Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben sincandaki bilgi tıp merkeziyle bu konuyu görüşmek istiyorum cihazları nd yağ tipiymiş bakalım yakınlarda bir uğrayacağım
bu sektörde 6 yıllık deneyime sahip bir hekimim ancak şuan özelde değil devlette çalışıyorum,elimden geldiğince teknolojiler hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğimsevgili drbeauty06 sizin hangi hastanede görev yaptığınızı öğrenebilir miyim açık bir şekilde belirtmek uygun olmayacağı için şifreli olarak da alabilirim bu arada görev alanınız lazeri kapsıyor mu dermatolog musunuz?
Merhabalar
Lise döneminde geçirdiğim bir çeşit hormon hastalığı nedeniyle yüzümde daha doğrusu çene altımda, favorilerde tüylenme oldu.
2 yıl önce GOP'ta bir estetik merkezinde lazere başlamıştım seansı 100 TL idi faydasını da gördüm ama 3 seans sonra bir öğrendim ki merkez iflas etmiş, kapanmış.
Sonra başka bir yere başladım yer Kızılay'da tüm yüz favori ve dudak üstü hepsi birden bitene kadar 500 TL. 10 taksit yaptılar. Gayet de memnunum. Sahibi çok ilgli ve bilgili bir kadın, çalışanlardan da çok memnunum.
Bu arada 6. seanstayım ve artık neredeyse tamamen yok oldular diyebilirim.
Bu arada ben beyaz tenliyim, yüzümdeki tüyler de oldukça koyu ve sertti bu nedenle daha hızlı sonuç oldum.
Ramazandan sonra kol altı ve kola başlayacağım sonra da inşallah bacaklara:)))
size ankarada fotona nd/YAG kullanan özel herion polikliniğini,macgicare güzellik merkezini,özkan kliniği önerebilirim arayıp fiyat alın bence,
nd/YAG için fotona yada cutera,
alexandrıte için epicare yada apogee markasını tercih edebilirsiniz
Ben de bir yerde Fotona'yla yaptırıyorum. Daha önce Diod'la yaptırmıştım pek bir sonuç alamadım. Bu arada göğsümü yaptırıyorum. Benim anlamadığım; yapan eleman 5 dakikada bitiriyor. Bazı kıllar sanki hiç etkilenmemiş gibi yerlerinde duruyor ve dökülmüyorlar. Normalde bütün kılların dökülmesi gerekmiyor mu? Acaba seans sayısını artırmak için böyle bir şey yapıyor olabilir mi? Çünkü kontrole de çağırmıyorlar. Bir de, lazer ayvacık tüylerinin kalkmasına sebep olabilir mi?
Kendiliğinden pek dökülmüyor zaten zorlamadan çekilecekmiş. Dökülme varsa zaten kıllar hemen ele geliveriyor. Hatta bana yapan eleman, kese yap, dedi.[/QU
peki bacaklarımdakiler siyah noktalar halinde kaldı uzamıyorlarda. çok fazla batık vardı bende onun için mi böyle oldu acaba? onlarda çıkarmı acaba keselesem. şu batıklardan kurtulup rahatça etek giyebileceğim günler gelecek mi acaba ya((
Kendiliğinden pek dökülmüyor zaten zorlamadan çekilecekmiş. Dökülme varsa zaten kıllar hemen ele geliveriyor. Hatta bana yapan eleman, kese yap, dedi.
ya kızlar bu okuduklarımdan kafamda bir sürü şey kaldı ama hepsi karışık.. Yani sonuçta bunların hangisi iyi.. Onun orası iyi bunun burası.. Peki sonuç ne offf ya biri kesin birşey söylesin.. Yokmu şurası kesin iyi diyen ve fazla tuzlu olmayan.. Ben tüm bacak istiyorum.. Uygun olursa k.altı ve kol da olur.. Bir yyer seans bası 350 tüm bacak ama kaç seans sürecek beli değil.. Baska bir yer tüm vücut bitene kadar 890 diyor, ıpl kullanıyorlarmıs... Ne yapayım ya.. Off ne zor işmiş bunlar..
öncelikle fotona markasının hangi modeli xp/max modeli ise scaner başlık kullanılıyordur yani alanı kendisi taradığı için kontrol seansı gerekmez,ayrıca işlemin hızını çok yüksek tutuyorlarsa etki çok az olur özelden gittiğiniz yerle ilgili bilgi verirseniz size doz önerileri yaparım ve gittiğiniz yere bu dozlardan ve uygulama şeklinden bahsederseniz daha başarışı olabilirler diye düşünüyorum
Kendiliğinden pek dökülmüyor zaten zorlamadan çekilecekmiş. Dökülme varsa zaten kıllar hemen ele geliveriyor. Hatta bana yapan eleman, kese yap, dedi.[/QU
peki bacaklarımdakiler siyah noktalar halinde kaldı uzamıyorlarda. çok fazla batık vardı bende onun için mi böyle oldu acaba? onlarda çıkarmı acaba keselesem. şu batıklardan kurtulup rahatça etek giyebileceğim günler gelecek mi acaba ya((
Valla o kadarını bilemeyeceğim canım ya. Ama ilk uygulamada dökülme biraz geç oluyormuş. Biraz bekle dökülür belki.
Tam hatılamıyorum ama bir yerde uygulamadan sonra 3 gün kese peeling yapılmamalı diye okumuştum. yanlış biliyor olabilirm ama.