• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

Olmadı işte maalesef. Meğer adamların niyeti Kürtleri temsil etmek değilmiş..
Meğer çözüm sürecinin amacı da pkkyı bitirmek değilmiş. Tam tersi güçlendirmekmiş değil mi? Kim tarafından? Saf masum hükümet tarafından.

Bir yerde herkes hükümeti suçluyor kimse hdpye birşey demiyor denmiş. Yahu neden desin? Hdp mi var ülkenin başında?

Herşeyi geçtim hdp nin sırtını yasladığı, hapse tıkması gerekirken tam tersi daha güçlendiren, müslüman görünümlü bir iktidar var. Hdp yi kazıması gereken meclise sokmuş ve terörü güçlendirmiş bir hükümet olarak öncelikli onlardır. Şimdi ben başımdakiler bunlara bir dur demiyor diye eleştirdiğimde otomatikman hdpyi mi korumuş oluyorum?

Bırakın Allah aşkına. Bir de buradan vebal almayın.

rabbim vefat edenlerin ailesine sabır versin.. umarım son olur..
lanetleyerek, kınayarak, üzülerek bir yere varamıyoruz..
içimizdeki gereksiz nefreti toprağa bırakmalıyız artık.. amerikada yada avrupada da bu gibi olayların olmasını şuan için örnek göstermek doğru değil.. O ölümde acıydı.. Bu ölüm+lerde.. Başka ülkelerde karşılaştırıp olayı acıyı olayı minumize etmek hoş değil..
3 ayda 3 bomba.. yayın yasakları.. haber alma hürriyetimiz elimizden alınıyor.. vatandaş olarak haber almaya, birşey öğrenmeye dilenir olduk..

-bomba patladı
-olabilir sen survivor izleyeceksin.
-tamam

Bu akan kanlar hiç akmasın diye barış yolu ile halledelim ne sorununuz varsa diyen, kan akmasın diye elinden geleni yapan hükümetin o politikasını görüp " şerefsizlik" addeden şerefli! zaddelere dikkat edin, " yeter ki ak parti gitsin" diye pkk uzantısını desteklemeyi, pkk kanallarında, pkk nın acılarını anlatan chp ye oy vermeyi o şereflerine! sığdırıp, başkalarına şerefsiz derler.
Hdp yede, CHP yede oy vermedim.
Çözüm sürecine de destek olmadım.PKK yıda lanetledim.
Şimdi ben hükümetten hesap sorabilir miyim sayın üye?

ha alttakide alıntı ******

Ağır konuşacağım kimse kusura bakmasın
Başkenti koruyamayanlar diye başlayan cümlelerle Hükümete ve MİT'e saldıran geri zekalılar O çok büyük gördüğünüz Amerika'nın göbeğinde gökdelen patlattılar binlerce insan öldü. Bir tane Amerikalı çıkıp devletini suçlamadı. Hani CIA dünyanın en iyi istihbarat servisi ya...
Fransa'nın göbeğinde patlama oldu ve bir tane Fransız çkıp devletine sövmedi. Peki onlar ne yaptı? Birlik oldular, bir hareket ettiler ve hükümetlerinin aldığı kararların arkasında durdular Ama tabi bu ülkeler ile aramızda kocaman bariz bir fark var...
Bizim ülkemizde şerefsiz hain çok...
Evet Amine biz gerizekaliyiz. Ben demiyorum o diyor diyerek yine bir hakaretle karsimizdasin. Sasirtmadin

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu "özerklik olur ama yöntem bu değil" dedi.

Akp de bu o zaman
lan kimin toprağını peşkek çekiyorsun.ahhh ahhhh geçen diriliş erturul ekibini görnek için izdiham çıkaran çirkefleşen insancıklar keşke gelseler birleşsek ama nerede

Kimsenin kimseyi kandırdığı yok.
Bu akan şehit kanlatı bu akan öadum kanları akmasın diye barış yoluyla halledilmel isyedi devlet amaaa işte kandan beslenen ve hükümey gitsin isterse ülke batsın diyenler anlamaz kan akmasın çabasını...

