• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

Allahım bizi neyle sınıyorsun?
Sanal alemde gördüğü her caps İ gerçek zannedenlerle mi???
Ya şunlara biraz düşünmeyi, araştırmayı öğret, yada banada bunların kafasından ver ki gördükçe sinirlerim bozulmasın....
Birde.....
Kakao ve Ben Kakao ve Ben , hükümeti sorgulayanlara " şerefsiz, hain" yazan capsi buraya koyup alıntıdır yazınca sen söylememiş mi oluyorsun?
Haddini bil!!!
Kible geç parkon. Nefes tüketme, elini yorma.

Olur mu? O capsler olmazsa nasıl millete çaktırmadan gerizekalı diyebilecek? Kendi dese banı yiyecek alnının ortasına. Ben işemedim, miki işedi diyerek diyor, diyeceğini. Bi akıllı o çünkü.

Demek istediklerini kendisi desin.Banlanir banlanmaz bu yonetimin kararidir da nice topicler boyle trol capsler yuzunden güme gitti.Ne gerek var yani.

1014476_1767643166855860_6888493743130153403_n.jpg

(ALINTIDIR)
Ah be kakao ne güzel senin kafanda olmak vardi şimdi hic biseyi sorgulamayan düsünmeyen gördüğü her capsi gerçek zannedip inanan öyle bi rahatlık ama maalesef ben böyle olamıyorum :)

Peki kakao, bu olaylar o ülkelerde, ne kadar sıklıkla olmuş?
Ayda 3, yılda 5 mi?
Biz sadece devletimize güvenmek istiyoruz..
Devlete güvenlik anlamında sırtımızı dayamak istiyoruz..
Vatandaş olarak bu hakkımız değilmi?
İnsanlar ölürken, şahıs savunmak cidden neye göre doğru?
Hani kurtuluş savaşı falan mı var?
İç savaşı bastıramayan, şehire inmiş eşkıyaya hoşt diyemeyen, halkını korumak konusunda yetersiz kalmış güvenliğide eleştirmek hakkımız değil mi?
Bu arada bu tip capsleri ergenler nette boşluktan yazıyor.. Yani sadece caps ile gaza gelmemek lazım.. Bir araştırmak bakmakta lazım.

terörle yaşamaya alışmalıyız diyen arkadaş çıkıp biz Avrupa değiliz diye savunma yapıyor, bunlar da "ımı ıvrıpılılır hiç biyli yıpmıyır" diye örnek gösteriyor.. bir uyuşun bari kendi içinizde anlaşın biz neyiz, Avrupa mı orta doğu mu?

şu meşhur "batı medeniyeti" işlerine gelince iyi işlerine gelince kötü bu capsi hazırlayanlar için...
ayrıca sen amerikada yaşadın galiba birebir bilirsin ikiz kuleler yıkılınca amerikan hükümeti yaptı diyen amerikalı bile çok oldu
gerçi tüm bunların bu konuyla ne alaksı var onu da anlamadım çünkü
kimse burda patlamayı hükümet yaptı demiyor ki, sadece bazı eksikliklerini dile getiriyor, vatandaş olarak bunu yapmayada hakları var sanırım saygı çerçevesinde...

Terör olaylarında en çok vatandaşı kaçırılan ülkeler Mısır, Türkiye, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri ve Filipinler oldu.

Bak, 2015 terör saldırıları istatistiğine ait görselde adeta parıl parıl parlayan ülkede yaşıyorsun.

Eklentiler

• terör-olayları.png
    terör-olayları.png
    33 KB · Görüntüleme: 108
Ya birde Amerika da Fransa da terör olaylarından sonra hükümetin aldığı önlemleri halk desteklemiş...
Babababa....
Duyan da Hükümet sınırları kapattı, vizeyi zorlaştırdı, terör örgütüyle bağlantılı olanları sınır dışı etti de biz karşı çıktık sanacak.
Arttırın güvenlik önlemlerini, bizde bunu istiyoruz zaten...

şu meşhur "batı medeniyeti" işlerine gelince iyi işlerine gelince kötü bu capsi hazırlayanlar için...
ayrıca sen amerikada yaşadın galiba birebir bilirsin ikiz kuleler yıkılınca amerikan hükümeti yaptı diyen amerikalı bile çok oldu
gerçi tüm bunların bu konuyla ne alaksı var onu da anlamadım çünkü
kimse burda patlamayı hükümet yaptı demiyor ki, sadece bazı eksikliklerini dile getiriyor, vatandaş olarak bunu yapmayada hakları var sanırım saygı çerçevesinde...

evet hala da aynı fikirde olanlar var.. bunu o dönemim hükümetinin hazırlayıp sadece savaş için yaptığını iddia ediyorlar.. 2001 de olan bir olayı unutmuyor adamlar, her yıl anma töreni hazırlıyorlar.. yeri gelince "biz Amerikayız", yeri gelince "canım Meksikadan kaç kaçak geçiyor biliyonuz mu" geyiği yapmıyorlar.. adamlarda 2001 de oldu bu olay, bizde ki gibi 5 ayda 3 saldırı falan gerçekleşmedi.. ha her zaman ki gibi skor bizimkilerin derdi, o ayrı.. bizimkilerin canı isteyince "burası Amerika değil", canı isteyince "ama Amerika'da bıdı bıdı bıdı"..

