• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

Sen benim laik ulkemin basina gelip herkesin basina cuval gecir, Turk insanini col yamyaminin pedofil vahset ideolijisiyle beynini yika, , ninelerimin dedelerimin once canlari kanlariyla sulanmis sonra da belini buken savas borclariyla ezilmis vatanimin mirasini tepe tepe ye, sonra da sinirlari ac 5 milyon col maymununu iceri sok.
Seni daragaci bile istemez, gomulecegin toprak hic istemez.
çok humanist gördüm seni..

bu konudan çok kişinin kellesi gidecek daver çook..

neyse; iltica haktır.. ben ülkede savaş yokken (he he yok) kaçmaya çalışıyorum.. bu ülkeyi bu hale ben getirmedim, savunmak zorunda da değilim.. kimsenin saygısına da ihtiyacım yok.. bugün ölen o kadar çoluk- çocuk istiyor muydu acaba düne kadar düğünlerine altın gönderilen pislikler tarafından öldürülmek, hiç sanmıyorum.. iltica edilir, ülkene de alırsın ama böyle "ver 3 milyon, yolla bütün işe yaramayanları" şeklinde değil.. hani ota-çiçeğe Fransa, Amerika örneği veriyorsunuz ya, açın okuyun onlar nasıl mülteci alıyorlar ülkelerine..

Üzgünüm başka birşey yazamıyorum .Ölenlere Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yattıkları yer nur dolsun. Allah ölenlerin ailelerine sabır versin . Yaralılara acil şifalar versin .

Üzgünüm başka birşey yazamıyorum .Ölenlere Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yattıkları yer nur dolsun. Allah ölenlerin ailelerine sabır versin . Yaralılara acil şifalar versin .
Benimde söyleyeceklerim bundan ibaret.Çok üzgünümSadece Allah hayrımızı versin

Çok Üzgünüm .. .Bu gece yine yürekler yandı. Belki yarın öbür gün başka yürekler de yanacak. Belki bizim evimize ateş düşecek Allah korusun . Tek bildiğim o masumlarin ailelerine sabır dilemek . .

Şehit, kutsal bir ülkü veya inanç uğrunda ölen kimse imiş.

Şimdi evine, işine yada ekmek, süt almak için markete giden bu insanlara şehit demek ne kadar doğru?

Ne uğruna ölüyor bu insanlar? Hangi kutsal ülkü? Hangi inanç? Ülkenin istihbarat ve güvenlik birimlerinin sorumsuzluğu ve işlevsizliği değil mi bu sonuç?

Her gün patlama var. Sönen bilmem kaç tane hayat var. Sürekli bir şehit edebiyatı. Yapmayın bunu! Bakkala süt almaya giden adamın ülkenin güvenlik sorunu sonucu ölmesiyle şehitlik mertebesine ulaştı, hayırlı bir kulmuş demek, bize de nasip olur inşallah falan filan... Kandırmayın kendinizi.

biri bana anlatabilir mi birlik olduktan sonra ne yapacağız? hadi birlik olalım, haydin el ele tutuşalım sonra? nedir bu milletin birlik olma sevdası bir onu anlamadım..
Dogruya dogru, yanlışa yanlış demeyi ögrenecegiz Office. Kör kütük fanatizmden, ötekiye olan tahammülsüzlükten kurtulacagız, en azından deneyecegiz diyeyim. Bakma cok umutlu da degilim ama bu hali de icim almıyo.

Umdugum sey birilerinin arkasında kemikleşmeyecek insanlar, her söylenene boynunu büküp eyvallah demeyecek sırf sözde "siz" olana, "öteki" olana duydugu hırstan, korkudan.

Bugüne kadar hep bunun ekmegi yenmedi mi? "Sizden degil" "Bizden degil" diyerek göz yummuyor mu insanlar bunca şeye?

Bu insanların bi bildigi var mı acaba diye sormuyor bile bi çok insan. İçinde bulundugu toplulugu terk edecek, yeni fikirlere kendini açacak, hadi geçtim açmayı en azından kulaklarını tıkamayıp duyacak bi ortam oluşmuyor on yıllardır. Kaldıgı yer icine sinmese de gittigi yerde kabul görmeyecegini bilen bi sürü insan "en azından..." larla kendini avutuyor.

