Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
linya güzellik merkezi. yüz 80. kollar 150
kujum özelden mesaj atamadığım için buradan soruyorum. acaba başka yerlere gittin mi? yani lazer epilasyon her yerde mi böyle sonuçsuz kalıyor yoksa bu merkezde mi bir sorun var? çünkü gerçekten çok pahalılar. ben kol altı için gittim 2 sene yani düzenli gittiğimde bitti diye düşünüyordum ama şimdi 2-3 ay gitmeyince sadece %30 bölge geri çıkmadı kalansa çıktı (köklerinin zayıflamış olduğunu düşünüyorum) Acaba kalan bölge için daha uygun fiyatlı yere mi gitsem nasıl devam etsem bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ben aslında buradan canı yanmış çok kişiyi gördüm örgütlenip dava açsak kazanırız. Ben bu işle uğraşmaya hazırım.
arkadsalr hafta sonu lazeere gıttım bılyorsunuz arkadsım mıkrop kaptı ws dedımı o yuzden uzaktan atıs yapan makınlar tercıhım uzun zamanıdr ankarada hemen hmen her yerle gorusmeye gıttım bu hafta sonu basladım HERION HEM UZAKTAN ATIS YAPIO HEMDE MAKINA BUYUK OLDU ICIN KOLTUK ALTI WE BIKINIYI YAKLASIK 8 DK BITIRDI IŞLEYE İŞLEYE TAWSIE EDERIM GOGELDEN YAZIN BAKIN HERION GUZELLIK MERKEZZI DIE
KOLTUK ALTI WE BIKINI BOLGESINI SEANSI 50 TL SADECE PAZAR GUNLERI YAPIOLAR BUDA AYRI BI NOTTT
gittiğim yer oldukça ünlüydü.ankara istanbul konya antalya her yerde şubesi var.oldukça ii bi yer izlenimi veriyor böylelikle.IPL markayla yaptılar sonra dioda geçtiler.tabi o kadar sertleşmiş kıllara(jilet yüzünden oldu)fayda sağlamadı.aleksander yaptıran arkadaşımında yüzünü yaktılar 1, derece yanık oldu 2 ay öyle gezdi.ben yaşadıklarımı sölüyorum kimse benim durumuma düşmesin insanın gerçekten psikolojisi bozuluyor.umarım sen fayda görürsün ama sakın IPL yaptırma derim ben sana.tabi yine de sen bilirsin
ankara bahçelievler kızılay konya antalya ve bırçok şubesı var o bahsettıgınız yerin ben neresı oldugunu anladım. orası benı ve arkadaşımı 2 senedir bitecek dıye kandırdı oyaladı durdu biçok yerde şubesi olması iyi oldugu anlamına gelmiyormuş geç anladım
hel_in koltuk altı ve bikini bölgesi toplam 100 mü oluyor?bikini bölgesi derken sadece çamaşırın etrafında kalan yerleri mi kastediyorsun
herıon guzellık merkezını tawsıe edıorm arkadslar ben sıze
1 uzaktan atıs yapıyorlar
2 uzakatan atıs yaptıkları ıcın mıkrop kapma yolunden o ıhtımal cok az sewıyedeee
3 taraması cok hızlı
4 bır suru yerde atıs yaptırmdım deneme ıcın kolum yandı cok ucret ısteyen oldu
5 sımdı menum bakalım bende basladım ınsallah sızde memnun kalırsınız herıondan a gıtmesenız bıle gıdın bı bakın konusun atıs yaptırın derım ne demek ıstedımı daha ıyı anlarsınız sonucta doktor gelıo bakıo ws ıcıme sınmese ben kımseye tawsıe etmem optm kıb
Selamlar Herkese;
3 hafta önce Aslı Eralp'in yeni geçtiği 3. caddedeki merkeze gidip 2. kez alt bacak için epilasyon yaptırdım. Sonuç felaketti. Yaktılar!!! İlk günler dermovat, sonrasında hergün bepantene kullanmama rağmen hala izleri geçmedi. Umarım kalıcı izler kalmaz.
Paranızla kendinizi yaktırıp, şu güzel havalarda etek, şort giyemez hale gelmek istemiyorsanız Aslı Eralp'e gitmeyin. Kimseye tavsiye etmiyorum...