nasıl kanaması olmamış ya çok kötü olmuşebru hanım arkadaşını kontrole çağırmamışmı?şahap bey sana garanti verdimi cnm?son kontrolle ilgili ne dedi?gitmene gerek varmı..

ebru hanım kontrole çağırmıştı ama ha bugün ha yarın derken tekrar o masaya yatmak istemiyorum derken geçti gitti. o şanslıydı. zaten başkası ile evlenecek olsaydı kontrole giderdi.

şahap bey bana kontrole gerek yok dedi. zaten gerçekten öyle bi dikti ki gitmeme gerek yok sanırım. ben gene de gelirim dedim. garanti veriyorum gelme dedi. yok ben illa gelicem diyince tamam son üç gün gel o zaman dedi. ben arkadaşım sebebiyle korktuğum için gitmek istedim.

sonucu mutlaka yazacağım çünkü bu sayfalarda yazan her şeyi ezberledim nerdeyse aylarca ve çok az kişi sonucu paylaşmış. ben mutlaka ilk fırsatta paylaşırım. derdim sadece o gece olsa iyi şeklinden anlar diye de korkuyorum. eski halini görmeseydi iyiydi. siz siz olun benim yaptığım hataları yapmayın. mutlaka ilk fırsatta bu işlemi yaptırın. düğün arefesinde çok zor oluyor. çekinecek bir şey yok. doktorlar da alışmış artık. oo çok güzel oldu bile diyorlar :)

ilk halini nasıl gördüki :26:sende göstermeyeceksin o zaman o gece oldu bittiye getiriceksin uzatma olmuyacak

inşallah canım
ayrıca gecen aksam 3-5 tane namus bekçişi bu topıge girmiş mal mal konusuyorlardı .. minikperim diye bı arkadasa yağdırıyorlardı !! o kadar sinirlendim ki anlatamam .. herkes kendi yırtığına ' Bu benım hayatım diyor ' .. ama baskası bır sey paylasınca .. içiniz rahat olacak mı eşlerinize karsı yazıyor ! ben hymenoplasty olmadım cünkü çok sanslıydım .. geçmişimi bi anda yuzune soyleyıp .. cektim gittimm !.. hıc arkama bakmadann .. koşa koşa arkamdan geldiii ... ama gelmeseydı kesınlıkle hymenoplasty olurdum ! sızı o kadar ıyı anlıyorum kii.. bunu yapmaya mecbur bırakılıyosunuz bence..

ilk halini nasıl gördüki :26:sende göstermeyeceksin o zaman o gece oldu bittiye getiriceksin uzatma olmuyacak

ikimiz de yalnız yaşıyoruz. kötü olan bu.. eşya alıp eve götürdüğümüzde ne yazık ki yanımda gelecek kimsem de yok ondan başka.. iki ay uzak tutmam lazım kendimden.

kalıcı yöntemde iyileşme süresi en az iki ay. ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi olur. dikişler düştü düşmedi, iyileşme oldu olmadı derdiniz olmaz. ebru hanım çok para istiyor. şahap beyle aralarında nerdeyse 1000 tl fark var.

ne kadar alıyor şahap bey birde şahap beyin iyi olduğunu duydum bakalım manolya diye bir arkadaşımızda ona yaptırdı oda olumlu sonuç alırsa bu adam bu işi hakediyo deriz ve ankaradaki gözde doktorumuz olur kendileri

hata ya da değil. kimsenin suçlamaya hakkı yok. herkes hata yapar ama herkesin ki farklıdır.kimse sınanmadığı günahın masumu değildir. birini taşlayacaksanız "ilk taşı günahsız olan atsın" derim ben böyle durumlarda. ben beş yıl görüştüm adamın biriyle. 4 yıl birlikte olmadım. 4. yıl sonunda askere giderken birlikte olduk. dönüşte nişan olacaktı belki de garantilemek istedi. benim için zaten dünyada sadece o vardı gerisi yoktu. o askerdeyken uzun zamandır beni aldattığını öğrendim hem de 40 yaşında boşanmış bir kadınla ki kendisi daha 27 yaşındaydı. mecbur bıraktım. iki yıl sonra geri döndüm başkasıyla evlenemem diye. sonra beş ay daha görüştük her şeyine katlandım ama evlenmek için iki yıl bekleyeceksin, evlilik meraklısın falan demeye başladı. ben de o kadar yıldan sonra pes ettim. bir gecenin günahını fazlasıyla çektim. midem kalbim hasta. geceleri dişlerimi sıkıyorum. sabahları kaskatı uyanıyorum. yaptıklarımın arkasında oldum her zaman. daha sonra evlenmek isteyen adamın birine söyledim ben böyleyim bunu yaptım dedim. o da kaldıramadı. kendisi birçok insanla birlikte olduğu halde.. ameliyat olsaydın keşke söylemeseydin dedi. lanet ettim. tek başıma taşırım yükümü. deneme tahtası değil hayatım. erkekler kadınlar kadar güçlü değil gerçekten. şimdi kimseye bir şey söylemeden nişanladım. çok iyi bir insan ama üzmek istemem. benim sırrım, benim yüküm olacak bu.

