bende heriona gitme kararı verdim birşey sorucam genital hepsimi yoksa sadece üst kıssımmı yaptılar ?? bide kolum yandı dediniz nasıl yandı kotumu oldu :S
ben herıona walla mayıs ayındaa yer buldum pazara kuzenım yıgenım kardesım 3muz gıdcez koltuk altı we bıkını her seansta 50 tl
herıonu kabul etme sebebım uzaktan deymeden atıs yapması oldu bı arkadsım bu yuzden mıkrop kaptı we cok luks bı yere gıdıo o yuzden 3 aydır arastırdımmmmm
herıonda kullanan makına nd yag lazer arastırın bakın sadece pazar gunlerı 50 tl yapıolar koltuk altını we bıkını ıkısı toplam 15 dk suruo makına cok buyuk alana yaptı ıcın hemen bıtıo 15 dk tek tek atıs yapmıo
koroglunda cankaya kızılaydakı yerlere olsun hastaneye medıcanaya da gıttım
aleksandır cok canımı yaktı uzaktan atıs yapıo we bıtene kadr 600 tl kımı yerde 999 tl dedı
endıyak lazer de bole jelı suruo yavas yavas onu bacama atıs yaptırdım o ıyı geldı onu cok beyendım seenası tek 500 tl dedı bu bana 2 aya bı gıttımde 4 5 saans gıttım de 3 bıne 4 bıne mal olcaktı werım dedım kuzenımle yıgenım de ısın ıcıne gırınce zorlandım baya
dıot lazer de 50 nano ısığı war kadın ecm guzelık te koroglunda buyuk bır estetık merkezıdır bılenler bılır 32 nanooo da actı kolum yandı bole nası desem 3 tane boncuk boncuk yara 1 ay oldu hala kabuk bagldı we pul pul nokta nokta yanık parasından gctım 300 tl dı senası dudak ustu peket koltuk altı tum bacak werırım ama bole olcaksan nalet olsn dedım
en son arkadsım herıonu tawsıe ettı .... baya ıyı yane kadın etrafa baktım dermatolog doktor fılan sordu bı rahasızlını ws warmı alerjınız dıe astım seker ws ınsılun yok dınce ole yane atıs yapın bı gormek ıstıorm tabı dedıler yaptılar byendım gun aldım ole yane
50 tl olayına gelınce kampanya 2 ay sonra bitıyor we ben bıtene kadr bu kampanyadan yararlanıcam yararlanıcaz o yuzden cok ıyı we mutluyum
doktor bıde sey dedı gelmeden acı duyarlılınız warsa emla krem warmıs onu surun ustunu kapatın gelın dedı ama tabı surmesenız daha ıyı sonuc alırsınız dedı
bıde nd yag lazerde atıs yaptırdım dagınk atıs yapıyor we deymeden makına o yuzden tabı daha ıyı bıde 10 dk suruo o cok ıyı oldu