• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

13 sene önce tüp gaz kuyruğu yoktu, yağ kuyruğuda yoktu.. Onlar 80 ihtilali sırasıydı yani, 36 sene öncesi.. Şimdi bazılarının ağzına gereksiz laf vermeyelim. 13 sene öncesi tü kaka idi, halbuki onları çoğu hatırlamıyor yada hatırlamak istemiyorlar. 1992 de refah-yol ile bozulan denge bir türlü kendine gelemedi.. 1997 de apo nun yakalanması hangi hükümet zamanı imişti? Dsp.. Yani arkadaşların işine gelmiyor bazı şeyler..

Misal olarak verdim ben örneği bayan şu an uzay çağındaymışız gibi sürekli bizden öncesi kafasında.

Terör akpden once de vardi evet. Ama 2002 de ne haldeydi , simdi ne halde , cozum sureciyle ne hale gelmis anlayabilecek kapasiteniz vardir diye umuyorum.

Terorist yuvası bir komsun varken sinirlarini daha dun kapatmissin mesela. Kac canli bomba girdi suana kadar mechul.
Sonra ama her yerde oluyor bu saldirilar onlara hayran kaliyorsunuz bla bla bla. Tamam yaaa her yerde oluyormus. Iste simdi rahatladım.
Teror Akp den once dağdan şehre inemezlerdi Asker Polis gorünce sinecek delik gezerlerdi ama şimdi adamlarda ozgüven tavan yapti goğüslerini gere gere gerillayiz deyip geziyorlar daha acisida meclisdeki pkk lilar askerime polisime tokat atiyor ve benim vergimle maaş alıp sonuna kadar pkk yi savunuyor buyrun işin içinden siz çıkin

Benim anladığım ülke yönetmek satranç oynamaya benziyor. Yaptığın hamlenin sonucu hemen görünmüyor bir iki belki on hamle sonrasını hesap etmek gerekirdi. Elinde o kadar kaynak, güç olan hükümet de bilmeliydi böyle olabileceğini. Şimdi biz neye nasıl bir çözüm getirebiliriz ki? Şah sesini duyar gibiyim.. Bir an önce düzeltmek gerek ama nasıl? Keşke biz bilebilsek.

Hiç unutmam apo yakalanıp kalemi kırıldığında arkadaşımın dedesi sevinçten hüngür hüngür ağlamıştı çocuk gibi. Sonra ne oldu? Dedecik vefat etti ama bebek katili bir eli yağda bir eli balda yaşıyor.
Ne şerefsizlik ne şerefsizlik!!! (Affedin)