Kinandiginda geri gelmiyor gidenler bugun bize birsey olmadi yarin ne olacagi mechul..hukumeti bu konuda elestirenlere kizanlar muhalefeti suclamaya calisiyor sizde ayri bir dunyadasiniz yeterki hakli olun nasil bir ego bu arkadas biz desteklemiyoruz hicbir partiyi sadece hepsi bir olsun artik olanlara bir dur desin

Bu akan şehit kanları bu akan madum kanları akmasın diye barış yoluyla halledilmek istedi devlet amaaa işte kandan beslenen ve hükümet gitsin isterse ülke batsın diyenler anlamaz kan akmasın çabasını...

Bende bu hükümet destekçisiydim nalet olsun ki ama artık tövbe... yapmayın etmeyin hiç mi görmüyorsunuz , çözüm süreci dediler olmadı dalga geçer gibi çıkıpda biz zaten çözüm sürecinde silah depoladıklarını biliyorduk dediler , o kadar askerimiz, teröristlere bir kurşun sıkamadan döşedikleri mayınlar yüzünden öldü, bi zamanlar desteklediğim partinin seçmenınden nefret ediyorum ya nasıl bu kadar körsünüz , Allah hidayet versin size açın gözlerinizi, illa sizin ya da yakınınızın mı ölmesi gerekiyor anlamanız için , yazık günah ya...

Evet Amine biz gerizekaliyiz. Ben demiyorum o diyor diyerek yine bir hakaretle karsimizdasin. Sasirtmadin
bak sen yerçekimli karanfil konunun başından beri etmediğin laf kalmadı ne bana nede burada ak partiye oy verdiğini söyleyenlere ne insanlığımız kaldı ne vicdanımız bunları senmi söylüyorsun çelişme lütfen kendinle -cümlenin tamamına değilde neden oradaki en olumsuz cümleye takıldın -o kelimeyi kaale alarak bile paylaşmadım tamamında idi aklım yazının - artı sadece bu forumdakilere atıfta bulunmadım ben söylemedeim o söyledide değil onu direk alıntı yazmadan paylaşsam senin sözleri değil olacaktı ki buda etik değil zaten alıntıları bu şekilde paylaşmak gerekmiyor mu ? beynim uyuşuk kalbim sıkışık hakikatn üzüntümü tarif edecek bir kelime cümle yok -okuduklarımn arasına sıkıştırılmış hakaretleri inan görmüyorum amacım ne seni ne bi başkasını yaralamak değil -dediğim gibi sizler yazana kadar orada g.z yazdığının farkında bile değilim cümlenin genelinde idi aklım (kontrollü olmam gerekiyormuydu evet gerekiyordu

Ayy ben bunu yapmadım ay şunuda yapmadım aman bunuda ben yapmadım şimdi herkesi eleştirme hakkım varrrrr
PÖFFF
yaw he he
Aynı fetö medyası ya
At kafadan tutarsa

bak sen yerçekimli karanfil konunun başından beri etmediğin laf kalmadı ne bana nede burada ak partiye oy verdiğini söyleyenlere ne insanlığımız kaldı ne vicdanımız bunları senmi söylüyorsun çelişme lütfen kendinle -cümlenin tamamına değilde neden oradaki en olumsuz cümleye takıldın -o kelimeyi kaale alarak bile paylaşmadım tamamında idi aklım yazının - artı sadece bu forumdakilere atıfta bulunmadım ben söylemedeim o söyledide değil onu direk alıntı yazmadan paylaşsam senin sözleri değil olacaktı ki buda etik değil zaten alıntıları bu şekilde paylaşmak gerekmiyor mu ? beynim uyuşuk kalbim sıkışık hakikatn üzüntümü tarif edecek bir kelime cümle yok -okuduklarımn arasına sıkıştırılmış hakaretleri inan görmüyorum amacım ne seni ne bi başkasını yaralamak değil -dediğim gibi sizler yazana kadar orada g.z yazdığının farkında bile değilim cümlenin genelinde idi aklım (kontrollü olmam gerekiyormuydu evet gerekiyordu
Ettigim beddualari hakaretleri getir bekliyorum. Gerisini okumadim kusura bakma

