biz forumda IPL cihazına giden hastalarımızıda cahil kabul etmiyoruz sadece yeterince bilgi sahibi olmamış kişiler olabilir ve hekimler olarak bizim görevimizde bilgilerimizi paylaşıp kararı okurlarımıza bırakıyoruz
Bu arada 2010 yılı itibari ile güzellik merkezlerinden şartları yerine getiren yani tam zamanlı hekimleri olan ve minimum sağlık şartlarını yerine getirebilen merkezler polikliniğe dönüştürüldü,kalanlar ise sağlık bakanlığı tarafından tek tek kapatılıyor,yani şirket ibaresinde poliklinik,tıp merkezi yada hastane olmayan yerler kaçak ve ruhsatsız durumdalar!!! bu tip yerler güzellik salonu,epilasyonda çözüm merkezi vb.. isimler adı altında kanundan kaçmaya çalışıyorlar ve genelde bir hekimde bulunmuyor,sonuçta bir kaç ay içinde kapanma kaçınılmaz son ve ben ankarada bu şekilde onlarca yerin mühürlendiğini ve sağlık müdürlüğünün yetişebildiği süratle bu işlemlere devam ettiğini biliyorum,keşke peşin para ödemeseydiniz? bahsettiğiniz yerde sanırım kapanacak yerler arasında ve mühürlendiği anda muhattap bulmanız çok zor,zaten bir hekimle ön muayene ve görüşme yapmadan lazere başlamış olmanız hemde alexandrıte gibi komplikasyon riski yüksek bir makinaya cesaret etmiş olmanız pek mantıklı değil!!!
lütfen tekrar gittiğinizde bu yerin ruhsatına bakın ve doktoruyla görüşün ama olduğunu sanmıyorum.........