evet anlayamayız birbirimizi bundan eminim ancak yinede kendimi ifade edebildiğim kadar edeceğim ;
birincisi sana hatalısın demedim hak arama konusunda evet haklısın dedim ,evet oturup dinlemeliler kim ne istiyor muhalifler neden muhalif -nereye gidiyorum bu halk vatandaş ne istiyor -bu forumun bile takip edildiği olasılığı çok yüksek çünkü devlet uyumaz ,heleki internet ortamı bi çok insanın rengini rahatça belli ettiği bi yer ve iyki de öyle bir yer
ve çoğu pislikte bu vesileyle temizleniyor belkide !!!
evet belkide o pimi kendimiz çektik bi başka mesajımda demiştim adam sandım eşeği diye başlayan-(ancak yinelemekte fayda görüyorum tepki asla kürt arkadaşlara değil )
ancak tekrar soruyorum bu kadar ülke her şekilde neden TÜRKİYE'YE düşman marily neden Türkiye'de olan her türlü kötü haberin bi tarafından tutup sallıyorlar veya neden bu kadar düşmanlık ediyorlar
Neden düşman biliyor musun? Öyle AHaber'de döndüğü gibi büyük ülke olduğumuz için falan değil. Orta Doğu'nun dominat ülkesi değiliz, küçük bir ülke de değiliz, tam tersine önemli bir konumdayız.
Ama dedikleri gibi Büyük Ülke olduğumuz için bize düşman değiller.
Bize düşman da değiller aslında. Yani değillerdi.
Suriye'nin iç işlerine bu kadar fütursuzca karışmasaydık, en azından bu kadar göstere göstere yapmasaydık, şu anda duruma göre mevzi alabilecek konumda olurduk
Ama Kardeşim Esad Düşmanım Esed'e dönünce ki Esad'ı savunacak değilim ama Esad hep Esaddı, işin boyutu kaçtı.
Bize neden düşmanlar biliyor musun?
Sınırın açık Amine.
Giren ÖSO militanı mı IŞİD militanı mı PKK militanı mı? Hak getire?
Orta Doğu bir bataklık.
Teklifsizce giren boğulur. Yav ABD'nin Afganistan belasından sonra girmeye cesaret edemediği bir bölgeden bahsediyoruz.
Neden bu kadar ülke bize düşman biliyor musun? Çünkü her şeye karışıyoruz.
He karışmasına karışalım tabii Misal ABD de AB de karışıyor, ama biz coğrafi olarak onlardan şanssızız.
Rusya'yı savunmayacağım. Zira kendisinden pek de hoşlaşmam. Bana göre Putin az biraz delidir. Suriye sevdası da meşhur sıcak denizlere inme politikasının bir yansıması zaten.
Ancak.
Şöyle bir gerçek var:
Orada yeni bir El Kaide var, IŞİD. Biz sırf IŞİD Esed muhalifi diye, görmezden geldik, onları bir grup öfkeli genç yaptık. IŞİD'ın El Kaide'den sonra palazlanmasına izin verilmeyeceği açıktı. Biz görmezden geldik ve PYD'nin açık bir müttefik olmasına izin verdik.
Bak açık, dedim. Yoksa PKK'yı kimler besliyor, biliyoruz.
Eğer Orta Doğu'da sen doğru mevziyi almazsan alacak olan bulunur. Biz IŞİD Esad'la savaşıyor diye görmezden gelince bizim boşluğu da PYD doldurdu.
He düne kadar PYD ile de bir sorunumuz yoktu, Suriye'de. PYD ÖSO'nun ayağına taş atınca işler karıştı. Kısacası Amine, iş AHaberin dediği gibi olmaktan biraz uzak.

Son düzenleme:
Ne diyor Dede Korkut ;
“Kahpe içerden olunca Kapı kilit tutmaz oğul !
Halk içinde bozgunluk yapan Haindir oğul !”

hem içerdeler hem dışarda ALLAH cc en doğruyu bilir YA KAHHAR !!!
Valla cuk diye oturdu yazdiğiniz kahpede içimizde hainde.

Ya güldürmeyin insanı şimdi abdye israile boyun eğmiyoruz öyle mi? Bazen gerçekten çok komik oluyorsunuz.

nasıl bir güdüyle bağlılarsa gözler kör..
abd nin izni olmadan pkk pyd kuş uçurabiliyor sanki..
abd nin üssü var orda tam 5 tane özel eğitiyorlar teröristleri..

Neden düşman biliyor musun? Öyle AHaber'de döndüğü gibi büyük ülke olduğumuz için falan değil. Orta Doğu'nun dominat ülkesi değiliz, küçük bir ülke de değiliz, tam tersine önemli bir konumdayız.
Ama dedikleri gibi Büyük Ülke olduğumuz için bize düşman değiller.
Bize düşman da değiller aslında. Yani değillerdi.
Suriye'nin iç işlerine bu kadar fütursuzca karışmasaydık, en azından bu kadar göstere göstere yapmasaydık, şu anda duruma göre mevzi alabilecek konumda olurduk
Ama Kardeşim Esad Düşmanım Esed'e dönünce ki Esad'ı savunacak değilim ama Esad hep Esaddı, işin boyutu kaçtı.
Bize neden düşmanlar biliyor musun?
Sınırın açık Amine.
Giren ÖSO militanı mı IŞİD militanı mı PKK militanı mı? Hak getire?
Orta Doğu bir bataklık.
Teklifsizce giren boğulur. Yav ABD'nin Afganistan belasından sonra girmeye cesaret edemediği bir bölgeden bahsediyoruz.
Neden bu kadar ülke bize düşman biliyor musun? Çünkü her şeye karışıyoruz.
He karışmasına karışalım tabii Misal ABD de AB de karışıyor, ama biz coğrafi olarak onlardan şanssızız.
Rusya'yı savunmayacağım. Zira kendisinden pek de hoşlaşmam. Bana göre Putin az biraz delidir. Suriye sevdası da meşhur sıcak denizlere inme politikasının bir yansıması zaten.
Ancak.
Şöyle bir gerçek var:
Orada yeni bir El Kaide var, IŞİD. Biz sırf IŞİD Esed muhalifi diye, görmezden geldik, onları bir grup öfkeli genç yaptık. IŞİD'ın El Kaide'den sonra palazlanmasına izin verilmeyeceği açıktı. Biz görmezden geldik ve PYD'nin açık bir müttefik olmasına izin verdik.
Bak açık, dedim. Yoksa PKK'yı kimler besliyor, biliyoruz.
Eğer Orta Doğu'da sen doğru mevziyi almazsan alacak olan bulunur. Biz IŞİD Esad'la savaşıyor diye görmezden gelince bizim boşluğu da PYD doldurdu.
He düne kadar PYD ile de bir sorunumuz yoktu, Suriye'de. PYD ÖSO'nun ayağına taş atınca işler karıştı. Kısacası Amine, iş AHaberin dediği gibi olmaktan biraz uzak.
4 yıl kadar önce pyd lideriyle görüşme yapılıyordu zannimca uzlaşı amacıyla
Anlaşılan pyd de kandırmış

