- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
alıntı yap Amine, adam yemiyorum.. evet birlik olup ne yapacağız sen söyle o zaman? ben seninle birliğim şu an, ne yapıyoruz?
kusura bakmayın da, bu da laf mı şimdi.alıntı yap Amine, adam yemiyorum.. evet birlik olup ne yapacağız sen söyle o zaman? ben seninle birliğim şu an, ne yapıyoruz?
kusura bakmayın da, bu da laf mı şimdi.
birlik olun demekle ne kastedildiğini bilmiyor musunuz?
iç savaş nedir? hiç duydunuz mu acaba. belki suriye, mısır vb ülkelere bakarsanız birlik olmanın önemini biraz anlarsınız
Benden alinti yapsaudin office o zaman ..nirlik olma zamani vb.sozleri hep ben yazdim ve istume.alindim (e bide malum karsitligimiz var seninle).bak evet yapabilecegimiz bosey yoksa bile su an seninle veya bi baskasoyla tartossam ne kazanacagimm...adini unuttum bi arkadas ne kadar guzel yazmis ..hepimiz sapkamizi onumuze koyup dusunelim..telefondayim yanlis yazimlari idare et
Birlik olmamiz lazım. Çünkü birlik olmazsak bu saldırıyı yapanlara yarayacak bu... amaclarina ulastiklarini düşünecekler... bu saldiriyi yapanlarin amaclarindan biri de kargaşa olusturmaktir çünkü.
kusura bakmayın da, bu da laf mı şimdi.
birlik olun demekle ne kastedildiğini bilmiyor musunuz?
iç savaş nedir? hiç duydunuz mu acaba. belki suriye, mısır vb ülkelere bakarsanız birlik olmanın önemini biraz anlarsınız
Kesinlikle kargaşa gürültü korku. Bende hepsi mevcut oldu. Zayıfmışım ben meğerse. Ama duam belli yinede..Birlik olmamiz lazım. Çünkü birlik olmazsak bu saldırıyı yapanlara yarayacak bu... amaclarina ulastiklarini düşünecekler... bu saldiriyi yapanlarin amaclarindan biri de kargaşa olusturmaktir çünkü.
Birlik olmamiz lazım. Çünkü birlik olmazsak bu saldırıyı yapanlara yarayacak bu... amaclarina ulastiklarini düşünecekler... bu saldiriyi yapanlarin amaclarindan biri de kargaşa olusturmaktir çünkü.
sen başımızdakiler bizi kötü yönetiyor diye yanındakine mi saldırmayı doğru buluyorsun?ha Suriye, Mısır yanlış politikalar ve idare yüzünden değil, halkın birlik olmaması yüzünden bu halde öyle mi? peki..
alıntı yapmadım çünkü 10 mesajdan 6'sı birlik olalım üzerine.. hanginizi alıntı yapayım? evet birlik olunca yapabileceğimiz bir şey yok.. hele hele benim hiç yok.. Bu ülkede beni temsil edebilecek bir yönetici olduğuna inanmıyorum zaten.. tartışmak da anlamsız, olanı yazıyoruz o yüzden.. istihbarata laf söyleme, yönetimi elleme, ona dokundurma, sadece terörü lanetle olayıyla bu güne geldik zaten..
sen başımızdakiler bizi kötü yönetiyor diye yanındakine mi saldırmayı doğru buluyorsun?
onlar yanlış yaptı diye, biz de mi aynı hataya düşelim yani.
Yönetimi elestirebilirsiniz ayni şekilde istihbaratı da... ama is belli bir partiye oy veren komsuna, arkadasina, akrabana satasma durumuna gelirse o zaman bu durum terör örgütünün ekmegine yag sürer bize de bir sey kazandirmaz.
yapılması gereken, size biraz anlamsız gelecek ama böyle bir durumda birlik olunması.peki sen söyle ne yapalım?
kargaşa yok mu lamelif? sen korkmadan yarın Kızılay da yürüyebilecek misin? kargaşa var zaten, senin birlik dediğin "yıkılmadım ayaktayım" duruşu ise onu bir de bugün çocuklarını kaybeden ailelere sor..
kimsenin ekmeğine yağ sürmez nickim endişe etme, ama kimseye sataşmam bana sataşılmadıkça..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?