• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

linya güzellik merkezi. yüz 80. kollar 150

acemiperi bende bu merkeze başladım ilk seansım yapıldı ve geçen haftada kontröl seansım yapıldı fakat istediğim sonucu alamadım.ikinci seansa gitmek konusunda tereddütlüyüm.sen nasıl sonuç aldın bilgi verebilirmisin.bilmiyorumkismile

ankara bahçelievler kızılay konya antalya ve bırçok şubesı var o bahsettıgınız yerin ben neresı oldugunu anladım. orası benı ve arkadaşımı 2 senedir bitecek dıye kandırdı oyaladı durdu biçok yerde şubesi olması iyi oldugu anlamına gelmiyormuş geç anladım

kujum özelden mesaj atamadığım için buradan soruyorum. acaba başka yerlere gittin mi? yani lazer epilasyon her yerde mi böyle sonuçsuz kalıyor yoksa bu merkezde mi bir sorun var? çünkü gerçekten çok pahalılar. ben kol altı için gittim 2 sene yani düzenli gittiğimde bitti diye düşünüyordum ama şimdi 2-3 ay gitmeyince sadece %30 bölge geri çıkmadı kalansa çıktı (köklerinin zayıflamış olduğunu düşünüyorum) Acaba kalan bölge için daha uygun fiyatlı yere mi gitsem nasıl devam etsem bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ben aslında buradan canı yanmış çok kişiyi gördüm örgütlenip dava açsak kazanırız. Ben bu işle uğraşmaya hazırım.

işte bu yüzden size başlarken imza attırıyorlar dava açmayın diye biz kesin sonuç demedik hiçbir zaman diyorlar.bana göre bu lazer teknolojisi daha geliştirilmeli.geliştirilirken de bunu sizin üzerinizde deneniyor ve oluşan yan etkilere göre yeni bir makina geliştirilip bu pazara sürülüyor.deneme yanılma yöntemi.inanın yurt dışında bu kadar sık rastlamazsınız lazer epilasyona.bizde maşallah her köşe başı.ne kadar ciddi bir uygulama oysa.hücrelerde verebileceği tahribatı ancak seneler sonra anlayabilirsiniz.bunu bu cihazların satışı yapan ciddi bir firmanın müdüründen güzellik uzmanları odasının toplantısında dinledim.mehmet özün tempo dergisinin verdiği bir kitapcıkta lazer epilasyonla ilgili yazısında hücrelerde bir tahribat olmuşsa bunu yaş 30un üstü ise hücrelerin kendini yenilemesi daha zor olur şeklinde bir yazısı vardı.beaty forum dergisi (güzellik uzmanlarının dergisi)nde bir yazı lazer epilasyon uygulanan bir kişinin 1sene sonra kıllarının daha yoğun ve sert çıktığı yönünde yazısı.o yüzden geleceğin teknolojisi iğneli epilasyon başlığı daha birçok örnek.tabiki etkili olduğu yerler vardır o zaman bunu ayıt etsinler ona göre insanlara uygulasınlar

koltuk altı ve paket bölgesi için alexsandır lazer 2. olarakda dıot lazer bu iki makınanın oldugu yer seçilmeli önce onlar kılın aşamasına göre alexle başlayıp dıotla devam ederler bölelıkle en verimli kıl yok etme pilanı olur. ama hiç bir zaman 0 olmayacak yapılan bölge ince bi şekilde kalanlar olacak onlarada iğneli yaptırırsın yüz bölgesine hiç bir lazer vurdurma direk iğneli ama uzmanını bulmalısın onunda. bu arada o lazerle bıten tüylerinın omur boyu garantisi yok lazerın uyuttugu tüyler oluyo bir muddet çıkmıyo ve sonra bi bakıyosun hoooppp gelmişler. senın yaşadıklarının daha fazlasını yaşadım ben canım dudak üzerimıde yakdı o firma benım bilinçsiz bi şekilde başladım madur oldukdan sonra çok araşdırdım ama faydası olmadı ne yazıkkı. ben paket bölgemı yapdırdım %40 bittti ve aradan 6 ay geçdi onlar geri geldi. bende varım yapabılecegımız bişey varsa sonuna kadar arkasındayım. dava açabılır mıyız acaba

lzr tüy tedavi merkezine gönül hanıma giden arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum.sizin izlenimlerinize göre bende oraya gidip görüşmeyi düşünüyorum.Linya lazere tekrar gitmeyi düşünmüyorum.