Biz paramparça olsak mutlu olacaksınız yani. Insanliginiza sağlık
Orada Mutlu olacağız kelimesi geçmediği için bu senin hezeyanın kusura bakma.
Fakat şu da gerçek ki:
Siz insanların ölmesini bu kadar hafife almasanız ne oy verirsiniz ne savunursunuz.

Ya birde Amerika da Fransa da terör olaylarından sonra hükümetin aldığı önlemleri halk desteklemiş...
Babababa....
Duyan da Hükümet sınırları kapattı, vizeyi zorlaştırdı, terör örgütüyle bağlantılı olanları sınır dışı etti de biz karşı çıktık sanacak.
Arttırın güvenlik önlemlerini, bizde bunu istiyoruz zaten...

bizde önlem mi alınmış? ne alınmış?

sabrımızı sınamasınlar, Tr'nin gücünü test etmesinler, bizi bölemezler, amaçlarına ulaşamayacaklar bla bla bla.. ben bu cümlelerden bir önlem çıkaramadım parkon, varsa tut ucundan çekip çıkaralım beraber..

Çok korkuyorum ben, çok.
Gelecek benim zihnimde çok karanlık oldu. Ya az önce kendi ölümümü değil en yakınımın ölümünü gözümün önüne getirdim. Ben ölürsem yine sıkıntı yok, ama geride kalmak çok zor. Ama üstüne getiremedim bile ya... Yok yok yok! Bunu kabul etmedi beynim. Bunu yaşasam başka ihtimal yok kesin deliririm ben. Ve bunu yaşayan 37 aile var şu anda. Onları anlamanın bir adım yakınına bile gelemedim. Ve şimdi başımız sağ olsun, Allah sabır versin bile diyemiyorum. Ya nasıl diyebilirim ki? O insanların başı cidden sağ olacak mı bundan sonra? Hiç sanmıyorum...
Ve geleceğime inancım azalmaya başladı. Neye, ne amaçla, kim için çalışıyorum ben dedim. Ölümün kol gezdiği bir ülkede yarına çıkacağının garantisi olmadığı bir ülkede neyin mücadelesini vereceksin ki?
Ve hala büyük bir şok yaşıyorum, biz Suriye, Libya ya da Mısır değiliz ya! Bizim ülkemizde bunların olması imkansız, olmamalı! Biz ne ara bu hale geldik diyorum. Hala kabullenemiyorum, ben buna alışamam arkadaşlar.
Çok da büyük hayal kırıklığı, korku, endişe içerisindeyim. Her defasında son bulmasını ummak ve her defasında yanılmak...
Peki bu elim olayın sorumluluğunu alacak, bir şeyler yapacak kişi ya da kurumlar hangileri? Suçlamıyorum, cidden artık bilmiyorum ben hiçbir şey. Bir şey yapmazsak değil bomba koymak, tanklarla, toplarla binaların arasında dolaşıp, milyonları öldürebilirler. Şimdi ben düşünüyorum, üzülüyorum, korkuyorum, alışmıyorum diye şerefsiz mi oldum? Böyle düşünenlere de ayrı bir yazıklar olsun.
Lütfen çaresizliği kabullenirsek felaketlerin ardı arkası kesilmeyecek, ne yapılabilir bilmiyorum. Ne olumlu bir adım, hangisi olumsuz olur fikrim yok. Ama elbet benden daha iyisi, iyileri vardır. Daha aydınlık zihinler elbet vardır. Ama lütfen bana dokunmuyorsa umrumda değil demeyelim. Ben telefonumu açmadı, 5 dakika geç kaldı, bugün de avm de olacaktı acaba bir şey mi oldu diye düşünmek istemiyorum artık ya! Siz de istemeyin, bu tür endişelerle yaşamak istemeyin ya.

bizde önlem mi alınmış? ne alınmış?

sabrımızı sınamasınlar, Tr'nin gücünü test etmesinler, bizi bölemezler, amaçlarına ulaşamayacaklar bla bla bla.. ben bu cümlelerden bir önlem çıkaramadım parkon, varsa tut ucundan çekip çıkaralım beraber..
Terörü lanetliyoruz deyince önlem alınıyorsa demek ofisimo_O

Back