Kına Gecesi ANKARA da kına gecesi icin bayan orkestra arıyorum !!!

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
Kızlar Ankarada kına gecesı ıcın bayan orkestra gıbı bısey arıyorum var mı bılenınız ? müzik isini bayan yapsın ıstıyorum cünkü kına gecesınde erkek olmayacak tamamen kız kıza olsun ısterım

Konu biraz alakasız olacak ama ben de nişan için Ankara'da bir yer arıyorum. Acaba kına gecen için bir mekan tuttuysan bilgilendirebilir misin?

bu konuyu çok iyi araştırmış biri olarak yazıyorum..bayan orkestra sadece istanbulda var... bayan piyansit ise bursada var.. bayan DJ ise nerdeyse her yerde var..artık seçim sizin.. illa orkestra isterim derseniz istanbulda bir anne kız var bu işi yapan..

arkadaşlar valla ben 2 temmuz 2011 günü ankarada bayanlar arasında yaptım kına gecemi. bayan bir piyanist çağırdım ve gerçekten çok eğlendik. bu senede en yakın arkadaşımın kınasına yine aynı bayanı çağırdık. Bol bol kurtlarımızı dökeceğiz kızkıza bilgi almak isteyen olursa ben irtibata geçebilirim piyanist bayanla.

canım aban yardımcı olabilirmisin rica etsem ? Bana bu bayanın telefonunu filan verebilirsen veya adres ne biliyim iletişim bilgisi çok sevinirim gerçekten :)

Mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesaj yazamadım ama ben de kınam için güzel bir orkestra arıyorum. Bahsettiğiniz bayanla ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim, ne kadar süre ile neler çaldılar, bir de tabii ücretini öğrenmek isterim teşekkür ederim şimdiden :)

canım bana da numarasını yollarmısın lütfennn
ÇOOK AACİLLLL

kızlar bende kına gecelerınde bayan dj lık yapıyorum ilgilenen olursa burdan ulasabılır bana

Benimde 15 eylülde kına gecem var ve bende bayan piyanist arıyorum.. Eğlenceli geçsin istiyorum..BAna bilgi verebilirmisin lütfenn.. tlf numarasını alabilirsem çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…