Ooo beyazgri hoşgelmişsin. Bu kaçınci 2. Üyelik

Etrafınızda bu acı olay hakkında konuşurken, pkk itlerine tek laf etmeden;
" Bu ne bea türkiye yaşanmaz oldu "yada " yeter bea buna alıştırmaya çalışıyorlar" yada " hükümet istifa" vb gibi konuşan kim varsa bilinki bomba patlaması, terör, ölenler hiççççç umurlarında değil. Onların tek derdi AK parti hükümeti..
ANKARA da 6 ayda olan patlama PARİSTE BİR GECEDE OLDU.
ABD de ikiz kuleler havaya uçuruldu, en büyük eyaletinde bombalar patlatıldı, oentagon binası bile patlatıldı.
ABD dünyanın en iyi istihbaratına sahip olduğunu, en güçlü olduğunu söyler ama ortada.
Avrupa da bir gecede olan patlamalar ortada.
Dünyanın hiçbir yerinde % 100 güvenlik yoktur.
Hele hele şuan ki ortadoğu coğrafyasındaki bir ülkede % 100 güvenlik imkansızdır.

CHP milletvekilleri pkk kanalında pkk lıların çektiği acıları anlatıyor.
Başka bir chp milletvekili patlama sonrasına ait sansürsüz parçalanmış insan bedenleri resmi paylaşıyor.
FETÖ medyası yalan ve kışkırtıcı haberlerle dolu. ( türgev mesaj yolladı haberi gibi)

VATANINI SEVEN KARDEŞLERİM UYANIK OLUN . PKK DOĞUDA BİTMEK ÜZERE. TÜRKİYE 40 YILA YAKINDIR UĞTAŞTIĞI TERÖRÜ BİTİRMEK ÜZERE. BİRİLERİ BUNDAN RAHATSIZ. AMAÇ ÜLKEYİ KARIŞTIRIP DEMİRTAŞIN AYLARDIR İSTEDİĞİ GİBİ, HENDEKLERİ ÜLKENİN HERYERİNDE KAZDIRMAK VE DEVLETE SAVAŞ AÇTIRMAK.

Yeni bir deviremedikleri hükümeti ayaklanma ile devirme girişimi başlatma sevdasındakilere karşı uyanık olun.

Evet canlarımız yanacak ., pkk itlerinin sonunu geldiğini gördükçe, daha fazla sivillere saldıracaklar ama sonunuz GEL Dİİİİİİİ..
Gelecek nesillerinde başına bela okamayacqk bu pkk itleri, kökleri kazınacaaaaakkkkk.
----------------------------------------///-//////
Evimiz 1 yılda 3 kez soyulsa birlik olmaz zaafiyet yoktur diyen güvenlik görevlisinin ağzını yüzünü kırarız Amine.
Ülkesine bir şeyler katmak istedi?
Ne mesela?
Basın hürriyeti? Iıhhh
Demokratik Anayasa? Iıhhh
Yargı bağımsızlığı? Iııhhh
Ekonomik gelişme? Ihhhh İnşaat sektörü patlayınca göreceğim Türkiye büyük ekonomi oldu diyenleri. Gene çıkarlar faiz lobisi falan derler.
Gel biraz da dış politikaya bakalım;
Bundan çok değil 3 4 sene önce bu PYDnin ağababaları Ankarayı uğrak yeri yapmışlardı. Bugün mü öğrendiler PYD terör örgütüdür?
O yıllarda Osloda görüştükleri, Sayın Öcalan dedikleri adamların da PYD ile görüştüklerini PYDnin bizzat Öcalanın emri ve isteği ile kurulduğunu bilmiyorlar mıydı?
Gelelim büyük düşman İsrail'e...
One minüt diye çıkışlar yapıp mayınları o adamlara temizletmedik mi?
Orta Doğuda olanların TCde de yaşanacağı tamamen bir AKP boogymanidir.
TCnin o ülkelerle uzaktan yakından alakası yok.
Bu aman sesinizi çıkarmayın aman ha bize de demokrasi getirmesinler korkutmasını anlamıyorum.
Zaten en başından buna imza atılmadı mı?
O BOP Orta Doğu paylaşılmadan ve parçalanmadan nasıl olacaktı?
Suriyede hata yapıldı Amine. PKK ile de hata yapıldı.
Sırf oy kaybı olmasın diye mayınlanan yollar görmezden gelindi, bunu siz de biliyorsunuz.
Hiç boşuna kandırıldılar demeyin, adamlar yazık olmasın diye gömemediler o mayınları, patlatacakları belliydi.
O zaman sessiz kalınan o mayınlar ve hendekler şimdi bize patlatılan otobüs olarak geri dönüyor.
Bu hayali bir düşmanın oyunu değil kötü iç politikanın suçu
Bu arada benim şirazen sağlamdır ya kayana değil kaydırana bakmak lazım

