- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
Ben başka bir konu başlığında da yazmıştım nereye gittiğimi, genital için gidiyorum. Henüz 1 seansa gittim, 2 ay sonra 2. seansa gideceğim. Şu anda memnunum ama sanırım tüm seanslar bitmeden genel anlamda memnunum demek doğru olmaz. Dediğim gibi şu an memnunum, ilk seanstan 10 gün sonra tüm tüyler döküldü. Alex cihazıyla yapıyorlar bana ve doktor yapıyor. Bu bilgiler ışığında nereye gittiğimi öğrenmek isterseniz yazarım yine. Yer hijyenik, uygulamaları doktor yapıyor ve seans ücreti 150 tl, 2. seanstan sonra ücret % 15 azalarak gidecek. Benim içime sinen bir yer...
evet nereye gittiğinizi yazabilirseniz çok sevinirim.çünkü gerekli bilgiye hiçbir yerden ulaşamıyorum. Çok teşekkür ederim.
lzr tüy tedavi merkezine giden arkadaşlar,sonuçlar hakkında bilgi verebilirlermi lütfen.
gunaydın hanımlar ben geldım dun gıtmıs oldum
ECM ESTETIK MERKEZI DE DIOT MAKINA KULLANILIYORDU WE 4 ATIS YAPILDI JANIM COK YANDI YANMAKLA KALMADI ORASI LEKE OLDU ACISINI HALA HISSEDIORM O DERECEEEE BENEKLI OLDUM DIODE LAZERLE
ESTETISYEN KORKMAYIN IKI UC GUN BOLE OLUR DEDII YAKTI BIDE BISI OLMAZ DEDI ICE MORALIM BOZULDU IYKI KOLUMU KENARINA ATIS YAPIN DEDIM
ECM ESTETIK UGUR MUMCU CADDESINDE NO :6 KOCAMAN BI MERKEZZ BAYA TEMIZ WE TITIZ BELLI AMA BEN KULLANDIKLARI MAKINA BENI CEZBETTI AMA JANIMIDA COK YAKTI DESEM YERIRDIR DIODTLA YAPTIRMICAM BEN BUGUN ONU ANLADIM
AKSAMA BASKA BI MERKEZE GITCEM BURASI DA ALEKSANDIRAYT WE DIDOE KULLAIOMUS BURAYIDA BI BAKIM ICEEEEE SON BIR ....... SON OLARAK I IPM MAKIINA KALIYORRR ONDAN SONRA KARARIMI WERCEM BAKALIM
canım benim haftaya 2. seansım var(rötuşu sayarsak 3 olcak), daha pek bi gelişme yok, bazı bölgeler boşluk, bazı bölgeler dökülmedi duruyo öyle, iyi mi kötü mü bilemedim,
Canım,paylaşımın için çok teşekkürleropuyorumnanaktan,arkadaşlar gittiğimiz yerler hakkındaki düşüncelerimizi lütfen paylaşakım.Böylece karar verirken tereddütte kalmayız.
canım gitmeden önce hangi makina hangi bölgeye uygun, onu bir araştır, tek bir makinanın varlığına bakma, yüzünü hastanede alex.le 5 seans yaptırıp çok pişman bir arkadaşım var, tüyler hem yayılmış hem de daha da uzun olmuş. yazıyı okuyup gitmenizi öneririm..
ALEXANDRİTE LAZER EPİLASYON
Kozmetik veya estetik lazer epilasyon olarakta bilinen bacak, genital, koltuk altı bölgelerinde etkili epilasyon sağlayan lazerlerdir. Sadece açık cilt tiplerinde önerilmektedir. Açık cilt tipine ve koyu kıl rengine sahip kişilerde kullanımı uygundur. Yüz ve boyun uygulamalarında kullanımı sorunlara yol açabileceğinden önerilmez. özellikle koyu tenlilerde ve yüz , boyun bölgesinde kıl azalması yerine ince tüylerde tetiklenme yani kıl artışına sebep olabilir. Yüz, Sırt ve kollar da bu lazerin etkinliğinin düşük olduğu vücut bölgelerdir. Sırt ve kol kılları diğer bölgelerdekilerden daha derin yerleşimli kıllardır. Koltuk altı, genital, bacak bölgesinde lazer uygulaması kişi açık cilt rengine sahip ise alexandrite lazer uygulamasına uygun olabilir. Fakat bu kural değildir ve diode lazerlerde aynı bölgelerde oldukça etkili lazerlerdir. Alexandrite lazerler 755 nm dalga boyunda lazerlerdir. Bu lazer sisteminin kime uygun olduğu uzman doktorlar tarafından belirlenmelidir.
