• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da zorunlu olarak yaşamak :0

Bu msji okumadan 1 dk once erkrk arkadasimin hadi hala dusunuyomusun ne zaman gelcen ankaraya işini buraya aldir msjlarini okuyordum :D
Konunun takipcisiyim :)

Ankara da zorunlu olarak yaşamak.... 4 sene oldu seviyorum seniii seviyorummm seni diyorum yok olmuyor... ankara da yaşayanlar (angaralı olmayan) nasıl sevdiniz söyleyin bana :)
Biri de bana Erzurum'u sevdirebilir mi? Burada sevdigim tek yer evim. Bazen evimi ayni sekilde, pencereden dışarıyı farkli bir sehir olarak hayal ediyorum. Bu beni cok mutlu ediyor.😅

Biri de bana Erzurum'u sevdirebilir mi? Burada sevdigim tek yer evim. Bazen evimi ayni sekilde, pencereden dışarıyı farkli bir sehir olarak hayal ediyorum. Bu beni cok mutlu ediyor.😅
Bende arada camdan otobana bakıp arabaların zıplayan çekirge çıkardıkları tozu ise denizdalgalarının buğulu görüntüsüyle hayal kuruyorum :) bu aksam tv8 de kırmızıelmeda ki ermiş dedelerle gezeriz artık

Bende arada camdan otobana bakıp arabaların zıplayan çekirge çıkardıkları tozu ise denizdalgalarının buğulu görüntüsüyle hayal kuruyorum :) bu aksam tv8 de kırmızıelmeda ki ermiş dedelerle gezeriz artık
Ah siz deniz olan bir memlekete aşıksanız Ankara Brad Pitt olsa yine sevilmez.

Ah siz deniz olan bir memlekete aşıksanız Ankara Brad Pitt olsa yine sevilmez.
Tam bunu diyecektim denizi olan ya da yakin olan bir yere aşıksan imkansiz.
Yakin ve güzel denizi varsa ama sen kotu ve uzak denizli bir yere gtsen olmuyor. Deniz baska bir sey.
Olmasi da yetmiyor nasil oldugu onemli

Ankara'yı sevmiyorum çünkü kötü anılarım var orda 😔 ama yaşamak zorunda olsam severdim heralde çünkü yaşamak zorunda olduğum daha berbat yerleri sevdim alıştım. Huzurum, sağlığım yerindeyse nerede yaşadığımın önemi yok diye düşünenlerdenim

Ankara'yı sevmiyorum çünkü kötü anılarım var orda 😔 ama yaşamak zorunda olsam severdim heralde çünkü yaşamak zorunda olduğum daha berbat yerleri sevdim alıştım. Huzurum, sağlığım yerindeyse nerede yaşadığımın önemi yok diye düşünenlerdenim
Huzur sağlık olunca insanoğlu işte illa bi memnuniyetsizlik.. şuan huzurum sağlığım yerinde olduğu için herhalde şükürsüz davranıyorum :0 gerçekten ankarayı sevmek istiyorum

Bazilariniz benim isim analizi yaptigima denk gelmiştir. Sehirleri sevip sevmememizin de ismimizle ilgilisi var. Hic sevmedigimiz bir sehri evlilik soyadi ile sevebiliyoruz. Sevdigimizi sevmemeye basliyoruz gibi.

Back
X