- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kible geç parkon. Nefes tüketme, elini yorma.Allahım bizi neyle sınıyorsun?
Sanal alemde gördüğü her caps İ gerçek zannedenlerle mi???
Ya şunlara biraz düşünmeyi, araştırmayı öğret, yada banada bunların kafasından ver ki gördükçe sinirlerim bozulmasın....
Birde.....
Kakao ve Ben , hükümeti sorgulayanlara " şerefsiz, hain" yazan capsi buraya koyup alıntıdır yazınca sen söylememiş mi oluyorsun?
Haddini bil!!!
Olur mu? O capsler olmazsa nasıl millete çaktırmadan gerizekalı diyebilecek? Kendi dese banı yiyecek alnının ortasına. Ben işemedim, miki işedi diyerek diyor, diyeceğini. Bi akıllı o çünkü.
Ah be kakao ne güzel senin kafanda olmak vardi şimdi hic biseyi sorgulamayan düsünmeyen gördüğü her capsi gerçek zannedip inanan öyle bi rahatlık ama maalesef ben böyle olamıyorum :)
(ALINTIDIR)
Evet, bence de ne gerek var. Ama işte o diyemez diyeceğini. Sen değil çünkü. Sen diyeceğini dersin, o diyemez.Demek istediklerini kendisi desin.Banlanir banlanmaz bu yonetimin kararidir da nice topicler boyle trol capsler yuzunden güme gitti.Ne gerek var yani.
sanal alemde dolaşan yazılardan bende dökerim buraya.değil mune kazen gelse başedemezsanal alemde dolaşan yazılar üstüne almak isteyen varsa alabilir.
Peki kakao, bu olaylar o ülkelerde, ne kadar sıklıkla olmuş?
(ALINTIDIR)
terörle yaşamaya alışmalıyız diyen arkadaş çıkıp biz Avrupa değiliz diye savunma yapıyor, bunlar da "ımı ıvrıpılılır hiç biyli yıpmıyır" diye örnek gösteriyor.. bir uyuşun bari kendi içinizde anlaşın biz neyiz, Avrupa mı orta doğu mu?
(ALINTIDIR)
şu meşhur "batı medeniyeti" işlerine gelince iyi işlerine gelince kötü bu capsi hazırlayanlar için...
ayrıca sen amerikada yaşadın galiba birebir bilirsin ikiz kuleler yıkılınca amerikan hükümeti yaptı diyen amerikalı bile çok oldu
gerçi tüm bunların bu konuyla ne alaksı var onu da anlamadım çünkü
kimse burda patlamayı hükümet yaptı demiyor ki, sadece bazı eksikliklerini dile getiriyor, vatandaş olarak bunu yapmayada hakları var sanırım saygı çerçevesinde...
Orada Mutlu olacağız kelimesi geçmediği için bu senin hezeyanın kusura bakma.Biz paramparça olsak mutlu olacaksınız yani. Insanliginiza sağlık
Ya birde Amerika da Fransa da terör olaylarından sonra hükümetin aldığı önlemleri halk desteklemiş...
Babababa....
Duyan da Hükümet sınırları kapattı, vizeyi zorlaştırdı, terör örgütüyle bağlantılı olanları sınır dışı etti de biz karşı çıktık sanacak.
Arttırın güvenlik önlemlerini, bizde bunu istiyoruz zaten...
Olsun duble yollar yapıldı iyi tarafından bak birazdaOrada Mutlu olacağız kelimesi geçmediği için bu senin hezeyanın kusura bakma.
Fakat şu da gerçek ki:
Siz insanların ölmesini bu kadar hafife almasanız ne oy verirsiniz ne savunursunuz.
Terörü lanetliyoruz deyince önlem alınıyorsa demek ofisimbizde önlem mi alınmış? ne alınmış?
sabrımızı sınamasınlar, Tr'nin gücünü test etmesinler, bizi bölemezler, amaçlarına ulaşamayacaklar bla bla bla.. ben bu cümlelerden bir önlem çıkaramadım parkon, varsa tut ucundan çekip çıkaralım beraber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?