- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ve sen öyle yaşamaktan memnundun demek..
Yahu benim dershanemin önünde 70 yaşındaki Sendikalı amcaya gaz sıkarken, durun öldüreceksiniz diye bağırdık diye sınıfımıza camdan gaz fişeği attılar, ölüyorduk.
Adam 70 yaşında yahu, Hükümeti devirmeye gidiyorum dese Bursa'ya varmadan tansiyonu çıkar zaten.
Ölüyorduk yav.
Sınıfta astımlı kız vardı, ambulans giremedi sokağa. Kızın çantasında Allahtan ilacı varmış. Olmasa belki ölecekti.
Şaka gibi yemin ediyorum.
Bana dokunmayan yılan diyorsunuz yani?Teröristler önce dagdaydi simdi ta içimizde sebep olanlar utansin.ölenlere rahmet diliyorum kalanlara da sabır...
Hep oldu hep olacak bunlar karanfil.Çok acı gitti yavrular anaların yüreği yandı.Sonda olmayacak bu.Bu yüzden birbirine girmenin gerçekten anlamı yok.Siyaset yapıyorsunuz diye bagiranlar genelde kendi siyasisini korumaya çalışanlar oluyor. Sekil 1 a.
Basa mhp gelsin super olurdu chp gelsin mukemmel olurdu diyen yok. Güvenliğimizi saglayin yeter demeyi siyaset gormek de zurnanin zirt dedigi yer artik
Eline saglik...Dediler ki baris gelicek ulkeye, dediler ki daglarda mayin kokusu yerine tazecik acmis cicekler kokacak. Dediler ki artik analar aglamayacak, sehitler gercekten ölmeyecek.Analar evlatsiz, cocuklar babasiz, kadinlar sevgisiz kalmayacak. Dediler ki dagdakilerde bizim.Biz kardesiz dediler kardesi kardese dusman etmisler biz yillardir kus olan kardesleri baristiracagiz dediler. Kandirdilar hepimizi, ahini aldilar ici yanmis insanlarin. tekrar tekrar mezara koydurttular sevdiklerimizi, kanayan yaramizi utanmadan yine kanattilar. Barisalim derken kimse bize hic birsey sormadi. Onlar soyledi biz dinledik.Onlar konustu biz sustuk biz kimmiyiz biz sehit yakinlari. İcimiz feryat figan yangin yeriydi oysa. Oysa en cok biz konusmaliydik. Baris yuregi bu atesle yanmamis insanlarin vicdanlarina kaldi. Bu gun bu haldeysek onlar yuzunden. Bu bir kardes kavgasi degil teroru ne zaman kardes yaptik onlar kalles kalles. Her seyi bildik herseye yetti aklimiz bir bunu bilemedik. cozum cozum diye öldük gormuyor musunuz? Ortadogu denilen o lanetlenmis cografyadan nefret ediyorum. Eger imkanim olsa ikinci bir cin seddi insa eder butun baglantimi keserim orayla. Bir kus dahi giremez. Eger imkanim olsa o riyakar avrupa, amerika ve rusya ile butun baglantilari keserim ekonomi batsin umrumda olmaz acliktan ölmeyiz ya. Bahceme sogan eker ekmege katik ederiz hic bir sey olmaz. Sonra ulke icinde ki tum vatan hainlerini suc islemis islememis diye ayirt etmeksizin pkk ya destek veren her kim olursa olsun dogru kodese hemde onlari oyle devlet imkanlariyla beslemeden. olmeyecek kadar su ölmeyecek kadar ekmek. Can vermeyi bile haketmiyorlar. Alin size cozdum yuz yillik meseleyi ne oldu isinize mi gelmedi fakir ama huzurlu bir ülkede yaşamak.
Tarih ve tekerrür.İtaat edeceğiz onlara tıpkı 13 sene evvel gibi.. Eğer etmessen sana huzur yok diyorlar efide..
Ezber terorle mücadelemizde kararliyiz haa bide kıniyoruz ama malesef ne vefat edenleri geri getirebiliyoruz nede bu eylemleri engelleyebiliyoruz biz koskoca Türkiye Cumhiriyeti olarak bu kadarmı yetersiziz çok aci hemde çokEfkan Ala ya zerre kadar inanmıyorum güvenmiyorum. Söyledikleri nedir Allah aşkına. ''Terörle kararlı mücadele ''...
Ne alaka terörün bu seviyeye gelmesine sebep olanlar utansin vicdan azabı ceksinBana dokunmayan yılan diyorsunuz yani?
Şu mesajda şu sayfada dursun.Her sayfaya koysan yine cevap verecek kimseyi bulamazsın.
13 sene önce tüp gaz kuyruğu yoktu, yağ kuyruğuda yoktu.. Onlar 80 ihtilali sırasıydı yani, 36 sene öncesi.. Şimdi bazılarının ağzına gereksiz laf vermeyelim. 13 sene öncesi tü kaka idi, halbuki onları çoğu hatırlamıyor yada hatırlamak istemiyorlar. 1992 de refah-yol ile bozulan denge bir türlü kendine gelemedi.. 1997 de apo nun yakalanması hangi hükümet zamanı imişti? Dsp.. Yani arkadaşların işine gelmiyor bazı şeyler..13 sene önce bir elimizde mızrak kıçımızda yaprak dolanıyorduk herhalde.
Yahu tüp gaz kuyruğu vardı yağ kuyruğu vardı.
En azından Morg kuyruğu yoktu.
peki bizim çözümlerimizi çöpe atın haklısınız belki de ....Ya tamam kabül dış güçlerin oyunu.
Çözüm ne diyorum çözüm yok itaat edilecek diyor.
Madem çözüm yok o zaman bir ülkeyi yönetmek için o koltukta oturmayacak.
Hiç unutmam apo yakalanıp kalemi kırıldığında arkadaşımın dedesi sevinçten hüngür hüngür ağlamıştı çocuk gibi. Sonra ne oldu? Dedecik vefat etti ama bebek katili bir eli yağda bir eli balda yaşıyor.13 sene önce tüp gaz kuyruğu yoktu, yağ kuyruğuda yoktu.. Onlar 80 ihtilali sırasıydı yani, 36 sene öncesi.. Şimdi bazılarının ağzına gereksiz laf vermeyelim. 13 sene öncesi tü kaka idi, halbuki onları çoğu hatırlamıyor yada hatırlamak istemiyorlar. 1992 de refah-yol ile bozulan denge bir türlü kendine gelemedi.. 1997 de apo nun yakalanması hangi hükümet zamanı imişti? Dsp.. Yani arkadaşların işine gelmiyor bazı şeyler..
Hatta daha iyi koşullarda yaşıyor 13 yıl öncesine göre..Hiç unutmam apo yakalanıp kalemi kırıldığında arkadaşımın dedesi sevinçten hüngür hüngür ağlamıştı çocuk gibi. Sonra ne oldu? Dedecik vefat etti ama bebek katili bir eli yağda bir eli balda yaşıyor.
peki bizim çözümlerimizi çöpe atın haklısınız belki de ....
sizin çözümünüzü duymak istiyorum-tamda şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?