Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ANKARA daki arkadaslar mobilyalarinizi nerden aldiniz ??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kizlar mobilyalarinizi nerden aldiniz yardimci olabilcek var mi eminim ki Ankaradan olanlar vardir aranizda yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkürler :):71:

Ben Koleksiyon dan aldım; biraz pahalı ama çok memnunum..Bir de Zebrano dan koltuk almıştım..Ondan da memnunum..Bebeğimin odasını bebekhouse dan aldım.

yardımcı olabildimse ne mutlu..:)

Ben Koleksiyon dan aldım; biraz pahalı ama çok memnunum..Bir de Zebrano dan koltuk almıştım..Ondan da memnunum..Bebeğimin odasını bebekhouse dan aldım.

yardımcı olabildimse ne mutlu..:)

tesekkür ederim yorum yapmaniz bile yardimci oldu eminim sadece bana degil diger arkadaslarada yardimci olacaktir :34:

Ankarada mobilyacılar sitesi var bi bak istersen orada çok fala model var istersen yaptırabiliyorsunda...
Şimdiden iyi günlerde kullan

normal bellona istikbal gibi magzalara gore biraz pahalı canım ben bütün eşyalarımı yatak odası salon ve oturma odasını 15 000 tl aldık

siteler de bayağı varmış kızlar ...Özbay mobilyada da güzel ürünler var haberiniz olsun :34:

evet gösterişli olan bı kaç mağaza hakkında bende çok fazla şikayet duydum...İnsan mobilya seçerken zorlandığı kadar hiç bişeyde zorlanmıyordur sonuçta hem hesaplı hem göze ve zevke hitap eden aynı zamanda da kaliteli ürünler seçilmeli bunların 3 ü 1 arada biraz zor tabi...:26:

Son düzenleme:
Ben nisnaliyken bir gunde mobilya almam gerekti ve kavgayla sonuclandi ama oturma grubunu tepeden aldim cok memnunum tepede hemen hemen hepsi ayni ama kumas farki var cok rahatlar bide cok kaliteli bu sene yuzunu degistircem krem aldimda bunalimdayim :))yatak odasi alfefo (keisnlikle alma) yemek takimada sitelerden baya gosterisli bi magazadan almistim ve bildigin tahta sunta filan degil aslinda guzel ama kilolu insnalar butun sandalyelerimi kirdilar o yzuden ondanda memnun degilim

Sitelerden mobilya alınacaksa tanıdık olması lazım yoksa fena kazıklamaya çalışıyorlar. Ben siteler ucuz sanırdım ama değilmiş, yatak odası takımı için 5 milyardan aşağı ağzını açan yok. Bu hafta yine gitcez bakalım, köksallar mobilyaya ve özbaya doğtaşa bakcaz.

kızlar ne zor bu alışveriş ankarada da yer yok sanki en iyisi bu sitelere bakmak heralde. çok uygun olacağını düşünmüyorum ya neyse:)

sitelerde imaltçılar var. mağazada ki fiyatların bayağı altında yapıyolar. eğer istediğiniz ürünün fotosunu gösterirseniz falan birebir aynısını ,istediğiniz renk, kumaşta ve kalite olarak daha iyisini yapıyolar. tabii güvenilir ve dürüst biri olması gerek. ben tüm mobilyalarımı sitelerdemn aldım. çok memnunum. beklediğiden daha da iyiydi sonuç hatta.

ablam ankaradan Lazzoniden almıştı mobilyasını 3 yıl oldu çok da memnun Evimi yenilesem aynı mobilyalarımı alırım dio kendisi :D

Back
X