Merhabalar
Lise döneminde geçirdiğim bir çeşit hormon hastalığı nedeniyle yüzümde daha doğrusu çene altımda, favorilerde tüylenme oldu.
2 yıl önce GOP'ta bir estetik merkezinde lazere başlamıştım seansı 100 TL idi faydasını da gördüm ama 3 seans sonra bir öğrendim ki merkez iflas etmiş, kapanmış.
Sonra başka bir yere başladım yer Kızılay'da tüm yüz favori ve dudak üstü hepsi birden bitene kadar 500 TL. 10 taksit yaptılar. Gayet de memnunum. Sahibi çok ilgli ve bilgili bir kadın, çalışanlardan da çok memnunum.
Bu arada 6. seanstayım ve artık neredeyse tamamen yok oldular diyebilirim.
Bu arada ben beyaz tenliyim, yüzümdeki tüyler de oldukça koyu ve sertti bu nedenle daha hızlı sonuç oldum.
Ramazandan sonra kol altı ve kola başlayacağım sonra da inşallah bacaklara:)))
cnm kızlayda nerde ben yuz ıcın cok korkuyorumm yaa kotu olursa dıe bıde jıletmı vuruluyo baslamadan once tuyler kalınstırlıp baslanıo
arkadaslar ben bugun tunalıdaki herion lazere gittim kol altı 50 dedi kuzenim tüm vucut gidiyo şimdlk memnun seanslar 2 ayda 1 .2kere gitti daha bir akrabamızda oraya gitmiş memnun kalmış ama ben kararsız kaldım keske makinalarının adını sorsaydım . heriona giden varmı sonucları yazarsanız cok sevinirm.sorun yasamadan bi yere baslayıp orda devam etmek istiyorum..
yaaa ben bu başlığı başından beri okudum ama kafam o kadar karıştı ki, ne yazık ki bu sorumu sormak zorundayım:
Hem fiyatı uygun olup kolaltı,tüm bacak, genital ve kol bölgelerinden memnun kalan var mı aranızda?Tüm vücut için belli bi fiyat verip seans başına ücret vermemek daha mantıklı gibi sanki, bana bi tavsiyede bulunur musunuz çok stres oldum
CİVAŞ LAZER MERKEZİ SADECE LAZER WS UYGULAMA YAPIO DERMATOLOG KOTNORLUNDE 3 AYDIR ARASTIRYORM
Çankaya, Uğur Mumcu Cd,61/6 06700 Gaziosmanpaşa Büyükesat, Türkiye -
0312 437 0737 BEN BURAYU COK sewdım acıkcası kullandı makına janımı en az acıtan yer oldu tunalıda we korglunda gıtmedım bır ıkı yer daha kaldı onlarada gıtcem emın olmak ıcın bence acele etme bıde pusume werdım adrestekı yer cok ıyı bı yer gbı
ama su bı ıgercek dıodt bana yaramadı cok janımı yaktı bır ıkı atıs yapılması taraftrıyım ben bı gıt gor en azından
medıcana hastanesınde butun makınalar warmıs unutmadan
ben bu cıwasa gıtmeyı dusuonurm bıde teyzmın gıttı bı yer war yazdan berı kızılayda bıde oraya gıtcem son kararımı mayısın basında yatırcak sekılde wercem
paket programları bazen ıyı gbı gorunuo ama saten paket fıyatında sızden parasını cıkarıolar makınanın haberınız olsun
bı tarafta ınsanı salak yerıne koymaları bole benı cıldırtıo
daha dun tunus da bı yer aradım kadına dedım ne tıp makına kullanıonuz dıe oda bana dıot dedıpekı dıotun dalga boyu nanosu ne dıe soruorm kadın bılmıorm dedı ama ben bu ısı 10 yıldır yapıorm dedı pes dedım nSI BILMESINIZ DIE
sende acele etme derım jnm benm arastır yanma benım gbıı lekenme
arkadaslar ben bugun tunalıdaki herion lazere gittim kol altı 50 dedi kuzenim tüm vucut gidiyo şimdlk memnun seanslar 2 ayda 1 .2kere gitti daha bir akrabamızda oraya gitmiş memnun kalmış ama ben kararsız kaldım keske makinalarının adını sorsaydım . heriona giden varmı sonucları yazarsanız cok sevinirm.sorun yasamadan bi yere baslayıp orda devam etmek istiyorum..
demın lazere gıttım herıona cok beyendım herıon guzelık merkezını oraya baslamaya karar werdım kuzenım yıgenım kardesım arkadsım 4muz bakalım ınsallah sonuc alcaz gbı
herıon guzelık merkezı tunalı hılmı caddesı yapı kredının ustu hemen
xxxxxxxxx
sonuç alabilirsen bize de haber eder misin canım
zemuszemus
Arkadaşlar bence önce aleti seçin googleda lazerli epilasyonda aletler deseniz zaten çıkıyo . Yapılacak bölgeye ten rengine ve kıl rengine göre değişio. Yani herbirinin uzman olduğu nokta var ama en çok ıpl den uzak durun daha doğrusu gitmeyin direk modern ağda deniliyor.
yaaa ben bu başlığı başından beri okudum ama kafam o kadar karıştı ki, ne yazık ki bu sorumu sormak zorundayım:
Hem fiyatı uygun olup kolaltı,tüm bacak, genital ve kol bölgelerinden memnun kalan var mı aranızda?Tüm vücut için belli bi fiyat verip seans başına ücret vermemek daha mantıklı gibi sanki, bana bi tavsiyede bulunur musunuz çok stres oldum
canım benim haftaya 2. seansım var(rötuşu sayarsak 3 olcak), daha pek bi gelişme yok, bazı bölgeler boşluk, bazı bölgeler dökülmedi duruyo öyle, iyi mi kötü mü bilemedim,
Canım,paylaşımın için çok teşekkürleropuyorumnanaktan,arkadaşlar gittiğimiz yerler hakkındaki düşüncelerimizi lütfen paylaşakım.Böylece karar verirken tereddütte kalmayız.
bende lzr epilasyona gidiyorum 4. seanstayım benimde önce kısmi dökülmler oldu boşluklar şeklinde ama şu an memnunum çoğu tüyüm bitti. tabi bu kişiye görede değişiyomuş inşallah memnun kalırsınız.
bende lzr epilasyona gidiyorum 4. seanstayım benimde önce kısmi dökülmler oldu boşluklar şeklinde ama şu an memnunum çoğu tüyüm bitti. tabi bu kişiye görede değişiyomuş inşallah memnun kalırsınız.
hihoyyytay çok sevindim canım, peki hangi makinayla çalışyo sende?
hihoyyytay çok sevindim canım, peki hangi makinayla çalışyo sende?
valla jel kullanılan makina çalışılıyo bende daha acısız olduğu için diğerlerine göre benim tercihimde ondan yana oldu. önceden ben herkezin övdüğü şu jelsiz cihazada girdim başka yerde 3 seans en ufak etkisi olmamıştı. sende memnun kalırsın umarım.guclubacismile
arkadaşalr bende ankaradayım ve lazer yapan yerleri araştırıyorum. adresleri bana da yollarsanız çok sevinirim..
valla jel kullanılan makina çalışılıyo bende daha acısız olduğu için diğerlerine göre benim tercihimde ondan yana oldu. önceden ben herkezin övdüğü şu jelsiz cihazada girdim başka yerde 3 seans en ufak etkisi olmamıştı. sende memnun kalırsın umarım.guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?