- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
- Konu Sahibi birumutturyasamak
orda olan biri anlattı camlar parcalanmıs ve birseyler daha soyledi ama yazmak istemiyorum ama icim gitti ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olacak böyle abla? Ben çok korkuyorum.Yüreğimde tarifi mümkün olmayan korku var. Ne olacağız biz? Allah bizi görüyor biliyor ama ben bu içimdeki endişeyi korkuyu gideremiyorum. Hıncı öfkeyi..
Bi tanesi gelip ooo bura yine karışmış oncelikle olenlere rahmet diliyorum diyecek sonra saçmalamaya başlayacak.Ne istifasi Allasen? Siyaset yapmacilar gelcek simdi hazir ol
Ya kızlar çok Üzgünüm bu haberi vermekten ama maalesef ölenlerin çoğu oğrenci imis..
siyasi kişilere kini nefreti başka konuda tartışabilirsiniz.Cidden ''şahsiyet'' yeri değil şu an bu konu.
Hayır siyasi bir konusiyasi kişilere kini nefreti başka konuda tartışabilirsiniz.Cidden ''şahsiyet'' yeri değil şu an bu konu.
aynen abla.Biz eşimle Urfa'dan Ankara'ya gitmek için çırpınıyoruz burada. Şimdi diyorum nereye gideyim? Erteleyelim mi ne yapsak? Ama artık ben güvenilir bir yer göremiyorum bu beni telaşlandırıyor çok. Bi yandan aynı utanç bende de var onlarda işinde gücünde masum halk. Bende olabilirim o kişilerden.Hatta ne belli buraya üye olanlardan birinin olmayacağı.Hep diyorum Allah sonumuzu hayır etsin.Bilsem Dombik, ah bir bilsemşehir dışına çıkıyorum otobüsle, binen herkese şüpheyle bakıyorum, vapura biniyorum öyle, kalabalık yere gidince etrafta şüpheli bir çanta, insan var mı diye bakıyorum, kızım arkadaşlarıyla dolaşmaya çıkıyor 10 kere tembihliyorum dikkat et diye, yetmiyor telefon açıyorum.
Paronayak olduk resmen, gölgemizden bile çekinir, korkar olduk.
İstanbul'u terk ettiğime şükrediyorum, bir yanda da tövbe tövbe Mune ne diyorsun sen, bir tek sen mi varsın bu ülkede, ölenler, yaralananları hiç mi düşünmüyorsun diyorum.
Sınav sonrası biraz gezip evlerine gitmek için çoğunluğu Güvenpark etrafında olan duraklarda bekliyorlardı kimbilirYa kızlar çok Üzgünüm bu haberi vermekten ama maalesef ölenlerin çoğu oğrenci imis..
Eleştirmek dışında ne yapıyorsunuz ?
Diyelim ki bu hükümete oy verdiniz
İstihbarat işini yapmıyor, bombalar şunlar bunlar.
Bir değil iki değil
Bir sonraki seçimde yine aynı insanları destekleyecek misiniz ?
Hani küçük eleştiriler mi Sizinkiler ?
sorun efendim buyrun sorun.Sadece anlık içinizdeki kini atmak için yazın çizin.Evet bende sevmiyorum Erdoğan'ı bu sorumsuzluğu. Saydım sövdüm hatta.Hiçkimse masum değil gözümde. Buyrun..Hayır siyasi bir konu
Ne münasebet
Ne demek
Bizi kim yönetiyor
Hesap ne zaman sorulacak ?
Hadi siyasileri de elestirsinler de eninde sonunda saldırılar secmenlre yöneliyor. Yani biz üzülmüyoruz sanki. Yine asabim bozuldu
Hayır siyasi bir konu
Ne münasebet
Ne demek
Bizi kim yönetiyor
Hesap ne zaman sorulacak ?
bende gördüm 138 rakamını sitelerdefelaket tellallığı yapmak istemem ama
adli tıp tarafından olay yerinde teşhisi yapılan vücut bütünlüğü korunmuş, insan olarak ayırt edilebilen 138 tane ceset olduğuna dair duyumlar geliyor
pek çok arkadaşım yarım saat gibi sürelerle kurtulmuş
bi dolu öğrenci yakınım bugün oralarda geziyordu facebook boy boy güvenpark resimleriyle dolu
Allah'um aklıma mukayyet ol.
Ne zaman sırası?şu an terörü -terörü yapanı ve destekeleyine lanet okumaktan başka bişey gelmiyor aklıma -canı yananlardan -canını-kanını kardeşini eşini babasını annesini çok sevdiğini kaybedenleri düşünmekten -bunu konuşacağımız zamanda gelir gelecek elbet ama şu an bir olma birlik olma zamanı o şerefsizlere karşı, inanın hiçbirinizle uğraşamam -uğraşacak halim yok -bunun zamanı değil -ha yarın olur birgün olur belki, sonuçta ateş en çok düştüğü yeri yakacak yine ,sen-ben -hepimiz yine yatacağız uyuyacağız hiç bir planımızı iptal etmeyeceğiz-sevdiklerimizi arayacağız iyi haberlerini alınca hem rahatlıyacağız, hemde rahatladığımıza üzüleceğiz-siyaset yapılır -herkes ideolojisini savunur-bende öyle ama şimdi değil ....buyrun sizler devam edin -devletinizi karalamaya ,mahvetmeye-kim istifa eder vs.demeye devam edin -ancak şimdi sırası değil en azından benim için hiç değil
Gayet yeri be Dombik. Nerede ne zaman konusulacak baska? Ben evet nefret ediyorum malum şahsiyetten ama burada az cok gormussundur " o dussun de nolursa olsun " demedigimi. Ben artik herkesin sesi çıksın , oy veren vermeyen herkesin kirbaclarini sirtlarinda hissetsinler , ofkeden nasiplerini alip işlerini duzgun yapsinlar istiyorumsiyasi kişilere kini nefreti başka konuda tartışabilirsiniz.Cidden ''şahsiyet'' yeri değil şu an bu konu.
Yalandan canımız acıyor diyorlarDiger ankara patlamasi basligi hala taze..3-4 sayfa geride...Orda da o hesap sorulmadi, burda da sorulmayacak,bir sonraki patlamada da sorulmayacaktir...