• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bence en iyisini yapmıssın..kısa zaman kala yaptırmak daha güvenilir..en azından tutmama ihtimali daha az..riski az...zaten en agır ameliyatlar bile 2 ayda düzelir merak etme...derin bir dikiş izi değilki..1 ayda tutar...benımde 3 ayım var..ve bende yaptırıcam..

inşallah iyi olacak. sonucu yazacağım mutlaka. seninki de iyi olur inşallah canım.

off tek tesellim özkan bey zaten..pazartesi tanısıcam bakalım..ama ben genede kontrole gelmek istediğimi söyleyeceğim...kızlar ayrıca bende başka bir forumda ebru hanıma yaptırıpda kanaması olmayanı duydum..hatta suanda boşanma aşamasındalarmıs..kime güveneceğini bilmiyor insan..offf allahım yaa

benim arkadaşım da ebru hanıma gitmişti onunki de kanamadı işte.. onlar çok estetik dikiş atıyorlar acaba ondan mı? şahap bey öyle bi dikti ki kalemden büyük en ufak bir şeyde bile kanar galiba. gene de son hafta kontrole gideceğim.

benim arkadaşım da ebru hanıma gitmişti onunki de kanamadı işte.. onlar çok estetik dikiş atıyorlar acaba ondan mı? şahap bey öyle bi dikti ki kalemden büyük en ufak bir şeyde bile kanar galiba. gene de son hafta kontrole gideceğim.

cnm se doktorunla aynı şehirdemi yaşıyosun?birde dikişler dışardan görünüyomu anlamadım

evet canım aynı şehirdeyim. o açıdan şanslıyım. dikişlerim görünüyor. 20 güne kadar düşecekmiş.

dikişleri tam olarak düşmüş mü düşmemiş mi kontrol ettir ama...eger bikaçtane bile kalsa farkedilir..hele ben..çok dikkat etmeliyim..karşımdakini kandıramam...hastalarına dikiş atıyor hemen farkeder..

canım birbirmize destek olmalıyız bakalım pazartesi özkan bey senin için ne diyecek bizde özkan bey açısından şanslıyız merak etme dikiş düşme gibi bi durum olmuyormuş tamamen eridiği için

sahap beyy ankarda mı:) ankarda deyn yaa..
anca ankaraya gdeblrm ben ..
ebru hanm bna da artk güvenlr gelmemeye basladı ...
sahap bey iyi mi gercekten fiyat konusndada baya bir fark edyorr ..
beta.. ben psikoljm için yaptrmk istyrm .
dügn falan yok en az 5 yıll
dedgne göre egr dükşler cok saglamsa ilk günkü gibi olur mu??
yani dikşler tutrsa o zmn ne zmn evlnrsem o zmn kanamam olur ?

Betabeta arkadasım yazılarına baktım hiç konuyla alakası yokken durduk yere Ebru hanım sahap bey karşılaştırması yapmışsınız. Bu forumda daha önce sahap beyin reklamını yapan bicok kisi oldu biliyorum. Hayirdir nedir bu Ebru hanım kıyaslaması durduk yere ...sen de o reklamci uyelerdensin galiba..onların üyelikleri iptal edilmişti şikayet edilmislerdi de ...

Betabeta arkadasım yazılarına baktım hiç konuyla alakası yokken durduk yere Ebru hanım sahap bey karşılaştırması yapmışsınız. Bu forumda daha önce sahap beyin reklamını yapan bicok kisi oldu biliyorum. Hayirdir nedir bu Ebru hanım kıyaslaması durduk yere ...sen de o reklamci uyelerdensin galiba..onların üyelikleri iptal edilmişti şikayet edilmislerdi de ...

ben iki kişi tanıyorum çünkü canım. diğer doktorları da bilsem onlar hakkında da yazardım. arkadaşım ebru hanıma gitti. ben de gidecektim ama param yetmediği için şahap beye gittim.