DİODE LAZER EPİLASYON
Diode lazerler teknik olarak alexandrite lazerden daha uzun dalga boyuna sahip lazerlerdir (teknik bir farklılık). Bu özellikleri diode lazerlerin ciltte alexandrite lazerden daha derine inebilmesini sağlar. Alexandrite lazerin etkinliğinin düşük olduğu derin yerleşeimli kılların bulunduğu alanlarda (yüz, sırt, kol) daha etkili olmasını sağlar. Bu lazer de alexandrite lazerin kullanıldığı genital, kasık, koltuk altı bölgelerde alexandrite lazer kadar etkilidir. Bu bölgelerde cilt tipi açık ise alexandrite lazerler pratikliği nedeniyle daha çok tercih edilmektedir. Fakat bu kural değildir. Diode lazerler tüm cilt ve kıl (beyaz kıllar hariç) tiplerinde tüm bölgelerde başarılı lazerlerdir. Alexandrite lazerin tercih edilmediği yüz, boyun, ense kıllarında diode lazerler oldukça etkilidir. Sırt ve kollarda da etkili lazerlerdir. Diode lazerler tüm lazerler gibi kalın ve koyu kıllarda en etkilidir. Bazı diode tipleri ince kıllarda da kısmen etki sağlar. Diode lazerler ciltte alexandrite lazerden daha derine indiğinden derinde yerleşimli kılların bulunduğu bölge ve kişilerde alexandrite lazerle kıyaslandığında daha avantajlıdır. Bu lazerin size uygunluğuna tüm lazerlerde olduğu gibi doktorlar karar vermelidir.
ND;YAG LAZERLER
Bu lazer tipi melanine en az tutunan ve deri içinde en derine inen lazerlerdir. Koyu tenli kişilerde tercih edilmektedir En ağrılı lazerlerdir. Bu nedenlerle bu lazer genellikle çok koyu renk cilt yapıında tercih edilmektedir. Fakat her cilt tipinde kullanımı da söz konusudur. Diode lazerler bu lazerden daha az ağrılıdır.
ALINTIDIR...
yaaa ben bu başlığı başından beri okudum ama kafam o kadar karıştı ki, ne yazık ki bu sorumu sormak zorundayım:
Hem fiyatı uygun olup kolaltı,tüm bacak, genital ve kol bölgelerinden memnun kalan var mı aranızda?Tüm vücut için belli bi fiyat verip seans başına ücret vermemek daha mantıklı gibi sanki, bana bi tavsiyede bulunur musunuz çok stres oldum
mrb ben Ank lazerde ilk seansımı yaptırdım ama maddi sebeplerle 2. yi yaptıramayacağım. Sirle alsam eski haline döner mi?
ben de aynı senin gibiydim canım, ben de öğrenciyim, param boşa gitmesin diye çok araştırdım, seni çok iyi anlıyorum, seans başı para vermek çok pahalıya mal oluyo(800 tl verdim 2 seans için), ben de senin gibi düşünerek tüm vücut programına kaydoldum, tek taraflı sözleşme imzalandı bitinceye kadar hizmet verileceğine dair, ben bişey imzalamadım, bi de tüm vücut programında hep ipl makina kullanıyolar, bu kaydolduğum yerde bütün makinalr varmış, öyle söylendi, ama bana da ipl uyguluyolar, daha 1 seans(+1rötuş) oldum ama pek faydası olmuyo gibi, hem dökülmedi hem de sivilcelendim, bi sonraki seansta makina değiştirmelerini isteyecem, haftaya sonucu yazarım...
Belki 2-3 seanstan sonra etkisini gösteriyordur? Bildiğim kadarıyla bazı makineler 2-3 seanstan sonra sonuç veriyormuş. O kadar okumama rağmen hangi makine iyidir değildir inan çok karıştı kafamda laelaelaelaelae ama sivilcelenme normal değil gibi :sinifsinif:
Paket program olunca parayı peşin aldıkları için ilgilenilmiyor diyorlar, senin sonucunu beklicem ona göre karar vericem akannehir umarım çok iyi sonuç alırsın kurtulursun kıldan tüyden :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?