ankara da ikinci patlama

alıntı yap Amine, adam yemiyorum.. evet birlik olup ne yapacağız sen söyle o zaman? ben seninle birliğim şu an, ne yapıyoruz?

Birlik olmamiz lazım. Çünkü birlik olmazsak bu saldırıyı yapanlara yarayacak bu... amaclarina ulastiklarini düşünecekler... bu saldiriyi yapanlarin amaclarindan biri de kargaşa olusturmaktir çünkü.

alıntı yap Amine, adam yemiyorum.. evet birlik olup ne yapacağız sen söyle o zaman? ben seninle birliğim şu an, ne yapıyoruz?
kusura bakmayın da, bu da laf mı şimdi.
birlik olun demekle ne kastedildiğini bilmiyor musunuz?
iç savaş nedir? hiç duydunuz mu acaba. belki suriye, mısır vb ülkelere bakarsanız birlik olmanın önemini biraz anlarsınız

Benim anlatmak istediğim de buydu işte.

alıntı yapmadım çünkü 10 mesajdan 6'sı birlik olalım üzerine.. hanginizi alıntı yapayım? evet birlik olunca yapabileceğimiz bir şey yok.. hele hele benim hiç yok.. Bu ülkede beni temsil edebilecek bir yönetici olduğuna inanmıyorum zaten.. tartışmak da anlamsız, olanı yazıyoruz o yüzden.. istihbarata laf söyleme, yönetimi elleme, ona dokundurma, sadece terörü lanetle olayıyla bu güne geldik zaten..

Birlik olmamiz lazım. Çünkü birlik olmazsak bu saldırıyı yapanlara yarayacak bu... amaclarina ulastiklarini düşünecekler... bu saldiriyi yapanlarin amaclarindan biri de kargaşa olusturmaktir çünkü.

Ve kargasanin sonucu iç savastir...

ha Suriye, Mısır yanlış politikalar ve idare yüzünden değil, halkın birlik olmaması yüzünden bu halde öyle mi? peki..

Kesinlikle kargaşa gürültü korku. Bende hepsi mevcut oldu. Zayıfmışım ben meğerse. Ama duam belli yinede..

kargaşa oluşturmak mı? keşke sizin gibi bakabilsem olaylara.. çok daha derin anlamlar içeriyor bu olaylar bence ..
ipin ucundaki kukla gibiyiz resmen ve bu çok sinir bozucu..

kargaşa yok mu lamelif? sen korkmadan yarın Kızılay da yürüyebilecek misin? kargaşa var zaten, senin birlik dediğin "yıkılmadım ayaktayım" duruşu ise onu bir de bugün çocuklarını kaybeden ailelere sor..

edit: lamelif değil, nickim..

Ne yazalım onu şaşırdık. .
Üzülduk çok üzüldüm . Burada arkadaşlar birbirine girince yapmayın onların istediği de bu zaten birlik olalım hepimiz çok uzgunuz dedim yine suçlandım

ha Suriye, Mısır yanlış politikalar ve idare yüzünden değil, halkın birlik olmaması yüzünden bu halde öyle mi? peki..
sen başımızdakiler bizi kötü yönetiyor diye yanındakine mi saldırmayı doğru buluyorsun?
onlar yanlış yaptı diye, biz de mi aynı hataya düşelim yani.

Yönetimi elestirebilirsiniz ayni şekilde istihbaratı da... ama is belli bir partiye oy veren komsuna, arkadasina, akrabana satasma durumuna gelirse o zaman bu durum terör örgütünün ekmegine yag sürer bize de bir sey kazandirmaz.

kimsenin ekmeğine yağ sürmez nickim endişe etme, ama kimseye sataşmam bana sataşılmadıkça..

peki sen söyle ne yapalım?
yapılması gereken, size biraz anlamsız gelecek ama böyle bir durumda birlik olunması.
ha eğer sizi yönetenleri beğenmiyorsanız kendi ideolojinizi savunup başa gelmesi için bolca çalışmak.

Ben yazdim Lamelif değil. Kargasa var terorun yarattigi bir kargasa. Benim demek istedigim bu kargasa bu ulkede yaşayan insanların arasinda olmaya baslarsa işte o zaman sonumuz suriye irak misir vs gibi olur..

Haberlere bakıyorum çıldıracağım şaka gibi. Yandaşlık yapmayan kanal kaldı mı gerçek haber izlesek? Hala milleti aptal yerine koymaya çalışıyorlar inanılır gibi değil!!

Niye hep işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz birlik olmayı?
Tamam birlik olalım, ama susup kınama birliği yerine tepki vermekte birlik olalım. Hükümete kendinizi korudugunuz kadar biraz da bizi koruyun derken birlik olalım. Birlik olmak susup oturmakla mı olunuyor sadece. Sizin birlik olmaktan anladıgınız kimsenin sesi cıkmasın, ölenlere rahmet dilensin, hükümetimize tek laf gelmesin olay kapansın şeklinde oluyor değil mi? İşinize öylesi geliyor çünkü.
Sizin birlik olmaktan anladıgınız üç maymunu oynamaktan baska bir sey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…