- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
artık kızılaydan koşarak geçiyordumBugun de ölmedik.
Mahallemden dısarı cıkmaya korkar oldum, güya ankarada yasıyoruz. Başkent. Hıı.
alta yazdığımı okusaydın bu durumu eleştirdiğimi görürdün...saçma ve uydurma olduğunu düşünüyorum -yazmak ve sataşmak için yazma
kızılay harici bir yerden gidebiliyormusun okula ulustan falan kızılay cok kotkutucu geliyor artık banadaartık kızılaydan koşarak geçiyordum
yarın okula giderken napiim uçayım mı
Goruntulere reklam koymuslar. Herkes sere.siz mi olmuşburdaki bilgiler doğruysa eğer durum çok çok kötü
Allah ölenlere rahmet, geride kalanlarına sabır, yaralılara acil şifalar versin..
Şunuda demeden geçemeyeceğim.
Şu her olayı utanmazca, hükümeti eleştirme malzemesi yapanlar, bu bombaları patlatan teröristler kadar bulandırıyor midemi.
PARİSTE BİR GECEDE 3 PATLAMA OLUR, 100 lerce kişi ölür, hükümet pariste ohal ilan eder, yoldan geçenin kimlik kontrolü yapılır ama bunlar
AYYY PARİS İSTİHBARATI VAR OLSUUN yada
AYYY FRANSA YAŞANMAZ OLDUUUU yada
AYYY DİKTATÜR HOLLANDE OGAL İLAN ETTİ. VB demezler
Ama erdoğan doğuda sokağa çıkma yasağı ilan etse katliamcı oluverir.
Hatta hergün kalleş pkk ile savaşan askeri, devleti, hem katliam yapmakla suçlayıp, katil ilan eder hemde başkentte bomba patlatılmasında da yine pkk ya dokunmadan hükümeti tükaka yaparlar.
Çünkü utanmaz birer demogojicidirler.
Ne doğuda bu katillerin kökünü kurutmak için savaşan askere, devlete katliam yapıyor iftirasından çekinirler, nede içinde bir yığın terörist yaşayan ülkedeki patlamada devleti tükakalamaktan geri dururlar.
Hani yeter ki AK PARTİ gitsin diye oy verilmesine çanak tutup, hainleri kurtarıcı yapanlar varya, işte onlarda bunlar.
O kurtarıcıları hdp milletvekilleri, bundan önceki bombacıyı kahraman ilan edip, evine başsağlığına gitmiştiya, bu forumdada var o konu, açın bakın bu demogojicilerin kaçı yorum yazmış.
YAZMAZLAAAR
Zira bomba falan bahane, çiğerlerine kadar tayyip düşmanlığından çürüşüşler çünkü..
Mide bulandırıcısınız...
aynen öyle. Aslında görüntüden çok yazılara bakın ölü ve yaralı sayısı çok fazla.Ben görüntüleri ikiden fazla izleyemedim kaldıramadımGoruntulere reklam koymuslar. Herkes sere.siz mi olmuş
maalesef evimizle okulum arası tek vasıta kızılaydan-metro- (2 araçla gitmek zorundayım mesafeden dolayı)kızılay harici bir yerden gidebiliyormusun okula ulustan falan kızılay cok kotkutucu geliyor artık banada
Ya ben iç karartmak istemedim daha fazla o yüzden yazmadım .Ben tam Ankaranın merkezinde bu kadar şiddetli bir patlamada( patlamanın sesini Dikmenden duyan yakınım var) ölenlerin sadece 27 kişi olduğuna inanmıyorum
Ben tam Ankaranın merkezinde bu kadar şiddetli bir patlamada( patlamanın sesini Dikmenden duyan yakınım var) ölenlerin sadece 27 kişi olduğuna inanmıyorum
artık kızılaydan koşarak geçiyordum
yarın okula giderken napiim uçayım mı
Ben tam Ankaranın merkezinde bu kadar şiddetli bir patlamada( patlamanın sesini Dikmenden duyan yakınım var) ölenlerin sadece 27 kişi olduğuna inanmıyorum
Öyle dedi komşular esertepe 284 numaralı otobüs dedilerAllah yardımcımız olsun valla ne denir ki. Esertepe otobüsü mü yanmış az önce öyle bir yazını okudum sanki.
kızılay herks icin ortak nokta biryere ulasmak icin kızılaya gitmek sart olmus artık en islek yer olunca bu adilerde fırsat biliyor..dikkat edin canım ya valla ben gitmiyorum hic esimde hergun gidiyor Allah korusun sizlerimaalesef evimizle okulum arası tek vasıta kızılaydan-metro- (2 araçla gitmek zorundayım mesafeden dolayı)
offf metro girişimi burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?