- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 31
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aynen öyle. Ne zaman hükümeti savunan birini görsem neden diye sorduğumda "kime oy verelim bahçeli yaşlandı kılıçdaroğlunda liderlik vasfı yokBu ülkenin başına geçmeyi biliyorsan yönetmeyide korumayıda biliceksin beceremiyorsan istifa eder gidersin. Ama altarnetif yokdu dimi o zaman padişahım çok yaşa demeye devam.
Bize hiç birşey olduğu yok burda iki satır yazar unutur gideriz peki o ölenlerin aileleri ne olucak vah ki ne vah...
bu gemı batalı cok oldu ve sızın sayenızde kurunun yanında yaşta yandı hala hangi yüzle gelebılıyorsunuz bu konulara ben sızın yuzunuzden evden korka korka cıkmak zorundamıyım oncekı 2 patlamadan kılpayı kurtulduk bugunkunede ben üşendiğim için evden cıkmadımda ordan yırttım hadi bi yürüyün gidin ordan hala hala hala savunuyosunuz yettiniz artık be!Bu gemi batarsa hepimize olacak olanlar ama anlayamiyoruz bunu... birbirimizi yemekle mesguluz.
Yeni mi yasaklanmis tantanis?Ben iki saattir giremiyorum.Twittera erişim yasaklanmış.
Yok o civarda bir süredir yasak karanfil.Yeni mi yasaklanmis tantanis?Ben iki saattir giremiyorum.
Bilmem ben kullanmıyorum arkadaşım söyledi yasaklandı diye. Doğrudur daha erken de olabilir. Facebook falan da yasak mı?Yeni mi yasaklanmis tantanis?Ben iki saattir giremiyorum.
Facebook'a girebiliyorum ben. Ama aşırı yavasBilmem ben kullanmıyorum arkadaşım söyledi yasaklandı diye. Doğrudur daha erken de olabilir. Facebook falan da yasak mı?
çok güç hesaba girmek yavaşladıBilmem ben kullanmıyorum arkadaşım söyledi yasaklandı diye. Doğrudur daha erken de olabilir. Facebook falan da yasak mı?
çok güç hesaba girmek yavaşladı
bu gemı batalı cok oldu ve sızın sayenızde kurunun yanında yaşta yandı hala hangi yüzle gelebılıyorsunuz bu konulara ben sızın yuzunuzden evden korka korka cıkmak zorundamıyım oncekı 2 patlamadan kılpayı kurtulduk bugunkunede ben üşendiğim için evden cıkmadımda ordan yırttım hadi bi yürüyün gidin ordan hala hala hala savunuyosunuz yettiniz artık be!
Ne diyor Dede Korkut ;
“Kahpe içerden olunca Kapı kilit tutmaz oğul !
Halk içinde bozgunluk yapan Haindir oğul !”
hem içerdeler hem dışarda ALLAH cc en doğruyu bilir YA KAHHAR !!!
Seçmen kitlenizin mitingde "kıskananlar çatlasın" diye slogan attığını düşününce bu yorumunuz beni hiç şaşırtmadı
valla ben soylıyım sen ister tınla ister tınlama bana yada cevremden bırıne bı zarar gelırse ben hakkımı benım guvenlıgımı saglayamayan ınsanlara oy verenlere asla helal etmıyorum ASLA!
Bir Ankara'lı olarak ayrıca üzüldüğüm hadise.Tüm akrabalarım orda.
Hele ki facebookta güvende olduklarını bildirdiler ya, o bile o kadar acı birşey ki inanın can'a değince bambaşkaymış.
Bir yeğenimden haber alamadık, epey sonra aldık.diğer patlamada ordaydı ama şükür birşey olmamıştı şimdi de iyi(nasıl iyi tartışılır)
Ülkeyi pamuklara sarmasalar dahi en azından biraz güvenlik yeterli.
Birde cehaletime verin;
Patlamayı x yada y üstlenince ceza veriliyor değil mi?
Neyse bende o cezadan verip "kınıyorum."
Neyin tınn'ı bu? Bugün yine can pazarı yaşanmış bu memleketin başkentinde, neyin tınn'ı bu? Bir de oh olsun diyin bari. Ateş bir gün sizin evinize düşerse - ki aklı olan bunun çoook olası olduğunu anlayabilir - o zaman da bu kadar rahat olacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?