Pis itler
Tek Ankara'da olan patlama değil tüm terör saldırılarında emeği geçen,
Teröre yardım ve yataklık eden herkesin ama herkesin Allah bin türlü belasını versin
Kahhar ismiyle kahretsin inşallah
( Amin der misiniz lütfen, aynı duayı etmiş olursunuz bir aminle )

Ne kadar konuşsak tartişsak boş ateş çokdan düştüğü yeri yakti kaç ocak sondü en fazla 2 gün daha konuşuruz sonrasinda gündemimize başka bi konu oturur takii tekrarıni yaşayana kadar bu kaçınci giden canlara yazik

Pis itler
Tek Ankara'da olan patlama değil tüm terör saldırılarında emeği geçen,
Teröre yardım ve yataklık eden herkesin ama herkesin Allah bin türlü belasını versin
Kahhar ismiyle kahretsin inşallah
( Amin der misiniz lütfen, aynı duayı etmiş olursunuz bir aminle )
AMİNNNNN BİN KEZ MİLYON KEZ AMİİİNN ECMAİN

Ben taksim'in orda yaşıyorum. Uzun zaman sonra kocamla bi çay içelim dedik, haberi alınca eve nasıl kaçacağımızı şaşırdık.
Yanlış anlaşılmasın bu durumda çayı düşünüyormuş gibi algılanmak istemem. Sadece sürekli korku içinde yaşıyor olduk. Ülkemiz bir ortadoğu ülkesi oldu. Çocuğum olsa okula gönderirken aklım çıkar.
Allah hepimizi korusun.
Ve oy kaygısıyla bu devlete bunları yaşatan, bu kadar insanımızın ölümüne yol açanların da Allah belasını versin.

Teror Akp den once dağdan şehre inemezlerdi Asker Polis gorünce sinecek delik gezerlerdi ama şimdi adamlarda ozgüven tavan yapti goğüslerini gere gere gerillayiz deyip geziyorlar daha acisida meclisdeki pkk lilar askerime polisime tokat atiyor ve benim vergimle maaş alıp sonuna kadar pkk yi savunuyor buyrun işin içinden siz çıkin
Tum bunlari yapip ulkeyi iyice afedersiniz b.ka püsüre batırıp "hadi söyleyin sizin çözümünüz ne demek " de abesle istigal.

Yapilmayacak memleketi felakete surukleyecek her seyi yapmışsın. Tum bunların sonucu olarak da ayda iki kez baskentinde bombalar patlıyor. Elestirirsen de "çözümünüzü söyleyin var mi yiaaa yok ki " diye gelen absurd bir cevap.

Biz bunların olacağını olmadan söyledik. Yapmayın dediklerimiz cozumlerimizdi. Şimdi bunca seyden sonra her yerde oluyor ya diyip kendimizi rahatlatmak cozum olacak sanirim

Son düzenleme:
Back