- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Zaten Twitter'da gorduklerimden malesef ölü sayısı artacak gibi duruyor. Bazi ruh hastalari ölmüş insanlari paylasmis. Hepsi disarida olanlar otobüsün ici ne durumda bilmiyorum. Insallah otobüs bosturaynen öyle. Aslında görüntüden çok yazılara bakın ölü ve yaralı sayısı çok fazla.Ben görüntüleri ikiden fazla izleyemedim kaldıramadım
Zaten Twitter'da gorduklerimden malesef ölü sayısı artacak gibi duruyor. Bazi ruh hastalari ölmüş insanlari paylasmis. Hepsi disarida olanlar otobüsün ici ne durumda bilmiyorum. Insallah otobüs bostur
Malesefotobüste 2 kişinin cesetini gördüm ben.
iç acıtıcıydı...
paylaşmaları kötü, ama fotoğraflar olmasa da olay zaten çok vahim
bide böylesi var. Sağ olduğunu duyup çok şükür demeye bile dilim varmadı utandım cümlemden.Sonumuz hayır olsun.Hala titriyorum zangır zangır, aklım çıktı. Kendimi bırakıp sağı solu aradım. Yakınını arayip da ulasamayanin Allah yardımcısı olsun.
bide böylesi var. Sağ olduğunu duyup çok şükür demeye bile dilim varmadı utandım cümlemden.Sonumuz hayır olsun.
Ne olacak böyle abla? Ben çok korkuyorum.Yüreğimde tarifi mümkün olmayan korku var. Ne olacağız biz? Allah bizi görüyor biliyor ama ben bu içimdeki endişeyi korkuyu gideremiyorum. Hıncı öfkeyi..Artık ne diyeceğimi bilemez oldumÖlen insanlarımız, yaralılarımız var ve Rahmet dilemekten utanıyorum
Güvende olamayacak mıyız biz? Terör Başkent'te 2 seferdir yaptı yapacağını.
Ne istifasi Allasen? Siyaset yapmacilar gelcek simdi hazir olİstifa eden olacak mı ?
Eleştirmek dışında ne yapıyorsunuz ?alta yazdığımı okusaydın bu durumu eleştirdiğimi görürdün...saçma ve uydurma olduğunu düşünüyorum -yazmak ve sataşmak için yazma
İstifa eden olacak mı ?
Sanırım patlamanın şokunu atlatamamışsınız..İstifa eden olacak mı ?
Eleştirmek dışında ne yapıyorsunuz ?
Diyelim ki bu hükümete oy verdiniz
İstihbarat işini yapmıyor, bombalar şunlar bunlar.
Bir değil iki değil
Bir sonraki seçimde yine aynı insanları destekleyecek misiniz ?
Hani küçük eleştiriler mi Sizinkiler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?