Konu Ankara'daki patlama üzerine kurulup kadınların bilinçlenmesiyle devam ettirilmiş, kapatmadan okudum yazınızı. Genel hatlarıyla siyaset konuşulması gereken bir içerikti sizin ki.
Bölüm kuralları gereği kapatılmalıydı, buyrun bu topikte, bu bölümde yazın düşüncelerinizi.
Yargısız olarak tekrar ben de okudum, acaba yanlış bir şey mi söylemişim diye. Ankaradaki patlama, tamamen ülkemizin gidişatıyla ilgili. Ben ne mevcut hükümetin yaptıklarından ne de muhalefetin basiretsizliğinden dem vurdum. Benim orda söylemek istediğim, her gün şahit olduğum onlarca Suriyelinin durumuna düşmemek adına, artık bilinçlenmemiz gerektiği, ve bilinçlenmenin de kadınla başlayacağı idi. Ve hatta yanlış anlaşılmaması adına, hangi siyasi görüş yahut dine mensup olursanız olun bunu bir kenara bırakın ve sadece birey olarak okuyun, araştırın ve anlatın dedim.
Yanlış verilmiş bir karar olduğunu düşünüyorum, nihayetinde yerel mahkemenin dahi verdiği yanlış bir karar Yargıtaydan bozulup dönebiliyor. Neticede bu kararı veren de bir insan.
Ben kararınızın konumun asıl mahiyeti ele alındığında yanlış olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki, sadece 3 yorum yazılmıştı ve 3'ü de siyasetten uzak yorumlardı, kapatılmasını gerektirecek bir husus yoktu. Kararınızı, içinizdeki siyasi düşüncelerden bağımsız yeniden değerlendirmenizi talep ediyorum. Eğer, yine kararınız yine aynı şekilde ise, o zaman bu tamamen keyfi hareket olacağından, buraya daha fazla katkı sağlamayacağımı üzülerek bildiriyorum. Yine de vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.
Konuma, bir not düşerek, siyasi kaygılardan uzak yorum yapılmasını talep edebilirim. Belki o hususu eksik bırakmışımdır. Sevgiler.
Mune