• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

Merhabalar

Lise döneminde geçirdiğim bir çeşit hormon hastalığı nedeniyle yüzümde daha doğrusu çene altımda, favorilerde tüylenme oldu.

2 yıl önce GOP'ta bir estetik merkezinde lazere başlamıştım seansı 100 TL idi faydasını da gördüm ama 3 seans sonra bir öğrendim ki merkez iflas etmiş, kapanmış.

Sonra başka bir yere başladım yer Kızılay'da tüm yüz favori ve dudak üstü hepsi birden bitene kadar 500 TL. 10 taksit yaptılar. Gayet de memnunum. Sahibi çok ilgli ve bilgili bir kadın, çalışanlardan da çok memnunum.

Bu arada 6. seanstayım ve artık neredeyse tamamen yok oldular diyebilirim.

Bu arada ben beyaz tenliyim, yüzümdeki tüyler de oldukça koyu ve sertti bu nedenle daha hızlı sonuç oldum.

Ramazandan sonra kol altı ve kola başlayacağım sonra da inşallah bacaklara:)))

cnm kızlayda nerde ben yuz ıcın cok korkuyorumm yaa kotu olursa dıe bıde jıletmı vuruluyo baslamadan once tuyler kalınstırlıp baslanıo

bana tam olarak adres verebılrımısın gıtmem ıcın tavsıye edecegınız bır yer ıyı oldugunda emın oldugunuz ve memnun kaldıgınızz

arkadaslar ben bugun tunalıdaki herion lazere gittim kol altı 50 dedi kuzenim tüm vucut gidiyo şimdlk memnun seanslar 2 ayda 1 .2kere gitti daha bir akrabamızda oraya gitmiş memnun kalmış ama ben kararsız kaldım keske makinalarının adını sorsaydım . heriona giden varmı sonucları yazarsanız cok sevinirm.sorun yasamadan bi yere baslayıp orda devam etmek istiyorum..

cnm kızlayda nerde ben yuz ıcın cok korkuyorumm yaa kotu olursa dıe bıde jıletmı vuruluyo baslamadan once tuyler kalınstırlıp baslanıo

bak ben 3 aydır tum makınaları aratıryorum we kullanılan makınarla atıs yapılmasını ıstıorm kaldıkı en son gıttım yerde atıs yaptırcım ecm estetık korgolunda hemen hıc sewmedım dıoot dıe bı makına kullandılar bnce arastır yuz cok onemlı

lazer olduktan sonra gunese cıkabılcen mı kac sanas suruo jıletlemı yoksa olemı gel dıolar ... sona her ahngı bı seker weya rhatsızlını soruolar bunlara dıkkat et en onmelısı ben gbı kolun yanmasın su an benım kolum yara :!!!!!!!!

arkadaslar ben bugun tunalıdaki herion lazere gittim kol altı 50 dedi kuzenim tüm vucut gidiyo şimdlk memnun seanslar 2 ayda 1 .2kere gitti daha bir akrabamızda oraya gitmiş memnun kalmış ama ben kararsız kaldım keske makinalarının adını sorsaydım . heriona giden varmı sonucları yazarsanız cok sevinirm.sorun yasamadan bi yere baslayıp orda devam etmek istiyorum..

orayada gıttım fotovenk makına kullanıolarrrrr acıkcası arkadsımda bu hafta pazar yarın baslıo ıste pek tawsıe etmedım fotowenkle tekrar cıkma olasıgı war oldunu dusunuorm

yaaa ben bu başlığı başından beri okudum ama kafam o kadar karıştı ki, ne yazık ki bu sorumu sormak zorundayım:
Hem fiyatı uygun olup kolaltı,tüm bacak, genital ve kol bölgelerinden memnun kalan var mı aranızda?Tüm vücut için belli bi fiyat verip seans başına ücret vermemek daha mantıklı gibi sanki, bana bi tavsiyede bulunur musunuz çok stres oldum :(

CİVAŞ LAZER MERKEZİ SADECE LAZER WS UYGULAMA YAPIO DERMATOLOG KOTNORLUNDE 3 AYDIR ARASTIRYORM
Çankaya, Uğur Mumcu Cd,61/6 06700 Gaziosmanpaşa Büyükesat, Türkiye -
0312 437 0737 BEN BURAYU COK sewdım acıkcası kullandı makına janımı en az acıtan yer oldu tunalıda we korglunda gıtmedım bır ıkı yer daha kaldı onlarada gıtcem emın olmak ıcın bence acele etme bıde pusume werdım adrestekı yer cok ıyı bı yer gbı

ama su bı ıgercek dıodt bana yaramadı cok janımı yaktı bır ıkı atıs yapılması taraftrıyım ben bı gıt gor en azından
medıcana hastanesınde butun makınalar warmıs unutmadan

ben bu cıwasa gıtmeyı dusuonurm bıde teyzmın gıttı bı yer war yazdan berı kızılayda bıde oraya gıtcem son kararımı mayısın basında yatırcak sekılde wercem

