• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

merhaba ben bu lazer epilasyon olayını çok araştırdım ve başka bi arkadaşada yazdım sizede söyleyeyim,burda tavsiye edilen yerleri hemen hemen hepsini gezdim ve heryer kendisi hangi cihazı kullanıyosa önu övüyor. sonra lzr epilasyon diye bir yeri buldum orada gönül hanım diye birisiyle görüştüm güven verdi bana oraya başladım 4. seansımdayım tüylerimin çoğundan kurtuldum yani kısacası memnun kaldım. kızılay izmir caddesinde açık adresini bilemiyorum ama numarası 230 40 00 zaten randevüsüz kabul etmiyolar bi arayın görüşün derim. bu arada ben tüm vucut paket programları var kampanyalı 1500 tl 12 taksit yapıyolar bundan yararlandım devam ediyomu kampanyaları bilmiyorum oradan ayrıntıyı öğrenirsin artık. inşallah sizde benim gibi memnun kalırsınız iyigünler. yerimseniben
peki o bitene kadar paketinde ilgi gösteriyorlar mı? parayı aldıktan sona ilgilenilmediğini de duymuştum da :umursamaz:

bende de o jelli makina etkili olmadı, yani oldu da kolaltında üstbacakta etkili, altbacak, özel bölge az etkilendi, jelsiz olanla(alex.le) 2 kez yaptırmıştım önceden, yarı yarıya azalmıştı, ten renginden ve tüy yapısından heralde, gönül hanım da bi sonrakinde alexle çalışalım dedi, sonuçları yazarım... tek bitsin de acısına her şeyine katlanıyorm valla, peki bişe daha soracam canım, senin rötuşlarla mı 4 seans(çünkü rötuşlarda da baştan sona tarıyolar) yoksa sadece ana seanslar mı 4 tane? benim daha 1sean 1 rötuş oldu da çok mu aceleci davranıyorm acaba??CADIARZU

ya bence çok erken davranıyosun zaten bendede senin seansın kadar girdiğimde söylediğin kadar dökülme oldu. ben rutuş hariç 4. seanstayım. hiç etki göstermemiş olsa deiştir derim ama zaten sende olan dökülme normal olan bence. zaten her yerin söylediği fiks şey 6 8 seans arası sonuç alınması. sen erken davranma derim.

peki o bitene kadar paketinde ilgi gösteriyorlar mı? parayı aldıktan sona ilgilenilmediğini de duymuştum da :umursamaz:

valla canım söylediğin doğru öyle yerlerde vardır illaki ama benim gittiğim yerde bu tür sıkıntıyla karşılaşmadın çok şükür. 4. seanstayım hemen hemen 5 ay oldu başlayalı hala gittiğim aynı ilgi ve alakayı görüyorum. bu dediğim yerde gönül hanım var direk onunla görüş derim memnun kalacağını düşünüyorum.

valla canım söylediğin doğru öyle yerlerde vardır illaki ama benim gittiğim yerde bu tür sıkıntıyla karşılaşmadın çok şükür. 4. seanstayım hemen hemen 5 ay oldu başlayalı hala gittiğim aynı ilgi ve alakayı görüyorum. bu dediğim yerde gönül hanım var direk onunla görüş derim memnun kalacağını düşünüyorum.
ayyyy canım süper oldu buuuu opuyorumnanaktan
yazın yapılmaz ama dimi? şimdi başlasam olmaz yani ohaoldumsmile

merhaba ben bu lazer epilasyon olayını çok araştırdım ve başka bi arkadaşada yazdım sizede söyleyeyim,burda tavsiye edilen yerleri hemen hemen hepsini gezdim ve heryer kendisi hangi cihazı kullanıyosa önu övüyor. sonra lzr epilasyon diye bir yeri buldum orada gönül hanım diye birisiyle görüştüm güven verdi bana oraya başladım 4. seansımdayım tüylerimin çoğundan kurtuldum yani kısacası memnun kaldım. kızılay izmir caddesinde açık adresini bilemiyorum ama numarası 230 40 00 zaten randevüsüz kabul etmiyolar bi arayın görüşün derim. bu arada ben tüm vucut paket programları var kampanyalı 1500 tl 12 taksit yapıyolar bundan yararlandım devam ediyomu kampanyaları bilmiyorum oradan ayrıntıyı öğrenirsin artık. inşallah sizde benim gibi memnun kalırsınız iyigünler. yerimseniben

ya bu tawsıe ettınız yere gıttım pek bayenmedım bole taksıt fılan paket programları falan war ama pek ılgılenmıor ben pek beyenmedım acıkcasııııııı :S

