• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

dilerim yöneticiler hakkında gereğini yaparlar-ısrarla insanları birbirine düşürmek-ortalığı karıştırmak için uğraşıyorsun evet bu devlet bu hükümet bile isteye bu olay olduysa ALLAH bizide bildiği gibi yapsın -biz oy verenleride UTANIYORUM OY VERDİĞİM İÇİN OLDUMU -başın göğe erdimi -konuya uğrayıp uğramama ne yazacağıma sen karar verme bi zahmet bu seni hiç ilgilendirmez terbiyeni sınırı ve haddini bil
PEKİ BAŞINSAĞOLSUNA GİDENLERE OY VERENLERDE UTANDIMI!!!

ne oldu peki şimdi tamam ezildim büzüldüm, ağzımın payını verdin çokta janjanlı konuştun aferim sana !!!
Bak gazeteciniz ne demiş ? Ama ben zamanında onu da dinlemedim
Bırak ziyarete gitmeyi hdpyi destekleyen insanla arkadaş bile olmam her ne kadar su an o küçük rezil dünyaların sadece esip savuruyor olsalar da yani tehlike olarak görecek kadar tenezzül etmesem bile . AKP secmeninegelince arkadaşlarım var , nişanlıM var şu var bu var. Nefret etmiyorum.Cevremdeler yani. Ama çok ofkeliyim onlara görmüyorlar.
Her neyse bak Cemile hanim ne demiş zamanında
Ne oldu ? Ne değişti

Eklentiler

• IMG_20160224_123527.jpg
    IMG_20160224_123527.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 145
Bırak ziyarete gitmeyi hdpyi destekleyen insanla arkadaş bile olmam her ne kadar su an o küçük rezil dünyaların sadece esip savuruyor olsalar da yani tehlike olarak görecek kadar tenezzül etmesem bile . AKP secmeninegelince arkadaşlarım var , nişanlıM var şu var bu var. Nefret etmiyorum.Cevremdeler yani. Ama çok ofkeliyim onlara görmüyorlar.
Ne oldu ? Ne değişti
o ne ya..
Pes..
Diyecek hiçbişey bulamıyorum

Ben de farklı düşünmüyorum seninle karanfil. Tırnak içine aldım ya ''şahsiyet '' kelimesini. Ben burada ilk kez dedim sevmediğimi.Tarafımı kimseye belli etmek istemem. Her siyasetçiye objektif bakmaya çalışırım. Burada Erdoğana saydırınca ele geçen bişey yok ki benim gördüğüm. Daha çok kutuplaşma güç gösterisi yere serme sonrası ban sonrası konu kapanma... Haksız mıyım? o yüzden dedim bu konu yeri değil diye. Yoksa giden gitti vebal hepimizin...
Evet burada havanda su dovuyoruz. Ama hala daha siyasisine toz kondurmak istemeyenleri gorunce kan beynine sicriyor insanin. Bu konuda kutuplasma olmamasi gerekir asıl. Herkesin objektif bakip elestirmesi gerekir. Ama iste bizim kulturumuz de pek buna musait degil. Cok uclarda yasiyoruz her seyi

Memleketin gobeginde bombalar patliyor. Ama yer yerinden oynamiyor.
Ortadogu ulkelerinden pek farkimiz kalmadi.
Bir gun uyansak ve bomba, silah falan icat edilmemis olsa.
Savas hainlikle degil gogus goguse carpisirken savasti. Artik savaslar bitti katliamlar basladi.
Herkesin 1 omru var su dunyada. Insanca yasayip gorevini tamamlamak varken baskalarinin hayat hakkini elinden almak niye?
Nasil bir insan bu kadar kana susamis olabiliyor?
Guvercin sicsa hukumeti suclayanlardan degilim ama artik suclanmayacak gibi degil. Baskentte bu kacinci?
Istihbarat ne is yapiyor?
Yas ilan edilmeyerek bu patlamalari normallestirmis oluyorlar.
Yaptiklari tek sey kinamak!
Yeter artik ya bir huzur.

Ne oldu ? Ne değişti
ALLAH onuda bildiği gibi yapsın -ben onun hanımlığına !!!!!

Korkunç bir durum... Hergün işe gidenlerin bindiği otobüs durağı orası ya... Hayretler içerisindeyim... Allah'ım korusun...

Konu Ankara'daki patlama üzerine kurulup kadınların bilinçlenmesiyle devam ettirilmiş, kapatmadan okudum yazınızı. Genel hatlarıyla siyaset konuşulması gereken bir içerikti sizin ki.
Bölüm kuralları gereği kapatılmalıydı, buyrun bu topikte, bu bölümde yazın düşüncelerinizi.

Yargısız olarak tekrar ben de okudum, acaba yanlış bir şey mi söylemişim diye. Ankaradaki patlama, tamamen ülkemizin gidişatıyla ilgili. Ben ne mevcut hükümetin yaptıklarından ne de muhalefetin basiretsizliğinden dem vurdum. Benim orda söylemek istediğim, her gün şahit olduğum onlarca Suriyelinin durumuna düşmemek adına, artık bilinçlenmemiz gerektiği, ve bilinçlenmenin de kadınla başlayacağı idi. Ve hatta yanlış anlaşılmaması adına, hangi siyasi görüş yahut dine mensup olursanız olun bunu bir kenara bırakın ve sadece birey olarak okuyun, araştırın ve anlatın dedim.