paket programları bazen ıyı gbı gorunuo ama saten paket fıyatında sızden parasını cıkarıolar makınanın haberınız olsun

bı tarafta ınsanı salak yerıne koymaları bole benı cıldırtıo

daha dun tunus da bı yer aradım kadına dedım ne tıp makına kullanıonuz dıe oda bana dıot dedıpekı dıotun dalga boyu nanosu ne dıe soruorm kadın bılmıorm dedı ama ben bu ısı 10 yıldır yapıorm dedı pes dedım nSI BILMESINIZ DIE

sende acele etme derım jnm benm arastır yanma benım gbıı lekenme

CİVAŞ LAZER MERKEZİ SADECE LAZER WS UYGULAMA YAPIO DERMATOLOG KOTNORLUNDE 3 AYDIR ARASTIRYORM
Çankaya, Uğur Mumcu Cd,61/6 06700 Gaziosmanpaşa Büyükesat, Türkiye -
0312 437 0737 BEN BURAYU COK sewdım acıkcası kullandı makına janımı en az acıtan yer oldu tunalıda we korglunda gıtmedım bır ıkı yer daha kaldı onlarada gıtcem emın olmak ıcın bence acele etme bıde pusume werdım adrestekı yer cok ıyı bı yer gbı

ama su bı ıgercek dıodt bana yaramadı cok janımı yaktı bır ıkı atıs yapılması taraftrıyım ben bı gıt gor en azından
medıcana hastanesınde butun makınalar warmıs unutmadan

ben bu cıwasa gıtmeyı dusuonurm bıde teyzmın gıttı bı yer war yazdan berı kızılayda bıde oraya gıtcem son kararımı mayısın basında yatırcak sekılde wercem

paket programları bazen ıyı gbı gorunuo ama saten paket fıyatında sızden parasını cıkarıolar makınanın haberınız olsun

bı tarafta ınsanı salak yerıne koymaları bole benı cıldırtıo

daha dun tunus da bı yer aradım kadına dedım ne tıp makına kullanıonuz dıe oda bana dıot dedıpekı dıotun dalga boyu nanosu ne dıe soruorm kadın bılmıorm dedı ama ben bu ısı 10 yıldır yapıorm dedı pes dedım nSI BILMESINIZ DIE

sende acele etme derım jnm benm arastır yanma benım gbıı lekenme

Ayy sende lekelenme mi oldu akannehir
ya araştırmasına araştırdım ama denemeden de anlayamıyorsun ki kafamçokkarıştı
bende dedim denemiş ve sonuç almış birinden tavsiye alayım öyle gideyim bilmiyorumkismile
sen karar verdiğinde ve denediğinde beni bilgilendirebilir misin, eğer sonuç alırsan ben de deneyeyim şansımı. ücreti ne kadar?

ben bugun herıon lazere gıtcem bı bakım aksam kullandıkları makına nd yag lazer makına uzaktan atısla yaapılıo bole kare kutu gıbı ısık dalgasıla koltuk altı we genıtal bolgeyı bıtırıolar 2 ayda bır yapılıormus sadece pazar gunlerı

bugun bı gıdıp bakım sana haber wercem bende buraya gıdyım dıorm bıde kadını aradım sordum kadın sey dedı emla krem surup gelın daha ıyı oluor dedı

ayrıca herıon guzellık merkezınde pazar gunlerıne ozel genıtal bolge we koltuk altı 50 tl ıkı ay daha yuz bolgesını gunes aldı ıcın yapmıyorlarmıs herıon gıdıcem sanırım mıkrop kapma gbıı bı olasılımda oldunu sanmıorm cunku uzaktan atıs yapılıor

demın lazere gıttım herıona cok beyendım herıon guzelık merkezını oraya baslamaya karar werdım kuzenım yıgenım kardesım arkadsım 4muz bakalım ınsallah sonuc alcaz gbı

herıon guzelık merkezı tunalı hılmı caddesı yapı kredının ustu hemen

xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
demın lazere gıttım herıona cok beyendım herıon guzelık merkezını oraya baslamaya karar werdım kuzenım yıgenım kardesım arkadsım 4muz bakalım ınsallah sonuc alcaz gbı

herıon guzelık merkezı tunalı hılmı caddesı yapı kredının ustu hemen

xxxxxxxxx

sonuç alabilirsen bize de haber eder misin canım
zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bence önce aleti seçin googleda lazerli epilasyonda aletler deseniz zaten çıkıyo . Yapılacak bölgeye ten rengine ve kıl rengine göre değişio. Yani herbirinin uzman olduğu nokta var ama en çok ıpl den uzak durun daha doğrusu gitmeyin direk modern ağda deniliyor.

Arkadaşlar bence önce aleti seçin googleda lazerli epilasyonda aletler deseniz zaten çıkıyo . Yapılacak bölgeye ten rengine ve kıl rengine göre değişio. Yani herbirinin uzman olduğu nokta var ama en çok ıpl den uzak durun daha doğrusu gitmeyin direk modern ağda deniliyor.

