• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

Gene mi dış mihraklar arkadaşım.Olur mu ? Cici refah güvenli ülkeler onlar.Hep iltica edecez onlara.
Siyaset yapıyorsunuz diye bagiranlar genelde kendi siyasisini korumaya çalışanlar oluyor. Sekil 1 a.

Basa mhp gelsin super olurdu chp gelsin mukemmel olurdu diyen yok. Güvenliğimizi saglayin yeter demeyi siyaset gormek de zurnanin zirt dedigi yer artik

İmkanım olsa yemin ederim burda 5 dk daha durmam ailemi de alır giderim buralardan insan hayatının bu kadar ucuz olduğu bi ülkede olmak istemiyorum artık her gun minibüs metrobüs kullanıyorum yarın ölsem arkamdan dua edip terörü kınayip geçip gidicek herkes unutulup gidicem ta ki başka bi patlama olana kadar onlarda biraz gündemde kalicak sonra yine unutulucak yemin ederim bıktım bıktım icimden hiç bişey yapmak gelmiyo artık niye güvende değiliz ya niye okuluma gitmeye korkuyorum ben neden neden neden

Ya 'Duran adam' protestosuna bile tazyikli su ile, tanklar ile girdiler. Divan otelin icine biber gazi attilar. Herseyi gectim, cenazeye bile tanklar ile girdiler.

Ve bunu onlarda cok, cok iyi biliyor ama islerine gelmiyor. Simdiye kadar hep 'bana dokunmayan yilan bin yasasin" fikriydi. Üstelik zaten yilan "onlar"a dokunuyordu. Onlarda hak ediyor. Bir kesimin kin ve nefretinden dolayi bu noktaya geldik. O yilan artik hepimize dokunuyor.
Yahu benim dershanemin önünde 70 yaşındaki Sendikalı amcaya gaz sıkarken, durun öldüreceksiniz diye bağırdık diye sınıfımıza camdan gaz fişeği attılar, ölüyorduk.
Adam 70 yaşında yahu, Hükümeti devirmeye gidiyorum dese Bursa'ya varmadan tansiyonu çıkar zaten.
Ölüyorduk yav.
Sınıfta astımlı kız vardı, ambulans giremedi sokağa. Kızın çantasında Allahtan ilacı varmış. Olmasa belki ölecekti.
Şaka gibi yemin ediyorum.

İtaat edeceğiz onlara tıpkı 13 sene evvel gibi.. Eğer etmessen sana huzur yok diyorlar efide..

13 sene önce bir elimizde mızrak kıçımızda yaprak dolanıyorduk herhalde.
Yahu tüp gaz kuyruğu vardı yağ kuyruğu vardı.
En azından Morg kuyruğu yoktu.

Dediler ki baris gelicek ulkeye, dediler ki daglarda mayin kokusu yerine tazecik acmis cicekler kokacak. Dediler ki artik analar aglamayacak, sehitler gercekten ölmeyecek.Analar evlatsiz, cocuklar babasiz, kadinlar sevgisiz kalmayacak. Dediler ki dagdakilerde bizim.Biz kardesiz dediler kardesi kardese dusman etmisler biz yillardir kus olan kardesleri baristiracagiz dediler. Kandirdilar hepimizi, ahini aldilar ici yanmis insanlarin. tekrar tekrar mezara koydurttular sevdiklerimizi, kanayan yaramizi utanmadan yine kanattilar. Barisalim derken kimse bize hic birsey sormadi. Onlar soyledi biz dinledik.Onlar konustu biz sustuk biz kimmiyiz biz sehit yakinlari. İcimiz feryat figan yangin yeriydi oysa. Oysa en cok biz konusmaliydik. Baris yuregi bu atesle yanmamis insanlarin vicdanlarina kaldi. Bu gun bu haldeysek onlar yuzunden. Bu bir kardes kavgasi degil teroru ne zaman kardes yaptik onlar kalles kalles. Her seyi bildik herseye yetti aklimiz bir bunu bilemedik. cozum cozum diye öldük gormuyor musunuz? Ortadogu denilen o lanetlenmis cografyadan nefret ediyorum. Eger imkanim olsa ikinci bir cin seddi insa eder butun baglantimi keserim orayla. Bir kus dahi giremez. Eger imkanim olsa o riyakar avrupa, amerika ve rusya ile butun baglantilari keserim ekonomi batsin umrumda olmaz acliktan ölmeyiz ya. Bahceme sogan eker ekmege katik ederiz hic bir sey olmaz. Sonra ulke icinde ki tum vatan hainlerini suc islemis islememis diye ayirt etmeksizin pkk ya destek veren her kim olursa olsun dogru kodese hemde onlari oyle devlet imkanlariyla beslemeden. olmeyecek kadar su ölmeyecek kadar ekmek. Can vermeyi bile haketmiyorlar. Alin size cozdum yuz yillik meseleyi ne oldu isinize mi gelmedi fakir ama huzurlu bir ülkede yaşamak.

Gölgede düşman görmekten vazgeçin. Kimse yakmadı o bombanın pimini. Eğer büyük abilik oynayacaksan, kapını kilitlediğinden emin olacaksın. Hele de Orta Doğu'da.
Peki göz yummayalım, tamam. Ben hatalıyım. Peki ne yapalım? Sen söyle? Nasıl hesap soralım?
Kusura bakma Amine ama sizleri anlamam mümkün değil. Çünkü söylediğiniz aman zeval gelmesinden öte bir anlam taşımıyor.
evet anlayamayız birbirimizi bundan eminim ancak yinede kendimi ifade edebildiğim kadar edeceğim ;
birincisi sana hatalısın demedim hak arama konusunda evet haklısın dedim ,evet oturup dinlemeliler kim ne istiyor muhalifler neden muhalif -nereye gidiyorum bu halk vatandaş ne istiyor -bu forumun bile takip edildiği olasılığı çok yüksek çünkü devlet uyumaz ,heleki internet ortamı bi çok insanın rengini rahatça belli ettiği bi yer ve iyki de öyle bir yer
ve çoğu pislikte bu vesileyle temizleniyor belkide !!!
evet belkide o pimi kendimiz çektik bi başka mesajımda demiştim adam sandım eşeği diye başlayan-(ancak yinelemekte fayda görüyorum tepki asla kürt arkadaşlara değil )
ancak tekrar soruyorum bu kadar ülke her şekilde neden TÜRKİYE'YE düşman marily neden Türkiye'de olan her türlü kötü haberin bi tarafından tutup sallıyorlar veya neden bu kadar düşmanlık ediyorlar

allah rahmet eylesin ölenlere, yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. bu ilk olmadı son da olmayacak gibi duruyor allahım bir şekilde kurtulalım bu buhrandan. 6 ayda 3 kez aynı yerde patlama, doğuda 100ü aşkın şehir, neler oluyor, bu ülkenin güzel insanları ölüyor dursun artık bu eziyet herkese.
çözümü nedir bilemiyoruz artık..

Back