Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri de bana Erzurum'u sevdirebilir mi? Burada sevdigim tek yer evim. Bazen evimi ayni sekilde, pencereden dışarıyı farkli bir sehir olarak hayal ediyorum. Bu beni cok mutlu ediyor.Ankara da zorunlu olarak yaşamak.... 4 sene oldu seviyorum seniii seviyorummm seni diyorum yok olmuyor... ankara da yaşayanlar (angaralı olmayan) nasıl sevdiniz söyleyin bana :)
Mecburen sevdimAnkara da zorunlu olarak yaşamak.... 4 sene oldu seviyorum seniii seviyorummm seni diyorum yok olmuyor... ankara da yaşayanlar (angaralı olmayan) nasıl sevdiniz söyleyin bana :)
Bende arada camdan otobana bakıp arabaların zıplayan çekirge çıkardıkları tozu ise denizdalgalarının buğulu görüntüsüyle hayal kuruyorum :) bu aksam tv8 de kırmızıelmeda ki ermiş dedelerle gezeriz artıkBiri de bana Erzurum'u sevdirebilir mi? Burada sevdigim tek yer evim. Bazen evimi ayni sekilde, pencereden dışarıyı farkli bir sehir olarak hayal ediyorum. Bu beni cok mutlu ediyor.![]()
Ah siz deniz olan bir memlekete aşıksanız Ankara Brad Pitt olsa yine sevilmez.Bende arada camdan otobana bakıp arabaların zıplayan çekirge çıkardıkları tozu ise denizdalgalarının buğulu görüntüsüyle hayal kuruyorum :) bu aksam tv8 de kırmızıelmeda ki ermiş dedelerle gezeriz artık
Kirmizi elma ne kiz oda odaBende arada camdan otobana bakıp arabaların zıplayan çekirge çıkardıkları tozu ise denizdalgalarının buğulu görüntüsüyle hayal kuruyorum :) bu aksam tv8 de kırmızıelmeda ki ermiş dedelerle gezeriz artık
Tam bunu diyecektim denizi olan ya da yakin olan bir yere aşıksan imkansiz.Ah siz deniz olan bir memlekete aşıksanız Ankara Brad Pitt olsa yine sevilmez.
Kırmızı elma tv8 de şu psikolog kadının olduğu dizi değilmiydi :0Kirmizi elma ne kiz oda oda![]()
Ben de oyleyim. Ömrüm çöp oluyor gibi hissediyorum.Tam bunu diyecektim denizi olan ya da yakin olan bir yere aşıksan imkansiz
Kırmızı OdaKırmızı elma tv8 de şu psikolog kadının olduğu dizi değilmiydi :0
Valla deniZ istemiyorum sadece hayal öyle... nasıl sevicimmm söyle heleTam bunu diyecektim denizi olan ya da yakin olan bir yere aşıksan imkansiz.
Yakin ve güzel denizi varsa ama sen kotu ve uzak denizli bir yere gtsen olmuyor. Deniz baska bir sey
Töbe töbe ayyy çok utandım şuan :) bu aksam denk geldide izledim... izlemeyin sakın o diziyi zaten 2 tane beyin hücremiz kaldı o da gidecekKırmızı Oda![]()
Kelin ilaci olsa. Ben ailem de yanimda olsa severdim misalValla deniZ istemiyorum sadece hayal öyle... nasıl sevicimmm söyle hele
Huzur sağlık olunca insanoğlu işte illa bi memnuniyetsizlik.. şuan huzurum sağlığım yerinde olduğu için herhalde şükürsüz davranıyorum :0 gerçekten ankarayı sevmek istiyorumAnkara'yı sevmiyorum çünkü kötü anılarım var ordaama yaşamak zorunda olsam severdim heralde çünkü yaşamak zorunda olduğum daha berbat yerleri sevdim alıştım. Huzurum, sağlığım yerindeyse nerede yaşadığımın önemi yok diye düşünenlerdenim
Aaaa doğru dedin ailem yanımda olsa bende severdim sanırım .... ama şuan sevmemeyi değil sevmeyi çözmek istiyoruz :)Kelin ilaci olsa. Ben ailem de yanimda olsa severdim misal