- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ama işte birbirimize düşmek çözüm değil ki şu an.. Keşke olsa..Geliyor kardeş. Millet eleştirmek için açık arıyor ama en acı olayı seçiyor. Sapıyorlar. Birlik olmayı bilniyorlar. Eşim Fransız fransa da patlama oldu inan ki ne face'sinde ne instagram ne tweeter ne diğer sosyal ağlar da kötü bişe duymadı kendi çevrelerinden herkes birlik oldu. şimdi şurda yazanları okuyorum hayret ediyor. Evet güvenlik zaafiyeti var. Ama bu demek değil ki kahrolsun iktidar kahrolsun seçmen. Güya dünyanın en iyi istihbaratı CIA ama ne oldu göbeğinde koskoca ikiz kuleler gitti yani o zaman çıkıp dediler mi istifa başkan diye. Herkes suçlu herkes ama konduramıyor kimse kendine. Allah ıslah etsin.
ben eleştirme demedim kiO serefsizler istiyor diye yapilmasi gerekenler yapilmayacak mi?
Onlar bizi birbirimize dusurmek istiyor diye istihbarat aciklarini elestirmemeli miyiz?
1 kez olan bir patlama degil ki kenetlenelim cicek olalim.
Ulkemiz yol gecen hanina dondu.
Artik elestirilmeyecek yani kalmadi.
Ikiz kulelerden sonra dunyada guvenlik kelimesinin manasi degisti. siz neden bahsediyorsunuz?Geliyor kardeş. Millet eleştirmek için açık arıyor ama en acı olayı seçiyor. Sapıyorlar. Birlik olmayı bilniyorlar. Eşim Fransız fransa da patlama oldu inan ki ne face'sinde ne instagram ne tweeter ne diğer sosyal ağlar da kötü bişe duymadı kendi çevrelerinden herkes birlik oldu. şimdi şurda yazanları okuyorum hayret ediyor. Evet güvenlik zaafiyeti var. Ama bu demek değil ki kahrolsun iktidar kahrolsun seçmen. Güya dünyanın en iyi istihbaratı CIA ama ne oldu göbeğinde koskoca ikiz kuleler gitti yani o zaman çıkıp dediler mi istifa başkan diye. Herkes suçlu herkes ama konduramıyor kimse kendine. Allah ıslah etsin.
Ama işte birbirimize düşmek çözüm değil ki şu an.. Keşke olsa..
Birlik olma zamanı .. hepimizin acısı bu .
Geliyor kardeş. Millet eleştirmek için açık arıyor ama en acı olayı seçiyor. Sapıyorlar. Birlik olmayı bilniyorlar. Eşim Fransız fransa da patlama oldu inan ki ne face'sinde ne instagram ne tweeter ne diğer sosyal ağlar da kötü bişe duymadı kendi çevrelerinden herkes birlik oldu. şimdi şurda yazanları okuyorum hayret ediyor. Evet güvenlik zaafiyeti var. Ama bu demek değil ki kahrolsun iktidar kahrolsun seçmen. Güya dünyanın en iyi istihbaratı CIA ama ne oldu göbeğinde koskoca ikiz kuleler gitti yani o zaman çıkıp dediler mi istifa başkan diye. Herkes suçlu herkes ama konduramıyor kimse kendine. Allah ıslah etsin.
Sinirlari kapatin.
Sinirlari kapattirin.
Multecileri DEF EDIN.
Ulkesini savunmayan insana saygim yok.
Sanki birlik olunca ülkece bir aydınlanma yaşıyacağız...biri bana anlatabilir mi birlik olduktan sonra ne yapacağız? hadi birlik olalım, haydin el ele tutuşalım sonra? nedir bu milletin birlik olma sevdası bir onu anlamadım..
Bos konusmayin.Sinirlari kapatin.
Sinirlari kapattirin.
Multecileri DEF EDIN.
Ulkesini savunmayan insana saygim yok.
Yazmak istedim ...tam manasiyla kafamdan ge enleri ifade etmissiniz...ve emin olun sorguluyorum ...ama herhangi bi cikis noktasi bulamiyorum...karsisindakilere...muhalefete baktikcaBirbirimizi suçlamak yerine itisnasız her partinin seçmeninin kendine sorması gereken bi soru var.
Yaşananlarda benim oyumun payı, benim desteklediğim partinin sorumluluğu nedir? Yapması gereken neyi yapmadı, yapmaması gereken neyi yaptı da bu hale gelindi? Benim gibi milyonların sağladığı güç ne getirdi ne götürdü? Sırf benim degerlerimi yansıtıyo/yansıtır gibi görünüyo diye göz yumdugum bi yanlış var mı?
Oy vermeyenler de seçimlerde söz sahibi olmak adına farklı yollar denesem, benim gibi düsünen insanlarla örgütlenip kendi oluşumumuzu kursak bugün farklı bi yerde olur muyduk? Benim sorumlulugum ne bu iste, oy vermeyerek, apolitik kalarak sorumluluktan kurtuldum diyebiliyor muyum?
Bu soruları içtenlikle sorup içtenlikle cevap veremeyen üzüntüsünün samimiyetinden bahsetmesin. Sadece üzülmek insanları hayatta tutmaya yetmiyor.
Ülkeyi yöneten, dostu düşmanı, izlenecek politikaları, alınacak önlemleri
belirleyen esas parti iktidar partisi olduğuna göre önce onun seçmenleri sormalı bu soruları.
Sorularının cevapları dogrultusunda da partilerine gereken tepkiyi göstermeliler. Oy vermekten vazgecip baska bi partiyi mi desteklerler, parti teşkilatlarıyla mı iletisime geçerler, ne bileyim ben cumhurbaskanlıgını dilekce yagmuruna mı tutarlar, sosyal medyayla, anketlerle mi seslerini duyururlar, partide durusunu ve önerilerini dogru buldukları adayları yeni bi oluşumda/partide görmek için cesaretlendirirler mi (2. bi merkez sag parti neden olmasın)...
Sonuç olarak biz cepte degiliz, gidisattan memnun degiliz, yönetmek istiyorsanız yaptıgınız hataları düzeltmeye mecbursunuz ya da siz artık beceremiyorsunuz bırakmaya mecbursunuz diyebilmeliler.
Muhalefet de iktidara nerede destek nerede fren olacagını biliyor mu sorgulanmalı, iktidarın yanlışlarının bizi sürükledigi yer muhalefeti sütten çıkmış ak kaşık haline getirmez. Onlara da sorulacak bi ton hesap var.
SURIYELILERI IRAKLILARI BILIMUM COL MAHLUKATINI ULKEMDE ISTEMIYORUM!Bos konusmayin.
Ulkesini neye karsi savunacak?
Sanki yabanci devlet geldi de kactilar.
Hertaraflari sarilmis, bugun bizim ulkemizde patliyor bombalar.
Her insanin 1 tane cani var. kafasina gelen bombaya karsi mi savunacak ulkesini sivil insan?
Savas mavas yok artik.
Katliamdan kacmak da herkesin hakki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?