Düsman olmak yerine bir olundugunda sırf "bizden" dir diye kimse kimsenin hatasını, günahını örtmeyecek diye umuyorum iste ne bileyim...

Ohoooo konu daha şimdiden Ateşlere gelesiniz, başınıza taşlar düşsüne bağlandı.
Düşman mısınız siz? Birbirinize beddualar, laf sokmalar, hepimiz aynı gemideyiz hanımlar.
Olur mu abla bir olursak halay cekecegimizi saniyorlar !!! El elemi tutusalimmis

Ohoooo konu daha şimdiden Ateşlere gelesiniz, başınıza taşlar düşsüne bağlandı.
Düşman mısınız siz? Birbirinize beddualar, laf sokmalar, hepimiz aynı gemideyiz hanımlar.

Bu gemi batarsa hepimize olacak olanlar ama anlayamiyoruz bunu... birbirimizi yemekle mesguluz.

Çok üzücü. Yine masum canlar gitti :KK43:Başkent artık korkulan sehir oldu.
Yapılacak şeyler yine aynı olacak. Ilk gün yayın yasağı. 2. Gün parçalanmış bedenden kimlik tespiti . 3. Gün olay yerine koyulan karanfil. 4. Gün unutulan kaybedilen canlar...
Rabbim ailelerine sabır versin. Yaralılar tez zamanda iyileşir inşallah:KK43:

Dogruya dogru, yanlışa yanlış demeyi ögrenecegiz Office. Kör kütük fanatizmden, ötekiye olan tahammülsüzlükten kurtulacagız, en azından deneyecegiz diyeyim. Bakma cok umutlu da degilim ama bu hali de icim almıyo.

Umdugum sey birilerinin arkasında kemikleşmeyecek insanlar, her söylenene boynunu büküp eyvallah demeyecek sırf sözde "siz" olana, "öteki" olana duydugu hırstan, korkudan.

Bugüne kadar hep bunun ekmegi yenmedi mi? "Sizden degil" "Bizden degil" diyerek göz yummuyor mu insanlar bunca şeye?

Bu insanların bi bildigi var mı acaba diye sormuyor bile bi çok insan. İçinde bulundugu toplulugu terk edecek, yeni fikirlere kendini açacak, hadi geçtim açmayı en azından kulaklarını tıkamayıp duyacak bi ortam oluşmuyor on yıllardır. Kaldıgı yer icine sinmese de gittigi yerde kabul görmeyecegini bilen bi sürü insan "en azından..." larla kendini avutuyor.

Düsman olmak yerine bir olundugunda sırf "bizden" dir diye kimse kimsenin hatasını, günahını örtmeyecek diye umuyorum iste ne bileyim...

çok ütopik bir beklenti Lady, bu ülkede böyle bir tablo göremezsin.. Dikkat et bak, ne zaman bir kesimin hatası yüzünden insanlar ölse o kesim birlik olma sevdasına giriyor.. Bir nevi kabuk, bir nevi aklanma hevesi.. Birlik dediğin şey kanunlarla olur Lady.. "Haydi birlik olalım ama sadece terörü lanetleyelim, aman ne suya ne sabuna dokunmayalım, çünkü o zaman ben sana saydırırım, sen bana saydırırsın" olmaz.. açalım kartları konuşalım dediğin zaman herkesin kırmızı çizgilerine değmemen imkansız.. bizde birlik, sadece halay çekerken olunur..

alıntı yap Amine, adam yemiyorum.. evet birlik olup ne yapacağız sen söyle o zaman? ben seninle birliğim şu an, ne yapıyoruz?
Benden alinti yapsaudin office o zaman ..nirlik olma zamani vb.sozleri hep ben yazdim ve istume.alindim (e bide malum karsitligimiz var seninle).bak evet yapabilecegimiz bosey yoksa bile su an seninle veya bi baskasoyla tartossam ne kazanacagimm...adini unuttum bi arkadas ne kadar guzel yazmis ..hepimiz sapkamizi onumuze koyup dusunelim..telefondayim yanlis yazimlari idare et

Back