merhabalar. ankarada lazer epilasyon yapan merkezlerin adres ve telefon numaralarını özelden mesaj yazabilir misiniz. çok teşekkür ederim şimdiden

arkadsalr hafta sonu lazeere gıttım bılyorsunuz arkadsım mıkrop kaptı ws dedımı o yuzden uzaktan atıs yapan makınlar tercıhım uzun zamanıdr ankarada hemen hmen her yerle gorusmeye gıttım bu hafta sonu basladım HERION HEM UZAKTAN ATIS YAPIO HEMDE MAKINA BUYUK OLDU ICIN KOLTUK ALTI WE BIKINIYI YAKLASIK 8 DK BITIRDI IŞLEYE ıŞLEYE TAWSIE EDERIM GOGELDEN YAZIN BAKIN HERION GUZELLIK MERKEZZI DIE
KOLTUK ALTI WE BIKINI BOLGESINI SEANSI 50 TL SADECE PAZAR GUNLERI YAPIOLAR BUDA AYRI BI NOTTT

arkadsalr hafta sonu lazeere gıttım bılyorsunuz arkadsım mıkrop kaptı ws dedımı o yuzden uzaktan atıs yapan makınlar tercıhım uzun zamanıdr ankarada hemen hmen her yerle gorusmeye gıttım bu hafta sonu basladım HERION HEM UZAKTAN ATIS YAPIO HEMDE MAKINA BUYUK OLDU ICIN KOLTUK ALTI WE BIKINIYI YAKLASIK 8 DK BITIRDI IŞLEYE İŞLEYE TAWSIE EDERIM GOGELDEN YAZIN BAKIN HERION GUZELLIK MERKEZZI DIE
KOLTUK ALTI WE BIKINI BOLGESINI SEANSI 50 TL SADECE PAZAR GUNLERI YAPIOLAR BUDA AYRI BI NOTTT

hel_in koltuk altı ve bikini bölgesi toplam 100 mü oluyor?bikini bölgesi derken sadece çamaşırın etrafında kalan yerleri mi kastediyorsun

gittiğim yer oldukça ünlüydü.ankara istanbul konya antalya her yerde şubesi var.oldukça ii bi yer izlenimi veriyor böylelikle.IPL markayla yaptılar sonra dioda geçtiler.tabi o kadar sertleşmiş kıllara(jilet yüzünden oldu)fayda sağlamadı.aleksander yaptıran arkadaşımında yüzünü yaktılar 1, derece yanık oldu 2 ay öyle gezdi.ben yaşadıklarımı sölüyorum kimse benim durumuma düşmesin insanın gerçekten psikolojisi bozuluyor.umarım sen fayda görürsün ama sakın IPL yaptırma derim ben sana.tabi yine de sen bilirsin

gittiğin yer şu ankarada da 6 şubesi olan yermi tunalı bahçeli falan.orasıysa bende memnun kalmadım bıraktm orayı.ticarethaneydi resmen orası

ankara bahçelievler kızılay konya antalya ve bırçok şubesı var o bahsettıgınız yerin ben neresı oldugunu anladım. orası benı ve arkadaşımı 2 senedir bitecek dıye kandırdı oyaladı durdu biçok yerde şubesi olması iyi oldugu anlamına gelmiyormuş geç anladım

merak ettim benim gittiğim yer mi acaba bir çok şubesi olan benm bilidğim araştrdığımda bura vardı.çok şubesi varsa güvenilir diye başladık arkadaşımla hüsranla sonuçlandı param boşa gitti diye çok ağladım

hel_in koltuk altı ve bikini bölgesi toplam 100 mü oluyor?bikini bölgesi derken sadece çamaşırın etrafında kalan yerleri mi kastediyorsun

hayır ıkısı bırlıkte koltuk altı we paketı 50 tl yapıyor 5 dk suruo neredeyseee

makına cok cok hzlı atıs yapıyorrrrr bole bı kutu war hızlı hızlı ıslıyorrr

gecen ay bacama deneme atısı yaptırdım yer bu ay ıkıncı ayım oldu belkı 1.5 da olabılır hala bacam da tug cıkmadıııı bacamada baslıcam

HERION GUZELLIK MERKEZINI TAWSIE EDERIM ARKADSIM A TUNALI HILMIDE HEMEN

herıon guzellık merkezını tawsıe edıorm arkadslar ben sıze

1 uzaktan atıs yapıyorlar

2 uzakatan atıs yaptıkları ıcın mıkrop kapma yolunden o ıhtımal cok az sewıyedeee