ben reklamcı değilim bu konular hassas konular. en ince ayrıntısına kadar anlatmak lazım. sen de reklamcı değilsindir umarım. üyelik de reklam da umrumda değil. canımın derdine düşmüşüm. bildiklerimi paylaşıp size de faydalı olmak istedim o kadar. bu kadar saldırgan tutumlar sergilememek lazım.

canım evet ankarada. gerçekten iyi toparladı. ama sonucu size iki ay sonra yazabilirim. düğünüm 5 mayısta.

ben iki kişi tanıyorum çünkü canım. diğer doktorları da bilsem onlar hakkında da yazardım. arkadaşım ebru hanıma gitti. ben de gidecektim ama param yetmediği için şahap beye gittim.

ben reklamcı değilim bu konular hassas konular. en ince ayrıntısına kadar anlatmak lazım. sen de reklamcı değilsindir umarım. üyelik de reklam da umrumda değil. canımın derdine düşmüşüm. bildiklerimi paylaşıp size de faydalı olmak istedim o kadar. bu kadar saldırgan tutumlar sergilememek lazım.

reklam olduğunu düşünmüyorum şahap beyin bu konuda iyi olduğunu düşünüyorum bende :ssz:

uff sonucu yazın da?? :( :( yaptrn unutyr mu burayaı:(
ya peki dkşlerden sonra ne dedi yani .. ne zmna kadr tutms falan die .. yani ilşkye ne zmn grsen olurmymus??
bide ben baktm resmne falanda utanrm gbi geldi smdii doktrdan:(

bi de kalıcı yaptırırsan ne zaman evlendiğin fark etmezmiş. on yıl sonra evlensen de kanarmış. dış görünüşü değişti zaten. eskisinden güzel oldu.

uff sonucu yazın da?? :( :( yaptrn unutyr mu burayaı:(
ya peki dkşlerden sonra ne dedi yani .. ne zmna kadr tutms falan die .. yani ilşkye ne zmn grsen olurmymus??
bide ben baktm resmne falanda utanrm gbi geldi smdii doktrdan:(

en az 40 gün ilişki yasak. ancak toparlanıyor. 2 aydan az varsa kalıcı yapmıyorlar zaten. erken yaptırın ki düğün hazırlıkları esnasında bununla uğraşmayın. ben çok zorlandım. dikişler 20 güne kadar kendi kendine düşecekmiş. bi de utanmıyorsun. ara konuş doktorla kızım diye hitap ediyor. o kadar normal ki onlar için.. sakinleştirici yapıyor zaten operasyondan önce. o seni çok rahatlatır.

bende beklemedeyim ama doktor giderse diye çok korkuyorum acaba yaptırıp kurtulsammıki aklım karıştı ama özkan bey bile bana herkez düğünden 6 ay veya 3 ay önce yaptırıyo sen niye şimdi yaptırıyosun diye sordu:26:

iyimş o zmn . bnm ne zmn evlncgm fln belli dgl ..
acı falan hisstnn mi pekii??

yaparken hissetmedim ama iki gün canım yandı epey. ağrı kesici ile antibiyotik kullanıyorum. bir de günde üç kere batikon ile pansuman yapıyorum. bugün üçüncü gün daha iyiyim. bir an önce iyileşsem keşke :(

en az 40 gün ilişki yasak. ancak toparlanıyor. 2 aydan az varsa kalıcı yapmıyorlar zaten. erken yaptırın ki düğün hazırlıkları esnasında bununla uğraşmayın. ben çok zorlandım. dikişler 20 güne kadar kendi kendine düşecekmiş. bi de utanmıyorsun. ara konuş doktorla kızım diye hitap ediyor. o kadar normal ki onlar için.. sakinleştirici yapıyor zaten operasyondan önce. o seni çok rahatlatır.

evet onlr için normaldr de işte bzm acımzdan :(
acı falan oldu mu peki??
bide ücreti neye göre bellyr?
daraltma falan olmazsa falan?
bide daraltmayı neye göre karar veryr kii??

Back