Merhabalar
Lise döneminde geçirdiğim bir çeşit hormon hastalığı nedeniyle yüzümde daha doğrusu çene altımda, favorilerde tüylenme oldu.
2 yıl önce GOP'ta bir estetik merkezinde lazere başlamıştım seansı 100 TL idi faydasını da gördüm ama 3 seans sonra bir öğrendim ki merkez iflas etmiş, kapanmış.
Sonra başka bir yere başladım yer Kızılay'da tüm yüz favori ve dudak üstü hepsi birden bitene kadar 500 TL. 10 taksit yaptılar. Gayet de memnunum. Sahibi çok ilgli ve bilgili bir kadın, çalışanlardan da çok memnunum.
Bu arada 6. seanstayım ve artık neredeyse tamamen yok oldular diyebilirim.
Bu arada ben beyaz tenliyim, yüzümdeki tüyler de oldukça koyu ve sertti bu nedenle daha hızlı sonuç oldum.
Ramazandan sonra kol altı ve kola başlayacağım sonra da inşallah bacaklara:)))
arkadaşlar, bende lzr lazer epilasyon merkezinden randevu aldım sanırım gönül hnm la konustum bana esmer olduğum için en iyisinin ipl olacağını ima etti ama bende her model var hangisi gerekliyse onu kullanıcam dedi.Açıkçası ben hangi modelin kullanılacağında değilim benim için önemli olan sonuç diod'muş, alex'miş yada ipl cok farketmez tüylerimden kurtulayım yeter.Paket program satın aldığım için 20 günde bir gidicem, aranızda oraya gidenler olduğunu görüyorum sonuç bakımından olumlu şeyler söyleyecek birileri varmı?
Ne bileyim bana öyle dediği gibi eğitim veren ürün pazarlayan bir yer gibi gelmedi, öyle olsa çok lüx olurdu,sıradan bi yer gibi içerisi...
alex mi acıtıyor ben uyuyorum yapılırken hissetmiyorum bile sadece buz gibi bi jel sürüyolar:)
alex mi acıtıyor ben uyuyorum yapılırken hissetmiyorum bile sadece buz gibi bi jel sürüyolar:)
ben kolaltımda 3. seansı bitirdim ve tüyler çok çok ince çıkıyor. eskisi gibi değil. kollarda 2 seans bitti. sonuç almak için, kesin bir şey söylemek için erken. alex ile çalışıyor gittiğim merkez.
acıtıyor bu alet. özellikle kollarımda çok canım yanıyor
kızlar selam
lzr epilasyon merkezine gidip gitmediğimi sormuş bir arkadaş, regl olduğum için gitmedim,ama ne bileyim oraya gidesim de yok bana çok basit bir yer gibi geldi,üstelik gönül hnm bana sana ipl den başkası olmaz lafını ima etti, ee herkes bir ağızdan ipl iyi diil derken olaya balıklama atlamak bana mantıklı gelmiyor.
hem hiç kurumsal yer gibi gelmedi, 2 tane çalışan var gönül hnm.la birlikte görünüş olarakta son derece vasat bir yer,kısacası aletlerin pazarlama-satış ve eğitimi veriyoruz biz de her model lafına inanmıyorum.
halen arayıştayım yaz başlamadan tüylerimden tamamen olmasada kurtulmak istiyorum lütfen iyi bir yer tavsiye edin.LÜTFEEENNNNNNNNNNNN.
evetlasnig özelden msj yazdım cnm okuyunca cvp verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?