3 taraması cok hızlı

4 bır suru yerde atıs yaptırmdım deneme ıcın kolum yandı cok ucret ısteyen oldu

5 sımdı menum bakalım bende basladım ınsallah sızde memnun kalırsınız herıondan a gıtmesenız bıle gıdın bı bakın konusun atıs yaptırın derım ne demek ıstedımı daha ıyı anlarsınız sonucta doktor gelıo bakıo ws ıcıme sınmese ben kımseye tawsıe etmem optm kıb

herıon guzellık merkezını tawsıe edıorm arkadslar ben sıze

1 uzaktan atıs yapıyorlar

2 uzakatan atıs yaptıkları ıcın mıkrop kapma yolunden o ıhtımal cok az sewıyedeee

3 taraması cok hızlı

4 bır suru yerde atıs yaptırmdım deneme ıcın kolum yandı cok ucret ısteyen oldu

5 sımdı menum bakalım bende basladım ınsallah sızde memnun kalırsınız herıondan a gıtmesenız bıle gıdın bı bakın konusun atıs yaptırın derım ne demek ıstedımı daha ıyı anlarsınız sonucta doktor gelıo bakıo ws ıcıme sınmese ben kımseye tawsıe etmem optm kıb

cvp verdiğin için tşkler:)

Selamlar Herkese;
3 hafta önce Aslı Eralp'in yeni geçtiği 3. caddedeki merkeze gidip 2. kez alt bacak için epilasyon yaptırdım. Sonuç felaketti. Yaktılar!!! İlk günler dermovat, sonrasında hergün bepantene kullanmama rağmen hala izleri geçmedi. Umarım kalıcı izler kalmaz.
Paranızla kendinizi yaktırıp, şu güzel havalarda etek, şort giyemez hale gelmek istemiyorsanız Aslı Eralp'e gitmeyin. Kimseye tavsiye etmiyorum...

Selamlar Herkese;
3 hafta önce Aslı Eralp'in yeni geçtiği 3. caddedeki merkeze gidip 2. kez alt bacak için epilasyon yaptırdım. Sonuç felaketti. Yaktılar!!! İlk günler dermovat, sonrasında hergün bepantene kullanmama rağmen hala izleri geçmedi. Umarım kalıcı izler kalmaz.
Paranızla kendinizi yaktırıp, şu güzel havalarda etek, şort giyemez hale gelmek istemiyorsanız Aslı Eralp'e gitmeyin. Kimseye tavsiye etmiyorum...

janım benım de kolum yandı hala ızı war 3 aydır arastıryom ank olan we lazer kılıklerını kolumun yandı yerde ole ankarada bılınen bı merkezz nseee
yara ıcın bacandakı elma kabu sur bol bol sabah aksam ızlerı bır 2 ayda gecırıo haberın olsun yada kantoran yagı al emın ol cok cok cok ıse yarıo kantoran yagı aktardan al sabah aksam sur once yag sur sonra elma kabu ama yag sabah aksam sur bacak bolgem ıcın bende herıona gıttım dedım gbı su an ıcın bacama bı atıs yaptırdım ıkı ay once gıttım daha cıkmadı bole hane cıktı ama karıncanın bacandan daha kucuk we cok yumusak bı tug eee tug bıle dıl bacamı tamemen yaptırcam paramı ayarlım su an ıcın koltuk altı we bıkını ıkısı bırlıkte 50 tl cok memnunum bu bolgede 1 ay olcak bu ay az cıktı herlade ıkıncı seansımda daha ıyı olur mutlaka tawsıe edıorm :) gecmıs olsn

arkadaslar bende arjantın caddesınde bır yere gıtmıstım 10 seans gıttım ve 0 yanı hıc bır dokulme olmadı. daha sonra cok arastırdık ve sun rıse lazer dıye bır yer bulduk akay caddesınde dedeman otelın karsısında. turkıyede sadece 2 tane olan alet bu, gemını lazer dıye bır lazer cıhazı. o herkesın gıttıklerıne cok benzıyor fakat bambaska. arastırırsanız gorursunuz. sahıbı leyla hanım. tatlı bır bayan :) alettende memnun kalırsınız fakat tek sorun profesyonel bır sekılde calısmıyorlar. yanı randevular oynuyor yada sızı 1-2 saat bekletıyorlar :D
ama yapacak bırsey yok cunku bu aletten ankarada baska bır yerde yok!!
ıstanbuldada bagdat caddesınde bır yerde varmıs ama adını bılmıyorum.
benım gıttıgım yer pahalı, cunku aletın sadece kendısı 700.000 € ymus :)
yuz ıcın bır seans 300 tl, koltuk altı 100 olması lazımdı..
ama ındırım yaptırabılırsınız, ogrencıyım yada max bu kdr verebılırım falan dersenız yaparlar..
baska yere gıtmeyın, bu alet son teknolojı.. arastırın anlarsınız..

Back