ankara da ikinci patlama

Hanımlar,
hesapta sorun, kızın, eleştirinde ama bunu yasalara aykırı yazmadan yapın rica ediyorum.
Seçmenlere de kızıyorsunuz eyvallah ama en azından şu dakika itibariyle önemli olan ölen ve yaralanan insanlar.

Katılıyorum, göz göre göre bağıra bağıra geldi 2. saldırı, yine bir sürü masum öldü, ki 1 kişi bile ölse bu affedilemez.

Hele ki Ankara'da, ülkenin kalbi Başkent. Güvenlik zaafiyetleri kabul edilmeli artık.

sorun efendim buyrun sorun.Sadece anlık içinizdeki kini atmak için yazın çizin.Evet bende sevmiyorum Erdoğan'ı bu sorumsuzluğu. Saydım sövdüm hatta.Hiçkimse masum değil gözümde. Buyrun..
Sorumsuzluk ?
Sorumsuzluk ne
Sorumsuzluk ne demek
Siz ne diyorsunuz ya ?
Ülkede bombalar patlıyor bu Sorumsuzluk mu ?
Bu bu kadar küçük bir şey mi ?
Arkadaşım siz kendinizde misiniz ?
Bi ses çıkarın be yeter
Bi açın gözünüzü
Bi sorun noluyor
Ay Sorumsuzluk dedi ya
Ülke Ortadoğu olmuş Sorumsuzluk diyor

Bugün evi süpürmem gerekiyordu supurmedim Sorumsuzluk budur

Bir derdim var'da açtığım "Ülkemin Bir Derdi Var" başlıklı konunun kapanması dahi bazı korkuların göstergesi. Keşke kapatan arkadaş bir okusaydı yazdıklarımı, evliliğini kurtarmaya çalışan birinin açtığı konunun kapanmadığı gibi, ülkesinin derdine üzülen ve çözüm arayan birinin açtığı siyasi yaklaşımdan uzak konunun kapatılmaması gerekiyordu.

Burası kadınlar kulübü. Ülkemizde yaşanan olaylar hakkında yorum yapılmasının ve sonumuzun Suriye ve diğer ülkeler gibi olmaması adına fikir telakkisinde bulunulmasının engellenmesi, bu sitenin ruhuna yakışmadı. Bir avukat olarak, bu denli güzel bir sosyal paylaşım alanının da ülkemizin çoğu yerinde gerçekleşen yasaklara uyduğunu görmek çok üzücü. Umarım yarın, bugünü hatırlayıp üzülmezsiniz. Sevgiler. Kazen

Ben de farklı düşünmüyorum seninle karanfil. Tırnak içine aldım ya ''şahsiyet '' kelimesini. Ben burada ilk kez dedim sevmediğimi.Tarafımı kimseye belli etmek istemem. Her siyasetçiye objektif bakmaya çalışırım. Burada Erdoğana saydırınca ele geçen bişey yok ki benim gördüğüm. Daha çok kutuplaşma güç gösterisi yere serme sonrası ban sonrası konu kapanma... Haksız mıyım? o yüzden dedim bu konu yeri değil diye. Yoksa giden gitti vebal hepimizin...

Yalandan canımız acıyor diyorlar
Utanir insan be
Terörle çözüm sürecini alkislayanlar ,destek verenler şehitlerimiz demiyor mu yüzlerine tükürmek istiyorum

Tabii yalandan.Ne saniyorsun?
50 sayfa sonra yine mantara baglayacak konu.Gulucukler havada ucusacak kel alaka mesajlarla.Yine cani yanana olacak olan..
Ama diyorum ya diger 2 ankara basligi oylece duruyor.Onlarda da sorulmadi.Burasi yeri degil diyenlerin hicbiri yerinde de konusmadi.Simdi mi sorulacak hesap? 2- 3 elestirdin diye linc edilirsin ve sonrasi malum... Konu mantara baglayacak...
" Sus-gorme-konusma"

Ya yine mi suçlu devlet
Terör örgütü nun hiç suçu yok mu
Yine mi cici masum pkk
Masum tatlı Demirtaş
PKK nin Allah belasını versin
Sen sarhoş musun ?
Kim benim guvenligimden sorumlu ?
Ay şunu alın surdan
Valla sinirim bozuldu

Abartmayın saçmalamayın. Lütfen gidin bi bardak çay için yüzünüzü yıkayın. Yazdığımı tekrar okuyun

Kapayan benim ve okudum topiği.
BDV bölüm kurallarını okumamışsınız maalesef, siyaset sadece bu bölümde serbest.