Yanlış verilmiş bir karar olduğunu düşünüyorum, nihayetinde yerel mahkemenin dahi verdiği yanlış bir karar Yargıtaydan bozulup dönebiliyor. Neticede bu kararı veren de bir insan.

Ben kararınızın konumun asıl mahiyeti ele alındığında yanlış olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki, sadece 3 yorum yazılmıştı ve 3'ü de siyasetten uzak yorumlardı, kapatılmasını gerektirecek bir husus yoktu. Kararınızı, içinizdeki siyasi düşüncelerden bağımsız yeniden değerlendirmenizi talep ediyorum. Eğer, yine kararınız yine aynı şekilde ise, o zaman bu tamamen keyfi hareket olacağından, buraya daha fazla katkı sağlamayacağımı üzülerek bildiriyorum. Yine de vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.

Konuma, bir not düşerek, siyasi kaygılardan uzak yorum yapılmasını talep edebilirim. Belki o hususu eksik bırakmışımdır. Sevgiler. Mune Mune

Evet burada havanda su dovuyoruz. Ama hala daha siyasisine toz kondurmak istemeyenleri gorunce kan beynine sicriyor insanin. Bu konuda kutuplasma olmamasi gerekir asıl. Herkesin objektif bakip elestirmesi gerekir. Ama iste bizim kulturumuz de pek buna musait degil. Cok uclarda yasiyoruz her seyi
Öyle. İfrat ve tefrit tehlikedir. Neyi uçlarda yaşarsan o senin imtihanın olur. Bu sevgide öyle.

Ya neden birbirimize düşüyoruz
Hepimiz suçluyuz hepimiz ..
Bu iş buralara nasıl geldi..
Of...
Geliyor kardeş. Millet eleştirmek için açık arıyor ama en acı olayı seçiyor. Sapıyorlar. Birlik olmayı bilniyorlar. Eşim Fransız fransa da patlama oldu inan ki ne face'sinde ne instagram ne tweeter ne diğer sosyal ağlar da kötü bişe duymadı kendi çevrelerinden herkes birlik oldu. şimdi şurda yazanları okuyorum hayret ediyor. Evet güvenlik zaafiyeti var. Ama bu demek değil ki kahrolsun iktidar kahrolsun seçmen. Güya dünyanın en iyi istihbaratı CIA ama ne oldu göbeğinde koskoca ikiz kuleler gitti yani o zaman çıkıp dediler mi istifa başkan diye. Herkes suçlu herkes ama konduramıyor kimse kendine. Allah ıslah etsin.

Şu bize beddua edenlere ben de döşeneyim madem
En sevdiginizden bulun belanızi
Thé End. .
Madem is beddua ile hallediliyor bir de ben edeyim kk'da ilk bedduam olsun

Memleketin gobeginde bombalar patliyor. Ama yer yerinden oynamiyor.
Ortadogu ulkelerinden pek farkimiz kalmadi.
Bir gun uyansak ve bomba, silah falan icat edilmemis olsa.
Savas hainlikle degil gogus goguse carpisirken savasti. Artik savaslar bitti katliamlar basladi.
Herkesin 1 omru var su dunyada. Insanca yasayip gorevini tamamlamak varken baskalarinin hayat hakkini elinden almak niye?
Nasil bir insan bu kadar kana susamis olabiliyor?
Guvercin sicsa hukumeti suclayanlardan degilim ama artik suclanmayacak gibi degil. Baskentte bu kacinci?
Istihbarat ne is yapiyor?
Yas ilan edilmeyerek bu patlamalari normallestirmis oluyorlar.
Yaptiklari tek sey kinamak!
Yeter artik ya bir huzur.
ama istedikleri zaten birbirimize düşürmek-baksana şu kaç kişilik sitede bile karşı karşıya gelsek birbirimizi parçalayacağız,senin hükümeti- benim hükümetim diye -evet yas ilan edilmesi gerek diye düşünüyorum ama buda zaten o şerefsizlerin istediği değil mi ? : ( mideme koca bi taş oturdu sanki

Sehir disindaydik, aşti'ye varir varmaz patlamayi duyduk yani oradan bile duyuldu. Cok kotuyum gercekten artik dayanamiyorum. Paranoyak oldum, ruyalarimda canli bombalar...

Ulkemden illegaller avlanip cikarilmadikca
KAra sinirlari 20 m beton duvarla telle cevrilip gumrukten kus ucurtmadikca
Ulkemi sevmeyinin pasaportu alinip def edilmedikce
KIMIN SUCLU OLDUGUNU VE SORUMLULUK ALMADIGINI BILIYORUZ
bu yeter de artar bile.
SINIRLARI KAPATIN ARTIK!

ama istedikleri zaten birbirimize düşürmek-baksana şu kaç kişilik sitede bile karşı karşıya gelsek birbirimizi parçalayacağız,senin hükümeti- benim hükümetim diye -evet yas ilan edilmesi gerek diye düşünüyorum ama buda zaten o şerefsizlerin istediği değil mi ? : ( mideme koca bi taş oturdu sanki
O serefsizler istiyor diye yapilmasi gerekenler yapilmayacak mi?
Onlar bizi birbirimize dusurmek istiyor diye istihbarat aciklarini elestirmemeli miyiz?
1 kez olan bir patlama degil ki kenetlenelim cicek olalim.
Ulkemiz yol gecen hanina dondu.
Artik elestirilmeyecek yani kalmadi.

Back