janım makınasına gore deyısıor genelde yuz bolgesı harıc hemen hemen yapılıyor yanlıs hatırlamıorsam endıyak lazer de bı tek gunese cıkılıyor yaptırabılırsın

ya bu tawsıe ettınız yere gıttım pek bayenmedım bole taksıt fılan paket programları falan war ama pek ılgılenmıor ben pek beyenmedım acıkcasııııııı :S

valla benle beraber 4 arkadaşım daha oraya gidiyoruz ve gayet samimi ilgili davranıyolar hepimizde memnunuz. siz kiminle görüştünüz bilmiyorum ama gönül hanımla muhattap olmanızı tavsiye ederim tabi yine tercih meselesi.:sinifsinif::sinifsinif:

ya sadece yüz bölgesinde tavsiye etmiyolar diğer bölgeler pek güneş görme gibi bi riski taşımadığı için sorun olmuyor yani. sonuçta ben 4. seans tayım bitmesi için yazında devam edicem yani. kışında başlasan yaza kadar bitecek diye bir durum yok. güneş gören yerler içinde sadece işlemden sonra 8 saat koruyucu kullanmak yeterli. kremde veriyorlardır zaten.

ya sadece yüz bölgesinde tavsiye etmiyolar diğer bölgeler pek güneş görme gibi bi riski taşımadığı için sorun olmuyor yani. sonuçta ben 4. seans tayım bitmesi için yazında devam edicem yani. kışında başlasan yaza kadar bitecek diye bir durum yok. güneş gören yerler içinde sadece işlemden sonra 8 saat koruyucu kullanmak yeterli. kremde veriyorlardır zaten.
aaa süpermiş!
Sanırım gidip görüşeceğim yer senin dediğin yer olacak, başarılı sonuç alabildin mi? döküldü mü tüylerin? bilmiyorumkismile

aaa süpermiş!
Sanırım gidip görüşeceğim yer senin dediğin yer olacak, başarılı sonuç alabildin mi? döküldü mü tüylerin? bilmiyorumkismile

daha öncede söylediğim gibi ben 4. seansımdayım tüylerimin tamamı bitmesede çoğu dökülmüş durumda şuanda daha önce başka bir yerde 3 seans yaptırmıştım hiç sonuç alamamıştım ama buradan memnunum. zaten benden sonra arkadaşlarımda başladı hepimiz memnunuz çok şükürrrrrrr ;) sende memnun kalırsın umarım.guclubacismile

valla benle beraber 4 arkadaşım daha oraya gidiyoruz ve gayet samimi ilgili davranıyolar hepimizde memnunuz. siz kiminle görüştünüz bilmiyorum ama gönül hanımla muhattap olmanızı tavsiye ederim tabi yine tercih meselesi.:sinifsinif::sinifsinif:

HAKLISIN tercıh meselesı orayla alakalı tek normal dusundum elerınde tum makınaların olması oldu hepsı bu onun harıcınde bılmıorm ama pek sewmedım ama sonuc olarak memnunsan ınsallh sonuc oalırsın:dance:

arkadaslar ben aylardir arastirip forumda bahsedilen yerlerin hemen hepsiyle gorusup etlikte kafama en cok yatan yere basladim...
cok memnunum...
tecrubelerim 1- keisnlikle pakete girmeyin bitinceye kadar olanlara para tuzagi
2- jel suruyorsa keisnlikle ipl dir
3- saglik bakanligindan onaylari varmi gittiginiz yerin asilimi duvarlarda saglik bakanligi izni ankarada bu isi yapan yerlerin arasinda sadece 4 te 1 de varmis
4-ayni anda ellerindeki butun makinalari gosterebiliyorlarmi cunku kil tipi seans araliklarinda degsiyor tipi degistikce uygun olan makinaya gecmek gerekiyormus
5-yapacak olan kisinin tecrubesi laftami size gosterebiliyormu

6-doktor var diyorlar hic gordunuzmu

arkadaslar ben aylardir arastirip forumda bahsedilen yerlerin hemen hepsiyle gorusup etlikte kafama en cok yatan yere basladim...
cok memnunum...
tecrubelerim 1- keisnlikle pakete girmeyin bitinceye kadar olanlara para tuzagi
2- jel suruyorsa keisnlikle ipl dir
3- saglik bakanligindan onaylari varmi gittiginiz yerin asilimi duvarlarda saglik bakanligi izni ankarada bu isi yapan yerlerin arasinda sadece 4 te 1 de varmis
4-ayni anda ellerindeki butun makinalari gosterebiliyorlarmi cunku kil tipi seans araliklarinda degsiyor tipi degistikce uygun olan makinaya gecmek gerekiyormus
5-yapacak olan kisinin tecrubesi laftami size gosterebiliyormu

6-doktor var diyorlar hic gordunuzmu

nerde başladın canım ücreti ne kadar?bilmiyorumkismile

cnm her bolgenin fiyati farkli.. bide bakip gormeleri gerek fiyat icin.. ama git gorus derim..
xxxxxxxxxx lazer guzellik merkezi...