PKK nin Allah belasını versin
Sen sarhoş musun ?
Kim benim guvenligimden sorumlu ?
Ay şunu alın surdan
Valla sinirim bozuldu
Benimde sinirim bozuldu
Kendi düşüncenden başka düşünceye neden tahammül edemedin .
Herkes sen le aynı fikirde mi olmak zorunda
Şunu alın ya şuradan

dilerim yöneticiler hakkında gereğini yaparlar-ısrarla insanları birbirine düşürmek-ortalığı karıştırmak için uğraşıyorsun evet bu devlet bu hükümet bile isteye bu olay olduysa ALLAH bizide bildiği gibi yapsın -biz oy verenleride UTANIYORUM OY VERDİĞİM İÇİN OLDUMU -başın göğe erdimi -konuya uğrayıp uğramama ne yazacağıma sen karar verme bi zahmet bu seni hiç ilgilendirmez terbiyeni sınırı ve haddini bil
PEKİ BAŞINSAĞOLSUNA GİDENLERE OY VERENLERDE UTANDIMI!!!

ne oldu peki şimdi tamam ezildim büzüldüm, ağzımın payını verdin çokta janjanlı konuştun aferim sana !!!

Kapayan benim ve okudum topiği.
BDV bölüm kurallarını okumamışsınız maalesef, siyaset sadece bu bölümde serbest.

Anlamadığınız şu, orada siyaset yapılmıyordu, orada kadının güçlenmesi gerektiğinden bahsediliyordu. Lütfen, yavaş yavaş bir kez daha okuyun. İçinizdeki bu olayın sebebinin siyasi nedenler olduğu gerçeği, yazımın asıl mahiyetini gölgelemiş. Lütfen tekrar okuyup bana dönüş yapın, tüm iyi niyetimle, sevgilerimi sunuyorum. Mune

L lamelifAmine diğer ankara konusundan sonra ne değişti düşüncelerinde ? Siyaset yapma zamanı gelince yaptın mi ?
Hani orada da bomba patladı susun siyaset yapmayın dediniz biraz süre geçti
Ne yaptınız mesela o zaman ?
Neyi sorguladiniz ?
Şimdi ikinci patlama oldu
Yine siyaset yapılmasın
Kaç patlama sonra artık hesap sorabiliriz ?

bunu sen dersin duyarlı vatandaş olursun.Bu cümlelelri ben demek isterim acılar yarıştırılmaya girişilir. Konu burda bitti benim için.

Peki şimdi bu hayatını kaybeden 27 can'ın 20 si iktidara oy verdi diyelim yani ne demek istiyorsunuz kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz mu ? seçmenlere beddua.. ne saçma.. sizin oy kullanmış olduğunuz parti iktidarda olmuş olsa biz seçmenler de size mi beddua edecekti ?

guvenlikde sıkıntı var bunu kabul edin artık kacıncı oldu bu ben kızılaydan cokda uzak bir yerde yasamıyorum dısarı cıktıgımda korkuyorsam eger sorun vardır..ne olucak peki siz soyleyin hep boylemi devam edicek ne zaman bitecek bu bunun caresi cozumu yokmu her zaman bu korkuyla yasamak zorundamıyız ankarada

Ya yine mi suçlu devlet
Terör örgütü nun hiç suçu yok mu
Yine mi cici masum pkk
Masum tatlı Demirtaş

Herkes suçlu. En çok türkiye cumhuriyeti suçlu. Hükümet değil. Gelmiş geçmiş tüm hükümetler.

Konu Ankara'daki patlama üzerine kurulup kadınların bilinçlenmesiyle devam ettirilmiş, kapatmadan okudum yazınızı. Genel hatlarıyla siyaset konuşulması gereken bir içerikti sizin ki.
Bölüm kuralları gereği kapatılmalıydı, buyrun bu topikte, bu bölümde yazın düşüncelerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…