Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gönül hanım banada ıpl yapmış ilk seansım ama başarılı olduğunu düşünmüyorum ..ayrıca alexin ıpl modeli diye bi cevap verdi tecrübesi olanlar böyle bişey yok dediler açıkcası bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı umarım yanılıyorumdur ama güven vermek bence öncelikle bilgiyi doğru ve eksiksiz bi şekilde hizmet sunacağı kişiye vermesidir ...sonraki seansımı da sizlerle paylaşırım arkadaşlar
merhabalar, ben yeni üyeyim uzun zamandır burada yazdıklarınızı takip ediyordum. Yazılanlardan dolayı bugün epilasyon tüy tedavimerkezine gittim ve gönül hanımla görüştüm. Ancak burada bazı arkadaşlar 10 seanslık bazılarına sadece koltuk altı, bikini ve bacak denmişti die tereddütlü gitmiştim. Bunların aksine bana Gönül hnm tüm vücuda herşey dahil dedi,yüz, kol...vs. ahmogeri nin de dediği gibi ücret 1500 12 ay taksit. Seans sınırlamasını sordum kesnlkle yok öle bişi, sınırsız dedi yani bitene kadar. Genelde 6-8 senasta bitermiş.Özellikle de sordum bitti sanarım 1 yıl sonra birden çıkmaya başlarsa nolcak diye, elinde sözleşmen olacak bitene kadar diye tabiki gelirsin yaparız dedi. En çok sevdiğim kısmı ise; yaz için hızlandırılmış seans yapıolarmış yani 20günde bir gidiosun kıllar uzasada uzamasada önemli olan kıl kökü dedi Gönül hnm, amaç yaza yetiştirmek. Bunların görüşmenin iyi yönleriydi ancak kötü yönü, her aletten var ve hangisinin kullanılacağına tüy tipine göre onlar karar veriomuş yani IPL de uygulanabilirmiş, Alex yada diğerleri...
Bugün bir de sayannora ile görüştüm, oranında kampanya fiyatı 890 tüm vücut ama burada ekstradan bişi yok yani paket içeriği koltuk altı,bacak ve bikini bölgesi. Diğer yerler ekstraya giriomuş. 10ay taksitli fiyatı ise 1.050 TL. Kullanılan alet IPL 2010 modeliymiş, son teknoloji dedi kız ama IPL işte çok olumlu şeyler duymadım onun hakkında. Burası açılalı 3ay olmuş bu bana güven vermeyen kısmı ve her yerin dahil olmaması eksi olarak düşünülebilir. Ama dediklerine gör 7 yıllık bir kurummuş İst.da. İzmirde de yerleri açılmış. Hatta kız dedi bu hafta içinde bu kampanyamızda bitecek 1.500TL olcak ücretimiz die, yeni açıldığımız için uygun fiyatımız dedi. Buraya gideniniz ya da duyanınız var mı acaba???
Bu ikinci yer evet IPL ama ilk gittiğim yerde de Gönül hnm IPL kullanabilirz dedi kıl yapınıza göre, eğer Alex kullanmayacaksa 2 katı fiyat vermeye değer mi bilemedim...
nesrin hanım siz nerede yaptırıyorsunuz??
everlasting, canım yanlış anladın sen beni. Başında da söledim burdan okuyup gidiyorum, ve bence herkesin yorumu çok önemli. Gidip yaşayanların yani... Kesinlikle seni suçlamak değildi niyetim, zaten forumun amacı bu; bilgi paylaşımı. Zaten direk sana hitaben de yazmadım senden başka gidenler de vardı yanlış hatırlamıyorsam:)
Ben burada okuduğumda öyle davranmışlar diye tereddütlüydüm giderken ama bana farklıl anlattılar dedim. Zaten Gönül hanımla ikinci kez konuştuğumda beni hatırlamıodu bile, eminim çoğu zaman kime ne dediğini de hatırlamıyordur, çünkü çok yoğun işleyen bir yer...
Sayannoraya ben Salı günü gitmiştim o fiyatı verdiler.
Bakalım başlıcam sanırsam bugün ya kısmet...
ben ankara lazere gidicem canım orda karar verdim lazerlife ta iyi gibi geldi ama orda ücreti peşin alıyorlar 8 seans 1 yılda memnun kalmayıp sözleşmeyi iptal edersen ödediğin paradan epey bi kesinti oluyo bende ilk kez gidicem için nası olduğunu sonraki seanslara nası karar vereceğimi bilmediğimden diğer yere gidicem ama lazerlife tada güzel ilgileniyorlar epeyde yoğun biryer
canım ben ankara lazere gittim 1 seans, tuzlu diye bıraktım.. 3 cihaz var, dikkat et de tüy tipine göre makina uygulasınlar, ince tüye alex uygulayıp da çoğaltmasınlar mesela:1no2:
arkadaşlar, bende lzr lazer epilasyon merkezinden randevu aldım sanırım gönül hnm la konustum bana esmer olduğum için en iyisinin ipl olacağını ima etti ama bende her model var hangisi gerekliyse onu kullanıcam dedi.Açıkçası ben hangi modelin kullanılacağında değilim benim için önemli olan sonuç diod'muş, alex'miş yada ipl cok farketmez tüylerimden kurtulayım yeter.Paket program satın aldığım için 20 günde bir gidicem, aranızda oraya gidenler olduğunu görüyorum sonuç bakımından olumlu şeyler söyleyecek birileri varmı?
Ne bileyim bana öyle dediği gibi eğitim veren ürün pazarlayan bir yer gibi gelmedi, öyle olsa çok lüx olurdu,sıradan bi yer gibi içerisi...