehir baska nasıl tarif edebilirsin canım..