iki ay bekle canım sonucu yazacağım mutlaka. şahap bey 60 kilo altı için 1300 alıyor. geçici isterseniz o da 750. önce sakinleştirici yaptı. o kadar iyi geldi ki bi an vücudum rahatladı sonra ağlamaya başladım. aslında ağlamazdım ama bastırılmış duygularım açığa çıktı sanırım. kalktığımda çok rahatlamıştım. bi de ağrılarım azalıp dikişlerim düşse iyice rahatlayacağım. 20 günü bulur galiba

ben hergün ağlıyorum bir türlü bu duruma alışamadım şimdi yine ağlıyorum senin arkadaşının kanaması olmamış ya ya benimkide olmazsa diye canım ama yalvarıyorum ne olur son durumunu paylaş birde son kontrolde dikiş atarsa onuda söyle lütfen

sakın ağlama. son kontrole git sadece o yeterli. dikişlerin tutmasa bile son atılan dikişler mutlaka kanar. senin düğün yakın mı? bir de kime yaptırmıştın sen?

sakın ağlama. son kontrole git sadece o yeterli. dikişlerin tutmasa bile son atılan dikişler mutlaka kanar. senin düğün yakın mı? bir de kime yaptırmıştın sen?

yaptırmadım canım beklemedeyim düğünüme var biraz daha :26: son kontrole gidememki imkanım olmaz kesinlikle o yüzden özkan beye yaptırıcam gaziantepte o son kontrole çağırmıyo

yaptırmadım canım beklemedeyim düğünüme var biraz daha :26: son kontrole gidememki imkanım olmaz kesinlikle o yüzden özkan beye yaptırıcam gaziantepte o son kontrole çağırmıyo

şahap bey de çağırmadı. ama ebru hanımın yaptığı ile şahap beyin arasında fark vardı. ebru hanım son kontrole o yüzden çağırıyor sanırım. arkadaşımın hiç ağrısı acısı olmadı. dikişleri de görünmüyormuş bile. benim baya baya dikişlerim var. garantili çalışıyorum dedi bana şahap bey. yüzde bin beşyüz kanayacaksın dedi. mutlaka sana haber vereceğim.

evet canım özkan beyde bana aynı şeyleri söyledi ben bir kere kontrol eder gönderirim %1000 garanti veriyorum dedi

bence en iyisini yapmıssın..kısa zaman kala yaptırmak daha güvenilir..en azından tutmama ihtimali daha az..riski az...zaten en agır ameliyatlar bile 2 ayda düzelir merak etme...derin bir dikiş izi değilki..1 ayda tutar...benımde 3 ayım var..ve bende yaptırıcam..

evet canım özkan beyde bana aynı şeyleri söyledi ben bir kere kontrol eder gönderirim %1000 garanti veriyorum dedi

off tek tesellim özkan bey zaten..pazartesi tanısıcam bakalım..ama ben genede kontrole gelmek istediğimi söyleyeceğim...kızlar ayrıca bende başka bir forumda ebru hanıma yaptırıpda kanaması olmayanı duydum..hatta suanda boşanma aşamasındalarmıs..kime güveneceğini bilmiyor insan..offf allahım yaa

merak edip girdim bu sayfaya,vala benim eşim anlayışlı biridir çokta iyi bir insandır.öyle bir konu geçmişti,bir arkadaşımız nişanlısından ayrılmıştı ne olcak dedim karşısında yeni biri çıkar,namus zaramı bağlı dedimde ooo o zar ne önemliymiş meğer,dedim ben hata yapsaydım kabul etmeyecektin yani,hayır dedi.
kısaca takmayın vicdan azabı felende duymayın gerekte yok sonuçta olan olmuş ufacık bir iki dakikalık olay için neden mutsuz olasınızki.yaptırın gitsin.benimde kızım var allah korusun ama olursa böyle birşey olsa ben hallederim kimseninde ruhu duymaz.hiçbirşey sizin psikolojinizden değerli değil.erkeklere asla anlatmayın geçmişi tavsiyem.boş verin önünüze bakın vicdanda yapmayın.bana çok saçma geliyor benim oğlum olursa namusun iki bacak arası olmadıgını anlatacam.inş.allah yardımcınız olsun.üzmeyin kendinizi.inanın hepinizi birer pırlantasınız kendinizi öyle görün boşverin gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…