• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

Allah ölenlere rahmet, geride kalanlarına sabır, yaralılara acil şifalar versin..

Şunuda demeden geçemeyeceğim.
Şu her olayı utanmazca, hükümeti eleştirme malzemesi yapanlar, bu bombaları patlatan teröristler kadar bulandırıyor midemi.
PARİSTE BİR GECEDE 3 PATLAMA OLUR, 100 lerce kişi ölür, hükümet pariste ohal ilan eder, yoldan geçenin kimlik kontrolü yapılır ama bunlar
AYYY PARİS İSTİHBARATI VAR OLSUUN yada
AYYY FRANSA YAŞANMAZ OLDUUUU yada
AYYY DİKTATÜR HOLLANDE OGAL İLAN ETTİ. VB demezler
Ama erdoğan doğuda sokağa çıkma yasağı ilan etse katliamcı oluverir.
Hatta hergün kalleş pkk ile savaşan askeri, devleti, hem katliam yapmakla suçlayıp, katil ilan eder hemde başkentte bomba patlatılmasında da yine pkk ya dokunmadan hükümeti tükaka yaparlar.
Çünkü utanmaz birer demogojicidirler.

Ne doğuda bu katillerin kökünü kurutmak için savaşan askere, devlete katliam yapıyor iftirasından çekinirler, nede içinde bir yığın terörist yaşayan ülkedeki patlamada devleti tükakalamaktan geri dururlar.
Hani yeter ki AK PARTİ gitsin diye oy verilmesine çanak tutup, hainleri kurtarıcı yapanlar varya, işte onlarda bunlar.
O kurtarıcıları hdp milletvekilleri, bundan önceki bombacıyı kahraman ilan edip, evine başsağlığına gitmiştiya, bu forumdada var o konu, açın bakın bu demogojicilerin kaçı yorum yazmış.
YAZMAZLAAAR
Zira bomba falan bahane, çiğerlerine kadar tayyip düşmanlığından çürüşüşler çünkü..

Mide bulandırıcısınız...

Valla sizin gibilere tekk cozum bir adet tras bicagi malum kıllari kesip atiyor yada kesin cozum ağda yapmak... Yalakaligin bile bir sınırı olur yahu

Geçen günkü kandil cikartmasindan sonra 8 terör örgütü ve pkk birleşti diye haber olmuştu. . Türkiye ye karşı. .
Beklemiyordum desem yalan olur. .

maalesef evimizle okulum arası tek vasıta kızılaydan-metro- (2 araçla gitmek zorundayım mesafeden dolayı)
kızılay herks icin ortak nokta biryere ulasmak icin kızılaya gitmek sart olmus artık en islek yer olunca bu adilerde fırsat biliyor..dikkat edin canım ya valla ben gitmiyorum hic esimde hergun gidiyor Allah korusun sizleri:KK43:

:KK43: offf metro girişimi burası

yazık insanlar ellerinde çantaları poşetleri otobüs bekliyolar
normalde ne kadar basit bi olay di mi? her gün yaptığımız şeyler otobüs beklemek, o sırada birileriyle mesajlaşmak konuşmak, biniyorum şimdi eve bişey lazım mı demek..

ama bazılarının pis çıkarları, güç sevdaları yüzünden bir dakika içinde yok olmak...

Back