- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bırak ya ne cevabı verecen.ama cevap sadece bizden beklensin ? o mesaja cevap verilmesin !!!ama benim bu mesajıma cevap verilsin --ama ama ben bu mesajıma cevap yazana cevap yazmayacağım
yazık çok yazık,biliniyordu demek kiEvet bu özel bir üni nin öğrencilerine gönderdiği mesaj facebookta gördüm bende
Yada olan masum vatandaşımıza oluyor diyip işin içinden sıyrılanlara alkış tutalım...Kimsenin kölesi olmak için kazanılmadı bu vatan. Köleliği kabul etseydik yıllar önce kabul ederdik.
Cümlenin özü elimizden bir şey gelmeze çıkıyor. Erkan ala gibi sadece kınayalım.
Siyaset yapıyorsunuz diye bagiranlar genelde kendi siyasisini korumaya çalışanlar oluyor. Sekil 1 a.Gene mi dış mihraklar arkadaşım.Olur mu ? Cici refah güvenli ülkeler onlar.Hep iltica edecez onlara.
İtaat edeceğiz onlara tıpkı 13 sene evvel gibi.. Eğer etmessen sana huzur yok diyorlar efide..Gene mi dış mihraklar arkadaşım.Olur mu ? Cici refah güvenli ülkeler onlar.Hep iltica edecez onlara.
Yahu benim dershanemin önünde 70 yaşındaki Sendikalı amcaya gaz sıkarken, durun öldüreceksiniz diye bağırdık diye sınıfımıza camdan gaz fişeği attılar, ölüyorduk.Ya 'Duran adam' protestosuna bile tazyikli su ile, tanklar ile girdiler. Divan otelin icine biber gazi attilar. Herseyi gectim, cenazeye bile tanklar ile girdiler.
Ve bunu onlarda cok, cok iyi biliyor ama islerine gelmiyor. Simdiye kadar hep 'bana dokunmayan yilan bin yasasin" fikriydi. Üstelik zaten yilan "onlar"a dokunuyordu. Onlarda hak ediyor. Bir kesimin kin ve nefretinden dolayi bu noktaya geldik. O yilan artik hepimize dokunuyor.
Yooo çözümü var israile,, ABD ye Rusya ya boyun eğmek..Kimsenin kölesi olmak için kazanılmadı bu vatan. Köleliği kabul etseydik yıllar önce kabul ederdik.
Cümlenin özü elimizden bir şey gelmeze çıkıyor. Erkan ala gibi sadece kınayalım.
İtaat edeceğiz onlara tıpkı 13 sene evvel gibi.. Eğer etmessen sana huzur yok diyorlar efide..
Her sayfaya koysan yine cevap verecek kimseyi bulamazsın.Şu mesaj şu sayfadada dursun.
Ve sen öyle yaşamaktan memnundun demek..13 sene önce bir elimizde mızrak kıçımızda yaprak dolanıyorduk herhalde.
Yahu tüp gaz kuyruğu vardı yağ kuyruğu vardı.
En azından Morg kuyruğu yoktu.
evet anlayamayız birbirimizi bundan eminim ancak yinede kendimi ifade edebildiğim kadar edeceğim ;Gölgede düşman görmekten vazgeçin. Kimse yakmadı o bombanın pimini. Eğer büyük abilik oynayacaksan, kapını kilitlediğinden emin olacaksın. Hele de Orta Doğu'da.
Peki göz yummayalım, tamam. Ben hatalıyım. Peki ne yapalım? Sen söyle? Nasıl hesap soralım?
Kusura bakma Amine ama sizleri anlamam mümkün değil. Çünkü söylediğiniz aman zeval gelmesinden öte bir anlam taşımıyor.
Evet bulamaz çünkü o arkadaşı kimsenin ciddiye aldığını sanmıyorum. Kendisini az çok tanırız.Her sayfaya koysan yine cevap verecek kimseyi bulamazsın.
Güleceğim ama gülemiyorum acımız var. Evet kakaocuğum haklısınYooo çözümü var israile,, ABD ye Rusya ya boyun eğmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?