- 12 Temmuz 2006
- 56.571
- 217.233
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Sorumsuzluk ?sorun efendim buyrun sorun.Sadece anlık içinizdeki kini atmak için yazın çizin.Evet bende sevmiyorum Erdoğan'ı bu sorumsuzluğu. Saydım sövdüm hatta.Hiçkimse masum değil gözümde. Buyrun..
Ben de farklı düşünmüyorum seninle karanfil. Tırnak içine aldım ya ''şahsiyet '' kelimesini. Ben burada ilk kez dedim sevmediğimi.Tarafımı kimseye belli etmek istemem. Her siyasetçiye objektif bakmaya çalışırım. Burada Erdoğana saydırınca ele geçen bişey yok ki benim gördüğüm. Daha çok kutuplaşma güç gösterisi yere serme sonrası ban sonrası konu kapanma... Haksız mıyım? o yüzden dedim bu konu yeri değil diye. Yoksa giden gitti vebal hepimizin...Gayet yeri be Dombik. Nerede ne zaman konusulacak baska? Ben evet nefret ediyorum malum şahsiyetten ama burada az cok gormussundur " o dussun de nolursa olsun " demedigimi. Ben artik herkesin sesi çıksın , oy veren vermeyen herkesin kirbaclarini sirtlarinda hissetsinler , ofkeden nasiplerini alip işlerini duzgun yapsinlar istiyorum
Bir aksam cocuklarimla esimle mutlu birgun gecirmisken bir bombayla parcalara ayrilmak yavrularimdan ayrilmak hayattan koparilmak istemiyorum
Yalandan canımız acıyor diyorlar
Utanir insan be
Terörle çözüm sürecini alkislayanlar ,destek verenler şehitlerimiz demiyor mu yüzlerine tükürmek istiyorum
PKK nin Allah belasını versinYa yine mi suçlu devlet
Terör örgütü nun hiç suçu yok mu
Yine mi cici masum pkk
Masum tatlı Demirtaş
Abartmayın saçmalamayın. Lütfen gidin bi bardak çay için yüzünüzü yıkayın. Yazdığımı tekrar okuyunSorumsuzluk ?
Sorumsuzluk ne
Sorumsuzluk ne demek
Siz ne diyorsunuz ya ?
Ülkede bombalar patlıyor bu Sorumsuzluk mu ?
Bu bu kadar küçük bir şey mi ?
Arkadaşım siz kendinizde misiniz ?
Bi ses çıkarın be yeter
Bi açın gözünüzü
Bi sorun noluyor
Ay Sorumsuzluk dedi ya
Ülke Ortadoğu olmuş Sorumsuzluk diyor
Bugün evi süpürmem gerekiyordu supurmedim Sorumsuzluk budur
Kapayan benim ve okudum topiği.Bir derdim var'da açtığım "Ülkemin Bir Derdi Var" başlıklı konunun kapanması dahi bazı korkuların göstergesi. Keşke kapatan arkadaş bir okusaydı yazdıklarımı, evliliğini kurtarmaya çalışan birinin açtığı konunun kapanmadığı gibi, ülkesinin derdine üzülen ve çözüm arayan birinin açtığı siyasi yaklaşımdan uzak konunun kapatılmaması gerekiyordu.
Burası kadınlar kulübü. Ülkemizde yaşanan olaylar hakkında yorum yapılmasının ve sonumuzun Suriye ve diğer ülkeler gibi olmaması adına fikir telakkisinde bulunulmasının engellenmesi, bu sitenin ruhuna yakışmadı. Bir avukat olarak, bu denli güzel bir sosyal paylaşım alanının da ülkemizin çoğu yerinde gerçekleşen yasaklara uyduğunu görmek çok üzücü. Umarım yarın, bugünü hatırlayıp üzülmezsiniz. Sevgiler.Kazen
Benimde sinirim bozulduPKK nin Allah belasını versin
Sen sarhoş musun ?
Kim benim guvenligimden sorumlu ?
Ay şunu alın surdan
Valla sinirim bozuldu
Kapayan benim ve okudum topiği.
BDV bölüm kurallarını okumamışsınız maalesef, siyaset sadece bu bölümde serbest.
L lamelifAmine diğer ankara konusundan sonra ne değişti düşüncelerinde ? Siyaset yapma zamanı gelince yaptın mi ?Tabii yalandan.Ne saniyorsun?
50 sayfa sonra yine mantara baglayacak konu.Gulucukler havada ucusacak kel alaka mesajlarla.Yine cani yanana olacak olan..
Ama diyorum ya diger 2 ankara basligi oylece duruyor.Onlarda da sorulmadi.Burasi yeri degil diyenlerin hicbiri yerinde de konusmadi.Simdi mi sorulacak hesap? 2- 3 elestirdin diye linc edilirsin ve sonrasi malum... Konu mantara baglayacak...
" Sus-gorme-konusma"
bunu sen dersin duyarlı vatandaş olursun.Bu cümlelelri ben demek isterim acılar yarıştırılmaya girişilir. Konu burda bitti benim için.Hanımlar,
hesapta sorun, kızın, eleştirinde ama bunu yasalara aykırı yazmadan yapın rica ediyorum.
Seçmenlere de kızıyorsunuz eyvallah ama en azından şu dakika itibariyle önemli olan ölen ve yaralanan insanlar.
Katılıyorum, göz göre göre bağıra bağıra geldi 2. saldırı, yine bir sürü masum öldü, ki 1 kişi bile ölse bu affedilemez.
Hele ki Ankara'da, ülkenin kalbi Başkent. Güvenlik zaafiyetleri kabul edilmeli artık.
Secmenleri getirmedimi bu lanet herifleri basa ulkeyi kan golune cevirmesine ragmen yine sectiler .... O olen masum insanlarin butun vebali gunahı iktidar secmenlerine olsun ... Ben iktidardakilere kızmıyorum secmenlerine butun ahlarim beddualarim.... O mahsunlari dunya atesinde yakankari rabbim cehennem ateslerinde yaksin
Ya yine mi suçlu devlet
Terör örgütü nun hiç suçu yok mu
Yine mi cici masum pkk
Masum tatlı Demirtaş
Konu Ankara'daki patlama üzerine kurulup kadınların bilinçlenmesiyle devam ettirilmiş, kapatmadan okudum yazınızı. Genel hatlarıyla siyaset konuşulması gereken bir içerikti sizin ki.Anlamadığınız şu, orada siyaset yapılmıyordu, orada kadının güçlenmesi gerektiğinden bahsediliyordu. Lütfen, yavaş yavaş bir kez daha okuyun. İçinizdeki bu olayın sebebinin siyasi nedenler olduğu gerçeği, yazımın asıl mahiyetini gölgelemiş. Lütfen tekrar okuyup bana dönüş yapın, tüm iyi niyetimle, sevgilerimi sunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?