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrıca herıon guzellık merkezınde pazar gunlerıne ozel genıtal bolge we koltuk altı 50 tl ıkı ay daha yuz bolgesını gunes aldı ıcın yapmıyorlarmıs herıon gıdıcem sanırım mıkrop kapma gbıı bı olasılımda oldunu sanmıorm cunku uzaktan atıs yapılıor

bende heriona gitme kararı verdim birşey sorucam genital hepsimi yoksa sadece üst kıssımmı yaptılar ?? bide kolum yandı dediniz nasıl yandı kotumu oldu :S

Son düzenleme:
bende heriona gitme kararı verdim birşey sorucam genital hepsimi yoksa sadece üst kıssımmı yaptılar ?? bide kolum yandı dediniz nasıl yandı kotumu oldu :S

ben herıona walla mayıs ayındaa yer buldum pazara kuzenım yıgenım kardesım 3muz gıdcez koltuk altı we bıkını her seansta 50 tl

herıonu kabul etme sebebım uzaktan deymeden atıs yapması oldu bı arkadsım bu yuzden mıkrop kaptı we cok luks bı yere gıdıo o yuzden 3 aydır arastırdımmmmm

herıonda kullanan makına nd yag lazer arastırın bakın sadece pazar gunlerı 50 tl yapıolar koltuk altını we bıkını ıkısı toplam 15 dk suruo makına cok buyuk alana yaptı ıcın hemen bıtıo 15 dk tek tek atıs yapmıo

koroglunda cankaya kızılaydakı yerlere olsun hastaneye medıcanaya da gıttım

aleksandır cok canımı yaktı uzaktan atıs yapıo we bıtene kadr 600 tl kımı yerde 999 tl dedı

endıyak lazer de bole jelı suruo yavas yavas onu bacama atıs yaptırdım o ıyı geldı onu cok beyendım seenası tek 500 tl dedı bu bana 2 aya bı gıttımde 4 5 saans gıttım de 3 bıne 4 bıne mal olcaktı werım dedım kuzenımle yıgenım de ısın ıcıne gırınce zorlandım baya

dıot lazer de 50 nano ısığı war kadın ecm guzelık te koroglunda buyuk bır estetık merkezıdır bılenler bılır 32 nanooo da actı kolum yandı bole nası desem 3 tane boncuk boncuk yara 1 ay oldu hala kabuk bagldı we pul pul nokta nokta yanık parasından gctım 300 tl dı senası dudak ustu peket koltuk altı tum bacak werırım ama bole olcaksan nalet olsn dedım

en son arkadsım herıonu tawsıe ettı .... baya ıyı yane kadın etrafa baktım dermatolog doktor fılan sordu bı rahasızlını ws warmı alerjınız dıe astım seker ws ınsılun yok dınce ole yane atıs yapın bı gormek ıstıorm tabı dedıler yaptılar byendım gun aldım ole yane
50 tl olayına gelınce kampanya 2 ay sonra bitıyor we ben bıtene kadr bu kampanyadan yararlanıcam yararlanıcaz o yuzden cok ıyı we mutluyum

doktor bıde sey dedı gelmeden acı duyarlılınız warsa emla krem warmıs onu surun ustunu kapatın gelın dedı ama tabı surmesenız daha ıyı sonuc alırsınız dedı

bıde nd yag lazerde atıs yaptırdım dagınk atıs yapıyor we deymeden makına o yuzden tabı daha ıyı bıde 10 dk suruo o cok ıyı oldu

arkadaşlar kızılaydaki bu merkezlerin isim ve adreslerini özelden bana yazar mısınız?

cnm özel msj yollayamıyorum yer izmir caddesinde numarası 230 40 00 buradan hem randevu hem açık adres alabilirsin ben açık adresi net bilmiyoruuuum...guclubacismile

benim kıl köklerim çok kalındı 3 metreden dahi belli oluyodu şimdi 3.seansımı yaptırdım çok memnunum hiç bir şekilde iz falanda yok.kıllar çıksa bile artık belli olmuyo çok rahatladım temmuzda düğünüm olcak inş. o zamana kadar tamamen kurtulurum.keşke daha erken başlasaydım diyorum şimdi

Back