marily bilirsin senin yazdıklarını eleştirilerini dikkate alırım çünkü yiğidi öldürür hakkını yemezsin -yani en azından gördüğüm kadarıyla öylesin, ara ara diğer aydınlarla!!! bir olup şirazen kaysada -yorumların bana çok şey katar ...
ülkemiz evet yanlış politikaları olmadı değil oldu ama bu mesele 13 -14 yıllık mesele değil evet erdoğan başlarda tamda onların istediği gibiydi -tamda onların istediği gibi hareket ederek başladı bu oyuna ama sonra baktılarki Erdoğanın planları başka -DUR dediler durmadı ama ülkesine bişeyler katmak istedi yok olmaz dediler siz bağımsız gibi görünen bağımlı bir ülkesiniz ve bu boyunduruktan çıkmanıza izin vermeyeceğiz -e çıkmamızda sancılı oluyor çok canlar yanıyor malesef ,mideme koca bi taş oturdu sanki -evet sorguluyorum kendimi -varmı bi payım -doğru gördüklerim yanlışmı acaba diye-acaba baktığım pencereyi değiştirmelimiyim-ama oşmuyor emin ol deniyorum ama kafamda hiç bir çerçeveye otutamıyorum muhalif pencereleri -hep tutarsız geliyor -samimi gelmiyor-inan bak eğer inancım olsun 1 dakika düşünür müyüm sanıyorsun-sen ben yok marily Türkiyemiz var ve sen ben ve diğerleri hepimiz burada okuyor yazmaya çalışıyorsak doğruyu bulmak için çabalıyoruz -buradaki her yazanın görüşü çok değerli emin ol benim için hadsiz ve edebsizler dışında ,ülkemiz zor bi coğrafyada tam ortada önemli bi konumdayız ve evet ortadoğuya ne yapıldı ise bizim ülkemizdede yapılmak istenen o -birlik birlik derken kastım bu evet eleştirelim bak çok doğru yazan muhalif görüşlerde var evet sınırlar kapatılmalı artık ülkemiz geleceği için vb.öneriler ancak hükümet istifa demek şu anda söylenecek en son söz-şu an tek ses olup o lanet teröre karşı tek el tek yürek olmak -daha şu sitede bile kaç tane var o pkk örgütünü vb. örgütleri destekleyen isim vermeme gerek yok onları hepimiz biliyoruz ve şimdi çıkıp biride teröre lanet demiyor hepside hükümet istifa diyor neden çünkü kovanlarına çok fena çomak sokuldu ve o çomak daha bi yerlerine girecek haberleri yok !!!

evet hepimiz biliyoruz hainleri ancak sizin bildiğiniz bi başka tabi -öyle olsun madem

Bu akan şehit kanlatı bu akan öadum kanları akmasın diye barış yoluyla halledilmel isyedi devlet amaaa işte kandan beslenen ve hükümey gitsin isterse ülke batsın diyenler anlamaz kan akmasın çabasını...
Sizi alıntılıyorum ama benzer fikri savunan herkese soruyorum.

Bu insanlar hiç nedensiz hükümetin gitmesini neden istesin? Kişisel olarak ne gibi problemlerimiz olabilir hükümetle. Aman gitsin de isterse ortalık kan golü olsun diyecek kadar neye kinlenmiş olabiliriz?

Saçmalıyorsunuz gerçekten. Yahu hükümet yetersiz, asli görevlerinden biri olan sükunet ve güven ortamını saglayamıyor. Bu durumda bizim onu suçlamamız neden hükümet gitsin de nasıl giderse gitsinci yapıyor ben bunu anlamıyorum.

Bu akan şehit kanları bu akan madum kanları akmasın diye barış yoluyla halledilmek istedi devlet amaaa işte kandan beslenen ve hükümet gitsin isterse ülke batsın diyenler anlamaz kan akmasın çabasını...
domuz sürüsüyle dost olunurmu.senin desteklediğin hükümet bunu bilmiyormu.bir verme bin ister diye bi ata sözümüz var.önce meclise girmek istediler girdiler şimdi toprak istiyorlar.yarın çocuğun altıda marşını okuyacağı bir bayrağın bile olmayacak.biz kendimizi boşa yoruyoruz.sizdenden sorsun ölenlerin hesabını rabbim.

Back