peki o bitene kadar paketinde ilgi gösteriyorlar mı? parayı aldıktan sona ilgilenilmediğini de duymuştum da :umursamaz:merhaba ben bu lazer epilasyon olayını çok araştırdım ve başka bi arkadaşada yazdım sizede söyleyeyim,burda tavsiye edilen yerleri hemen hemen hepsini gezdim ve heryer kendisi hangi cihazı kullanıyosa önu övüyor. sonra lzr epilasyon diye bir yeri buldum orada gönül hanım diye birisiyle görüştüm güven verdi bana oraya başladım 4. seansımdayım tüylerimin çoğundan kurtuldum yani kısacası memnun kaldım. kızılay izmir caddesinde açık adresini bilemiyorum ama numarası 230 40 00 zaten randevüsüz kabul etmiyolar bi arayın görüşün derim. bu arada ben tüm vucut paket programları var kampanyalı 1500 tl 12 taksit yapıyolar bundan yararlandım devam ediyomu kampanyaları bilmiyorum oradan ayrıntıyı öğrenirsin artık. inşallah sizde benim gibi memnun kalırsınız iyigünler. yerimseniben
bende de o jelli makina etkili olmadı, yani oldu da kolaltında üstbacakta etkili, altbacak, özel bölge az etkilendi, jelsiz olanla(alex.le) 2 kez yaptırmıştım önceden, yarı yarıya azalmıştı, ten renginden ve tüy yapısından heralde, gönül hanım da bi sonrakinde alexle çalışalım dedi, sonuçları yazarım... tek bitsin de acısına her şeyine katlanıyorm valla, peki bişe daha soracam canım, senin rötuşlarla mı 4 seans(çünkü rötuşlarda da baştan sona tarıyolar) yoksa sadece ana seanslar mı 4 tane? benim daha 1sean 1 rötuş oldu da çok mu aceleci davranıyorm acaba??CADIARZU
peki o bitene kadar paketinde ilgi gösteriyorlar mı? parayı aldıktan sona ilgilenilmediğini de duymuştum da :umursamaz:
ayyyy canım süper oldu buuuu opuyorumnanaktanvalla canım söylediğin doğru öyle yerlerde vardır illaki ama benim gittiğim yerde bu tür sıkıntıyla karşılaşmadın çok şükür. 4. seanstayım hemen hemen 5 ay oldu başlayalı hala gittiğim aynı ilgi ve alakayı görüyorum. bu dediğim yerde gönül hanım var direk onunla görüş derim memnun kalacağını düşünüyorum.
merhaba ben bu lazer epilasyon olayını çok araştırdım ve başka bi arkadaşada yazdım sizede söyleyeyim,burda tavsiye edilen yerleri hemen hemen hepsini gezdim ve heryer kendisi hangi cihazı kullanıyosa önu övüyor. sonra lzr epilasyon diye bir yeri buldum orada gönül hanım diye birisiyle görüştüm güven verdi bana oraya başladım 4. seansımdayım tüylerimin çoğundan kurtuldum yani kısacası memnun kaldım. kızılay izmir caddesinde açık adresini bilemiyorum ama numarası 230 40 00 zaten randevüsüz kabul etmiyolar bi arayın görüşün derim. bu arada ben tüm vucut paket programları var kampanyalı 1500 tl 12 taksit yapıyolar bundan yararlandım devam ediyomu kampanyaları bilmiyorum oradan ayrıntıyı öğrenirsin artık. inşallah sizde benim gibi memnun kalırsınız iyigünler. yerimseniben
ayyyy canım süper oldu buuuu opuyorumnanaktan
yazın yapılmaz ama dimi? şimdi başlasam olmaz yani ohaoldumsmile
ya bu tawsıe ettınız yere gıttım pek bayenmedım bole taksıt fılan paket programları falan war ama pek ılgılenmıor ben pek beyenmedım acıkcasııııııı :S
ayyyy canım süper oldu buuuu opuyorumnanaktan
yazın yapılmaz ama dimi? şimdi başlasam olmaz yani ohaoldumsmile
aaa süpermiş!ya sadece yüz bölgesinde tavsiye etmiyolar diğer bölgeler pek güneş görme gibi bi riski taşımadığı için sorun olmuyor yani. sonuçta ben 4. seans tayım bitmesi için yazında devam edicem yani. kışında başlasan yaza kadar bitecek diye bir durum yok. güneş gören yerler içinde sadece işlemden sonra 8 saat koruyucu kullanmak yeterli. kremde veriyorlardır zaten.
aaa süpermiş!
Sanırım gidip görüşeceğim yer senin dediğin yer olacak, başarılı sonuç alabildin mi? döküldü mü tüylerin? bilmiyorumkismile
valla benle beraber 4 arkadaşım daha oraya gidiyoruz ve gayet samimi ilgili davranıyolar hepimizde memnunuz. siz kiminle görüştünüz bilmiyorum ama gönül hanımla muhattap olmanızı tavsiye ederim tabi yine tercih meselesi.:sinifsinif::sinifsinif:
arkadaslar ben aylardir arastirip forumda bahsedilen yerlerin hemen hepsiyle gorusup etlikte kafama en cok yatan yere basladim...
cok memnunum...
tecrubelerim 1- keisnlikle pakete girmeyin bitinceye kadar olanlara para tuzagi
2- jel suruyorsa keisnlikle ipl dir
3- saglik bakanligindan onaylari varmi gittiginiz yerin asilimi duvarlarda saglik bakanligi izni ankarada bu isi yapan yerlerin arasinda sadece 4 te 1 de varmis
4-ayni anda ellerindeki butun makinalari gosterebiliyorlarmi cunku kil tipi seans araliklarinda degsiyor tipi degistikce uygun olan makinaya gecmek gerekiyormus
5-yapacak olan kisinin tecrubesi laftami size gosterebiliyormu
6-doktor var diyorlar hic gordunuzmu
ayrıca herıon guzellık merkezınde pazar gunlerıne ozel genıtal bolge we koltuk altı 50 tl ıkı ay daha yuz bolgesını gunes aldı ıcın yapmıyorlarmıs herıon gıdıcem sanırım mıkrop kapma gbıı bı olasılımda oldunu sanmıorm cunku uzaktan atıs yapılıor
arkadaşlar kızılaydaki bu merkezlerin isim ve adreslerini özelden bana yazar mısınız?
bende heriona gitme kararı verdim birşey sorucam genital hepsimi yoksa sadece üst kıssımmı yaptılar ?? bide kolum yandı dediniz nasıl yandı kotumu oldu :S
arkadaşlar kızılaydaki bu merkezlerin isim ve adreslerini özelden bana yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?