YA BEN DUN HERION GIDINCE doktor baktı nası bı maıkana kullanıldı kac nano acıldı dedı ws IPL LAZER SIZIN BAHSETTINIZ SIZE dıodt demısler ama dedı nse ıste sanrım bende ıpl lazer kullandılar we kolum yandı :(

HERION LAZERDEKI NI COK BEYENDIM ND YAG LAZER ARASTIRIN BAKIN ADRESI YUKARDA WERDIM SATEN

yaaa ben bu başlığı başından beri okudum ama kafam o kadar karıştı ki, ne yazık ki bu sorumu sormak zorundayım:
Hem fiyatı uygun olup kolaltı,tüm bacak, genital ve kol bölgelerinden memnun kalan var mı aranızda?Tüm vücut için belli bi fiyat verip seans başına ücret vermemek daha mantıklı gibi sanki, bana bi tavsiyede bulunur musunuz çok stres oldum :(

valla bende çok araştırdım ve burdan arkadaşların tavsiye ettiği heryere gittim sayılır her gittiğim yer kendi cihazını övüyo. ve şununda farkına vardım her cihazdan şikayetçi olanda var memnun kalanda, lzr epilasyon tüy tedavi birimi diye biyeri buldum burdada tavsiye edenlerden oraya gittim gönül hanım var orada baya bilgili geldi bana güvendim ve oraya başladım 4. seanstayım ve tüylerimin çoğu döküldü memnunum çok şükür. fiyatıda uygun 1500 tl ye 12 taksitle tüm vucut bitene kadar kampanyasından yararlandım tavsiye ederim arkadaşlar. randevusuz gidilmiyo arayın bi görüşün derim numarası 230 40 00 kızılay izmir caddesinde. inşallah memnun kalırsınız sizde. .kaydirigubbakcemile5

canım benim haftaya 2. seansım var(rötuşu sayarsak 3 olcak), daha pek bi gelişme yok, bazı bölgeler boşluk, bazı bölgeler dökülmedi duruyo öyle, iyi mi kötü mü bilemedim,
Canım,paylaşımın için çok teşekkürleropuyorumnanaktan,arkadaşlar gittiğimiz yerler hakkındaki düşüncelerimizi lütfen paylaşakım.Böylece karar verirken tereddütte kalmayız.

bende lzr epilasyona gidiyorum 4. seanstayım benimde önce kısmi dökülmler oldu boşluklar şeklinde ama şu an memnunum çoğu tüyüm bitti. tabi bu kişiye görede değişiyomuş inşallah memnun kalırsınız.

hihoyyytay çok sevindim canım, peki hangi makinayla çalışyo sende?

valla jel kullanılan makina çalışılıyo bende daha acısız olduğu için diğerlerine göre benim tercihimde ondan yana oldu. önceden ben herkezin övdüğü şu jelsiz cihazada girdim başka yerde 3 seans en ufak etkisi olmamıştı. sende memnun kalırsın umarım.guclubacismile

arkadaşalr bende ankaradayım ve lazer yapan yerleri araştırıyorum. adresleri bana da yollarsanız çok sevinirim..

merhaba ben bu lazer epilasyon olayını çok araştırdım ve başka bi arkadaşada yazdım sizede söyleyeyim,burda tavsiye edilen yerleri hemen hemen hepsini gezdim ve heryer kendisi hangi cihazı kullanıyosa önu övüyor. sonra lzr epilasyon diye bir yeri buldum orada gönül hanım diye birisiyle görüştüm güven verdi bana oraya başladım 4. seansımdayım tüylerimin çoğundan kurtuldum yani kısacası memnun kaldım. kızılay izmir caddesinde açık adresini bilemiyorum ama numarası 230 40 00 zaten randevüsüz kabul etmiyolar bi arayın görüşün derim. bu arada ben tüm vucut paket programları var kampanyalı 1500 tl 12 taksit yapıyolar bundan yararlandım devam ediyomu kampanyaları bilmiyorum oradan ayrıntıyı öğrenirsin artık. inşallah sizde benim gibi memnun kalırsınız iyigünler. yerimseniben

valla jel kullanılan makina çalışılıyo bende daha acısız olduğu için diğerlerine göre benim tercihimde ondan yana oldu. önceden ben herkezin övdüğü şu jelsiz cihazada girdim başka yerde 3 seans en ufak etkisi olmamıştı. sende memnun kalırsın umarım.guclubacismile

bende de o jelli makina etkili olmadı, yani oldu da kolaltında üstbacakta etkili, altbacak, özel bölge az etkilendi, jelsiz olanla(alex.le) 2 kez yaptırmıştım önceden, yarı yarıya azalmıştı, ten renginden ve tüy yapısından heralde, gönül hanım da bi sonrakinde alexle çalışalım dedi, sonuçları yazarım... tek bitsin de acısına her şeyine katlanıyorm valla, peki bişe daha soracam canım, senin rötuşlarla mı 4 seans(çünkü rötuşlarda da baştan sona tarıyolar) yoksa sadece ana seanslar mı 4 tane? benim daha 1sean 1 rötuş oldu da çok mu aceleci davranıyorm acaba??CADIARZU

Back